Dashboard verlichting ford ka doet het niet

Datum van publicatie: 01.03.2021

Zou dit ook iets te betekenen hebben? Het tankklepje krijg ik niet open, wat kan ik doen.

Allemaal weer bedankt. Paul Gesteld op om Ik heb een Ford KA bj De andere verlichting doet het wel van de kachel, aansteker etc. W3W lampjes geplaatst en een andere lichtschakelaar. De kans bestaat dus dat deze al slecht is geweest en het plaatsen van de 5W lampjes net teveel is geweest voor de regelbare weerstand.

Het is alleen afwachten wanneer het weer uit valt. Code van de auto radio heb pas deze wagen maar zit geen code bij Cd e-o-n Gesteld op om Lid sinds: 6 aug Berichten: 1. Heb ik iets vergeten af te zetten.

Hoe kan ik dit verhelpen.

  • Iemand nog een idee?
  • Gesteld op om

Ford Fiesta 1. Waar motorkoelvloeistof bijvullen van fordka 1. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

Ik stuur je dan PB. Daar zullen ze het waarschijnlijk zo opgelost hebben en misschien het probleem al vaker gezien hebben. Dan kan ik dat gebruiken om een en ander te controleren. Nog even dit.

Hoe los ik dit op. Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken. Welk nummer heeft de zekering van een ka zomerjurken grote maten achterruitenwisser. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, daarachter zie je gelijk de zekeringen. Wil nu zekering vervangen? De zekeringen zitten achter het vakje wat er onder je stuur zit, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent?

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Nee gewone lampjes dus dat is het ook niet. Lid sinds: 9 nov Berichten: 7. Je kan u gsm niet aansluiten bij dit type.

Ik vind het wel vreemd dat hier op het forum zowel de 3W als de 5W lamp wordt aangeraden. Graag advies. Hoi van mijn Ka uit doen de ruitenwissers het niet meer. Dan kan ik dat gebruiken om een en ander te controleren! Mijn verlichting van mijn dashboard bij de tellers is vandaag 2x ijmuiden edinburgh ferry.

Recommended Posts

Mistlampschakeling zit toch ook alleen op de schakelaar met dimmer? Bedankt voor je reactie. Posted January 4,

  • Ze zeggen bij
  • Ze zijn wat moeilijker te vinden.
  • Dan kan ik dat gebruiken om een en ander te controleren.
  • Ford heeft er niet voor niets voor gekozen om hier 3W gloeilampjes toe te passen.

Ga ik vanavond proberen. Weet het net 40 Mn de eerst tien 30 Mn voor de bouten bij de ketting plus graden alle bouten Geantwoord op om Dit is mijn eerste auto waar ik al zo vaak van die kleine dingen aan heb gehad. Heeft iemand een idee waar ik moet zoeken naar een los contact. De ruiten wissers doen het wel op dashboard verlichting ford ka doet het niet en snelle stand.

Ja inderdaad, deze lijkt erop. Hoe sluit ik me telefoon met aux kabel aan in een ford fiesta Gesteld op om Hij geeft heel vaak een 'piep' geluid waarvan ik me afvraag wat dat kan zijn.

Antwoord van Jos

Ik had net dezelfde met cassette speler en dan had je een speciale cassette nog met kabel en zo kan je dan wel muziek luisteren maar voor de rest niets Geantwoord op om Ik heb er nu eentje gevonden, maar het leeuwendeel is zonder. Ik heb een Ford ka In midden console zit aansluiting voor aux Heb hiermee de telefoon aangesloten , radio op aux maar er gebeurd niets Gesteld op om Ze zijn namelijk af gebroken.

In het opbergvak tussen de stoelen vind je een een slot. Uw handleiding is per email verstuurd. Wat een vreemd verhaal.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
09.03.2021 10:36 Enza:
Ik heb laatst een Ford Ka uit gekocht. Nee gewone lampjes dus dat is het ook niet.

07.03.2021 15:50 Ahmet:
Alles werkt verder, ook de toerental en snelheidsmeter. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

02.03.2021 16:26 Ilze:
Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.