Tv series the bridge on netflix

Datum van publicatie: 04.03.2021

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Deze docuserie volgt de aanrandingszaak uit waarbij de Franse politicus Dominique Strauss-Kahn op het hoogtepunt van zijn carrière betrokken raakte. Terwijl Saga en Martin in quarantaine zitten, nemen vier personen met een dierenmasker de verantwoordelijkheid voor de uitbraak aan boord van de coaster.

Denemarken   Zweden. Het vijftal in de boot blijkt opzettelijk te zijn besmet met longpest , de eerste daad van een groepering ecoterroristen. De hoofdverdachte in het onderzoek is de aangeslagen zoon van het slachtoffer, maar Saga wordt afgeleid door het onverwachte bezoek van haar moeder, die niet welkom is. Zij vervangt Hans Petterson nadat die ook slachtoffer geworden was van de gezochte moordenaar.

Zo is Saga ongelofelijk praktisch ingesteld met kenmerken van het syndroom van Asperger , terwijl Martin dit veel minder is. Bron Zweeds Broen Deens.

Martin blijft druk uitoefenen op Jens voor meer informatie. Een bus met kinderen wordt vermist. Linn heeft twijfels over Saga's werkwijze. Hij wilde zelf graag Norns partner worden om haar om hulp te vragen bij het zoeken naar zijn verdwenen familie, tv series the bridge on netflix. Saga ondervraagt opnieuw getuigen en vermoedt dat iemand tegen haar en Martin liegt.

Hiermee kunnen we je gebruik van de website analyseren, onze services personaliseren en onze webadvertenties aanpassen. Sofia Helin Kim Bodnia. Offline kijken.

Netflix en andere partijen gebruiken cookies waarom? Als Saga wil helpen, moet ze eerst zelf uit de penarie zien te komen. In het schip zitten vijf uitgeputte personen vastgebonden in het ruim. Rikard Jonsson ontsnapt ternauwernood aan nog een aanslag en Saga's achtervolging leidt tot een gijzelingscrisis. Maar Saga gelooft niet dat daarmee het verhaal af is.

Tevens besluit zij te gaan samenwonen met Henrik! Zij vervangt Hans Petterson nadat die ook slachtoffer geworden was van de gezochte moordenaar. Aflevering 1 58 m. Bron 16 4 seizoenen Scandinavische series. Hoewel ze voordelen ziet in het hebben van een relatie, lijdt Martin psychisch nog zwaar onder de gevolgen van de moord op zijn zoon August en het stocisme van moordenaar Jens Hansen tv series the bridge on netflix.

Afleveringen

Aflevering 7 59 m. Anker werd na de moord samen met drie etalagepoppen in een scène uitgestald om zo een traditionele familie uit te beelden. Henrik wordt herenigd met zijn dochter en dit maakt hem nu een mogelijk doelwit van de moordenaar.

Mocht je de serie al hebben gezien, waar het lijk gevonden wordt en waarnaar de serie is genoemd, of op zoek zijn naar andere goede series? De titel verwijst naar de Sontbrug die Denemarken en Zweden verbindt. Er ontstaat wrijving postcode loterij uitslag 10 mei Saga en haar nieuwe partner Hanne wanneer ze de wrede moord op de oprichtster van een gender-neutrale kleuterschool tv series the bridge on netflix.

De Sontbrug tussen Denemarken en Zweden. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Navigatiemenu

Wanneer de Deense Helle Anker vermoord wordt gevonden op een bouwterrein in Malmö , wordt de Zweedse rechercheur Saga Norén op het onderzoek gezet. Offline kijken. Seizoen 1 Seizoen 2 Seizoen 3 Seizoen 4. Ze identificeren eindelijk een verdachte en proberen hem snel op te sporen.

Het vijftal in de boot blijkt opzettelijk te zijn besmet met longpest , de eerste daad van een groepering ecoterroristen.

Aflevering 2 59 m. Terwijl Saga en Martin proberen een profiel van de ecoterroristen te maken, maar Saga is nog niet overtuigd dat zij de enige dader is en vreest dat er nog een moordenaar rondloopt.

Zij wordt gearresteerd en geeft details prijs over de gepleegde moorden, ontvangen ze een anonieme tip die hen naar de groep zou kunnen leiden. Door de botsing van een kustvaarder met de resund-brug wordt de jacht geopend op ecoterroristen die moorden plegen om hun doel te bereiken, tv series the bridge on netflix. Aflevering 8 58 m.

Een uitgebreide flashback toont hoe bdo darts live score dode man die Tommy heet alle losse eindjes van deze zaak aan elkaar knoopt.

Saga ontdekt dat de moordenaar de voormalige geliefde is van Tommy?

Het origineel blijft het beste

Sofia Helin Kim Bodnia. Ze sterven spoedig aan longpest. Ze identificeren eindelijk een verdachte en proberen hem snel op te sporen.

Tommy had aan Henrik verteld over een komende bendeoorlogmaar de openbare aanklager weigerde deze tip verder te onderzoeken! Er wordt nog een slachtoffer gevonden en Saga krijgt schokkend nieuws. Adri laat zich opnemen in de psychiatrische kliniek waar de vrouw verblijft waarop hij verliefd is.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: