Miele wasmachine geen stroom meer

Datum van publicatie: 23.11.2020

Alle rechten voorbehouden. Lampjes branden allemaal niet en de deur wil ook niet meer open Zodra ik de deur knop indruk gaat de aan uit knop ook in..

Edit, ik heb er nl ook een en als ik het andersom doe dan doet hij het niet. Eenvoudig oplossen met tips van de monteur Er hoeft niet direct iets ernstigs met de wasmachine aan de hand te zijn. Verstopte slangen Verstopte of geblokkeerde slangen bijvoorbeeld naar het zeepbakje toe, of van het zeepbakje naar de trommel kunnen de boosdoener zijn.

Ik ga straks de filters etc. Wat nu?

Algemene Voorwaarden. Zonder eraan te trekken doet ie het niet. Laatst bijgewerkt door chanicha opin het totaal 1 keer bewerkt. Op 6 april schreef Nieko : Bij de filter zit een geel!

Je kunt deze prima vervangen voor een wat goedkoper type originele Miele onderdelen zijn nog al prijzig.

In het beste geval is het een soldeercontactje dat losgekomen is en kan je het met wat soldeer oplossen, in het andere geval bestel je gewoon een nieuw, het enige wat je moet hebben is het T-Nr dat ergens op dat printplaatje staat. De eigenlijke "vergrendeling" gebeurt doordat de stroom naar dat spoeltje door de programmator onderbroken wordt zodat je de deur niet kan openen tijdens het lopen van het programma. De voorkant van een Miele is een soort deurtje.
  • Eva Berichten: Geregistreerd: knollentuin schreef: Doet je droger het wel? Maar wat kost dat dan?
  • Stefaan Van Slycken.

Oorzaken en oplossingen

De tip die hier gegeven werd, het paneeltje met de schakelaars, is het meest waarschijnlijke. Staat de kraan open? Er kunnen ook andere oorzaken zijn voor een wasmachine die geen water krijgt, zoals verstopte filters, een waterbeveiliging die 'aan' is of vervuilde slangen. Update tracker. Een Miele kan hier doorgaans wel tegen zit een vanger in de deur. Laatst bijgewerkt door DaisyDarling op , in het totaal 1 keer bewerkt.

Stefaan Van Slycken. De voorkant van een Miele is een soort deurtje. Gepost zondag 3 maart Daar kan je heel wat mee. Staat er een knopje afpompen op je wasmachine.

Repareren of nieuwe kopen?

Tja als je wat lomper bent met de machine dan kan dat gebeuren. En de afvoerpomp filter zuiver maken kan ook nuttig zijn. Maar wat kost dat dan?

Berichten: Geregistreerd: Heb je het bakje onderin al schoongemaakt. Eva Berichten: Geregistreerd: Deur zit helemaal dicht, helaas gebeurt er nog niks, is er toevallig 1 uitgeschakeld. Miele wasmachine geen stroom meer popup. Hij kan er echt wel tegen. Pap chocoladetaart met slagroom vulling Kijk in je meterkast naar je aardlekschakelaars.

En dan start het programma niet. De voorkant van een Miele is een soort deurtje.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

De monteur heeft vaak nog meer tips die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Actieve onderwerpen Eigen berichten. Maar heb je het gele hendeltje niet gevonden wat naast de filter hangt?

Om je beter te kunnen helpen, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. Volg ons via:. Geplaatst op: Zit de stekker erin. Maar heb je het gele hendeltje niet gevonden wat naast de filter hangt. JavaScript lijkt uitgeschakeld miele wasmachine geen stroom meer zijn in jouw browser.

Bij de filter zit een geel.

Ontkalker voor je koffiezetter

Was deze informatie nuttig? Gepost maandag 6 april Laatst bijgewerkt door DaisyDarling op , in het totaal 3 keer bewerkt. Een aantal mogelijke oorzaken zijn:.

Stefaan Van Slycken. Eva Berichten: Geregistreerd: chanicha schreef: Is het een Miele. En ondertussen heeft Nieko ook weer nuttige tips gegeven. Ging de wasmachine spontaan weer werken.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
03.12.2020 11:17 Judith:
Actieve onderwerpen Eigen berichten. De voorkant van een Miele is een soort deurtje.

29.11.2020 09:50 Maeve:
Gelukkig een eenvoudige reparatie. Als uw wasmachine volledig niets doet, dan is het goed om na te lopen of dit misschien geen handig oplosbare oorzaak heeft.