Foutmelding samsung wasmachine se

Datum van publicatie: 12.01.2021

Controleer daarom eerst of het stopcontact werkt. De betekenis van  foutmelding SE  is geen aanleiding tot paniek. Kijk naar de klep waarop de afvoerslang is aangesloten en deze klep is op zijn beurt verbonden met de afvoerpomp.

Als de oorzaak van de 5E-fout een ernstige verstopping in de afvoerslang is, moet deze worden losgekoppeld van de wasmachine en vervolgens worden gespoeld met een krachtige waterdruk. Uw antwoord. Vaatwasser reparatie. Hoe het filter snel te reinigen? Onderaan de voorkant van de wasmachine zit een draaiknop.

Op zoek naar de oorzaak van de fout: procedure Als de machine tijdens het wassen plotseling bevriest en de code 5E wordt weergegeven, moet u eerst het vuilfilter controleren, dat zich meestal in de rechteronderhoek van de machine bevindt.

Zet de wasmachine uit en haal deze 30 minuten van de stroom foutmelding samsung wasmachine se. Het probleem moet worden opgelost. Controleer of de motor van afvoerpomp verstopt is of alle draden goed zijn verbonden? Mogelijke oorzaken: Samsung wasmachine foutmelding SE De betekenis van  foutmelding SE  is geen aanleiding tot paniek.

Voeg een reactie toe Antwoord annuleren.

Het is mogelijk dat er verschillende foutcodes kunnen verschijnen op het display van de Samsung wasmachines, dat op een storing duidt.

Uw antwoord

Controleer tot slot of de was gelijkmatig verdeeld is. Uw antwoord. Zet de wasmachine uit en haal deze 30 minuten van de stroom af.

Sluit het apparaat weer aan en kijk of de foutcode weg is. Zoek in de rechteronderhoek van het machinelichaam het plastic deksel dat het filter beschermt en de noodafvoerslang. Er zijn drie hoofdredenen:. De pomp is verantwoordelijk voor het afvoeren van het water.

Bij het vullen van de trommel moet er altijd ruimte over zijn voor 1 vuist. Haal wat was uit de trommel, mogelijk is er een verstopping in ontstaan.

Valt je wasmachine buiten de garantie. Daarnaast zet de tempreratuur van het water foutmelding samsung wasmachine se en controleer dan of de afvoerpomp goed werkt. Vervolgens moet u de afvoerslang controleren, zet het programma opnieuw aan en kijk of de foutmelding verdwijnt. Om het probleem te voorkomen, moet het filter vervangt worden.

Samsung storing 1E of 1C

In dit artikel vind je de meest voorkomende foutmeldingen. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Meer dan lokale vakmannen.

Hiervoor heeft ReparatieVakman. Wat moet ik doen. Gewassen en wanneer uitgewrongen - fout 5E. En weet ook niet wat ik moet doen. Selectie en aankoop.

Samsung wasmachine geeft nog SE foutmelding, help!

We hebben een 6. Het centrifugeren werkt niet wanneer foutcode UE, E4 of Ub verschijnt. Soorten wasmachines.

  • Neem dan contact op met het juiste verkooppunt of met Samsung.
  • Over de wasmachine Defecte wasmachines Zelfvervangende onderdelen Foutcodes voor wasmachines Breuk per merk Algemene informatie Beoordelingen over wasmachines Welke wasmachine te kopen Soorten wasmachines Wasmachine accessoires Werking van de wasmachine wassen Diversen over sluitringen.
  • Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.
  • In extreme gevallen kan het ook zijn dat de waterleiding bevroren is, bijvoorbeeld wanneer je wasmachine in de schuur staat.

Kent u iemand die het antwoord hierop weet. Controleer of de motor van afvoerpomp verstopt is of alle draden goed chinese muur restaurant neerbeek verbonden. De eenvoudigste manier om het probleem op te lossen is als foutmelding samsung wasmachine se oorzaak van de 5E-fout van de Samsung-wasmachine een vuil filter is. Controleer eerst of de wasautomaat goed is aangesloten op de watertoevoer. Op zoek naar de oorzaak van de fout: procedure Als de machine tijdens het wassen plotseling bevriest en de code 5E wordt weergegeven, hiermee bespaar je het uitzoekwerk, moet u eerst het vuilfilter controleren, foutmelding samsung wasmachine se.

Wij hebben voor de  meeste foutmeldingen  een advies gegeven. Samsung wasmachines.

De oorzaak van de fout is vastgesteld: hoe dit te verhelpen?

Zorg er daarom voor dat de wasautomaat op een vlakke, stabiele vloer staat. Wat doe ik als de afvoer van de wasmachine verstopt is? Door de slang met water te spoelen, kunt u deze tegelijkertijd buigen en losmaken, zodat de modderplug sneller naar buiten komt.

Waarom treedt een fout op. Dan kan het zijn dat de afvoerslang bevroren is. Alles over wasmachines.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: