Haar bleken met citroen bruin haar

Datum van publicatie: 27.02.2021

Er bestaan  verschillende tinten:  donkerrood, koper, bruin, kastanjebruin, zwart, goudblond of asblond. Meng het citroensap en het warme water in een maatbeker. Spoel het citroensap en de conditioner uit onder de douche.

Je moet niet vergeten om in de zon te zitten, misschien dat je daar overheen hebt gelezen. Spoel vervolgens uit. Schep het mengsel met je hand uit het schaaltje en smeer het in je haar.

Video toevoegen. Citaat van: bloemmetjess op 03 mei ,

Lees ook! Citroensap laten uitgroeien. Onmogelijk is het niet, zou je een bekende van me zijn dan zou ik youtube afspelen op sonos move bewijzen door mijn fotoboek aan je te laten zien Je kunt ook limoensap gebruiken als je geen citroen in huis hebt.

Zorg dat je wel je huid beschermt met zonnebrandcrme zodat je niet verbrandt!

  • Wikkel je haren in de plasticfolie en laat het mengsel minstens twee uur intrekken. Was je haar en gebruik daarna nogmaals conditioner zoals je altijd doet.
  • Dit heeft dus niets met negers? Zelfs negers kunnen hun haar laten blonderen bij de kapper, de behandelmethode moet alleen worden aangepast.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Het is en blijft een chemische reactie die de pigmenten in je haren kapot maakt. Articles 0 resultaten. Ook is het niet om te draaien, je kan het er niet weer uitwassen. Wil je terug dan moet je of knippen of net zo vaak laten verven totdat alles is uitgegroeid. Citroensap is ideaal om je haar enkele tinten lichter te maken, zonder dat je jouw lokken moet ontkleuren of verven.

Je haar bleken of oplichten kan makkelijk met chemische producten, maar om haarschade te vermijden bestaan er ook enkele home-grown receptjes Vers citroensap geeft je dus minder controle dan nauwkeurig samengestelde producten.

  • Deze zuren zorgen erdoor dat de haarschubben open blijven. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?
  • En ja, het is 'slecht'.

Ga niet met citroensap in je haar in een zwembad met chloor. Dit doe je door een royale hoeveelheid bloemen of theezakjes toe te voegen aan heet water en dit een nacht te laten trekken.

Daardoor raakt je haar erg beschadigd? Gekke effecten   Citroenzuur werkt enkel bij mensen met een natuurlijk lichte haarkleur: van blonde tot lichtbruine tinten. Het is en blijft een chemische reactie die de pigmenten in je haren kapot maakt. Verwante artikels Haar bleken met citroen bruin haar Kleuring van de wortels - hoe het moet.

{{NEXT_ARTICLE_TITLE}}

Over de auteur. Want wie dacht dat henna enkel gebruikt wordt om rood te kleuren heeft het mis. Donkerbruin haar bleken met citroen wordt gelig. Woopsie Berichten: 4.

Methode 2 van Verwacht echter niet dat het mooi wordt. Woopsie Berichten: 4. Was vervolgens je haren uit met shampoo en breng conditioner aan. Het sap van de citroen versnelt dat effect.

Weet jij het antwoord?

Oke, ik zal het even 'uitleggen' xD Je doucht, je wast je haar, je droogt je haar af dus idd, handdoekdroog , je kamt het citroensap er 'rijkelijk' door, je gaat in de zon zitten tot je haar helemaal opgedroogt is dus mét het citroensap erin , als het opgedroogt is ga je je haar opnieuw wassen. Ga 1 tot 2 uur in de zon zitten. Ik heb het deze vakantie op reis, dus heel erg zonnig door mijn haar gekamd en dan een uurtje in de zon gaan zitten.

Kook het water en laat afkoelen. De kapsalons zijn weer open

  • Tips en waarschuwingen.
  • Ga nu minstens een uur in de zon zitten, dus vergeet zeker niet om je in te smeren.
  • Woopsie Berichten: 4.
  • The time that you danced with me with no music playing.

Door het bezoek aan deze site, aanvaardt u het gebruik van cookies. Van citroensap wordt je haar geleidelijk aan steeds lichter; als de uitgroei bij je wortels zichtbaar wordt geeft dat juist meer diepte in je haar zonder dat het er onnatuurlijk uitziet!

Of alle kappers waar ik geweest ben liegen hierover. Dat bevat ongeveer evenveel citroenzuur als citroen. Je merkt het niet echt hoor, maar je haar bleken met citroen bruin haar beschadigt er wel gratis caravan af te halen belgie blijkbaar. Wanneer je een paar citroenen zou persen en het sap er van in je haar smeert. Articles 0 resultaten. En daarbij kan je er echt geen bruin haar mee bleken.

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Herhaal dit proces elke week tot je haar de kleur heeft die je wilt. Over ons Categorieën. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Spoel je haar goed uit na de behandeling, en doe conditioner in. Accepteer alstublieft het benzine uit tank halen motor Meer informatie, haar bleken met citroen bruin haar.

Ik heb zelf donkerblond haar maar eerder bruin dan blond en het heeft bij mij gewerkt alleen bij de stukjes waar het al licht was zijn nog lichter geworden maar wel heel mooi ik heb best lang haar en had maar 1 citroen gebruikt ik heb nu een kleine overloop in men haar en ik had er andrelon haarmasker tegen droog en beschadigd haar bij de citroen gedaan ik heb 30min volop in de zon gezeten en daarna het eruit gespoeld en je zag heel goed verschil en heel natuurlijk het is niet droog geworden ofzo.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
07.03.2021 06:09 Amna:
Verwante artikels Kleuradvies Kleuring van de wortels - hoe het moet. Toch is het goedje niet onschadelijk.

02.03.2021 13:35 Milica:
Je kunt ook limoensap gebruiken als je geen citroen in huis hebt.