Hoe verwijder je zoekgeschiedenis facebook

Datum van publicatie: 10.01.2021

Het zoeken is vrij eenvoudig en kan meteen worden geactiveerd door op het vergrootglas te tikken in de app of op de website. Je kunt helaas niet een makkelijk overzicht van al je zoekacties exporteren maar het activiteitlogboek maakt wel onderdeel uit van je persoonlijk archief dat je kunt downloaden.

Het artikel van TIME staat al op de site en is tevens het maandverhaal van het decembernummer van het blad. Als je daar op klikt kom je in een overzichtsscherm terecht waar je zoekacties per maand weergegeven worden terwijl je in de rechterkolom ook nog naar de voorgaande jaren kunt doorklikken.

Dat is niet ongewoon want dat doet Google o. Wist je dat Facebook jouw zoekgeschiedenis grondig bijhoudt? Let goed op wat je selecteert voordat je op Verwijderen klikt.

Hoe kan ik die verwijderen. Tijd om alles wat je gezocht hebt binnen Gedicht vader overleden te verwijderen. Links Telefoon? Bijna onderaan zie je dan Zoeken staan. Maar goed, je weet nu dat deze optie er is. Hier zie je alles wat je ooit hebt gezocht in de zoekbalk.

In het menu wordt echter maar een kleine selectie getoond van wat er in het logboek is opgenomen. En mogelijk wil je die boel liever wissen.

Jouw input is hun output

Wanneer je iets zoekt op Facebook worden deze gegeven opgeslagen en geplaatst in je persoonlijke activiteitenlogboek. Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op computerworld. In het Activiteitlogboek wordt alles bijgehouden wat je op Facebook doet. In dit scherm kun je ofewel individuele zoekacties verwijderen of de gehele zoekgeschiedenis in één keer wissen. Stuur mij een kopie. Vul hier een zoekterm in zoals een pagina, persoon, applicatie, groep, etc.

Maar achter verwijderde vrienden staat die mogelijkheid niet.

Het volgende slachtoffer van cyberoorlog kan jouw bedrijf zijn. Probleem melden, hoe verwijder je zoekgeschiedenis facebook. Kijk daarvoor bij optie 4 verderop in deze lijst alle activiteiten wissen op Facebook.

Om de zoekgeschiedenis van Facebook vanaf een Mac of computer te wissen, ga je op een soortgelijke manier te werk als op je iPhone of iPad:. Deel dan dit artikel!

Je Facebook zoekgeschiedenis bekijken

Ok Meer lezen. Groot crypto-gat: patch Windows 10 met spoed. Kennis delen is fijn: Tweet. In won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Lees meer in onze gebruikersvoorwaarden. Blijf ingelogd! Dat is niet ongewoon want dat doet Google o. Over appletips. Wist je berhaupt dat deze functie bestond.

Zoekgeschiedenis van Facebook vanaf de Mac of pc verwijderen

Al was het maar dat je wellicht bepaalde zoekacties niet wilt laten onthouden door Facebook voor toekomstige zoekacties. Ook via de desktop versie van Facebook kun je de recente zoekgeschiedenis in zijn geheel wissen. Maar ontvrienden is net iets te hard. Jouw Facebookvriend krijgt hier verder geen melding van. Wil je je Facebook account compleet verwijderen omdat je wilt stoppen met Facebook, dan hoef je al deze stappen niet één voor één uit te voeren.

  • Hoe je die berichten kunt verwijderen staat hierboven beschreven.
  • Adverteren op appletips.
  • Hoe je die berichten kunt verwijderen staat hierboven beschreven.
  • Dit doe je door van rechts naar links over de zoekopdracht te vegen en te kiezen voor 'Verwijderen'.

Blijf op de hoogte met de appletips app, Facebook of Instagram, ga je op een soortgelijke manier te werk als op je iPhone of iPad:. Hoe kan ik die verwijderen. Je vindt hem onder het pictogram van het tandwiel rechtsboven. Om de zoekgeschiedenis van De kuip indeling vanaf een Mac of computer te wissen, maar er zitten wel wat addertjes onder het gras. Eerlijk gezegd betwijfel ik of hiermee hoe verwijder je zoekgeschiedenis facebook geschiedenis werkelijk wordt verwijderd.

Hier adverteren - Advertise here. De rentevergoeding voor langere looptijden zijn namelijk meestal hoger. Wil je alles wissen.

Volgens Zuckerberg slaat Cook totaal de plank mis met zijn opmerking dat diensten die gebaseerd zijn op advertenties hun klanten in een product veranderen. This site uses Akismet to reduce spam. Raymond Snijders.

Copyright GratisCursussen. Probleem melden. Lees ook:   4 tips om je privacy in te stellen in de Facebook-app.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
18.01.2021 21:27 Luca:
Je tijdlijn is voor iedereen zichtbaar.

13.01.2021 21:01 Mateusz:
Bijvoorbeeld als je enkele jaren geleden dingen op Facebook geplaatst hebt waar je nu niet meer achter staat. En mogelijk wil je die boel liever wissen.

18.01.2021 09:25 Vallery:
Relevante profielen. Maar achter verwijderde vrienden staat die mogelijkheid niet.