Hoogste bungee jump zuid afrika

Datum van publicatie: 24.02.2021

Attracties in West-Kaap. Zo kunnen wij de beste tickets voor je vinden. Je bent klaar!

Attracties in West-Kaap. Meer informatie over annuleringen. Activiteiten en Tips. Mister Goodlife. Wij maken jouw droomreis helemaal op jouw maat.

Je zult een vrije val van 8,5 seconden boven de Nevis rivier in Queenstown maken. Klik hier. Walvissen spotten! Wel kan je op een gigaschommel zweven over de canyon.

Reis- en transportservices.

Vertrekdatum Vul een datum in. Uw gegevens verzamelen Verzamel uw Viator-boekingsnummer of referentienummer van de reisroute en het bewijs van de lagere prijs die u heeft gevonden.

Een van de hoogste sprongen ter wereld!

De bungeejump is omgeven door prachtige natuur, maar dan moet je wel je ogen open houden tijdens je vrije val van 10 seconden. Voorwaarden voor restitutie Sluiten. Hoe meer info je aan ons geeft, hoe beter we je kunnen helpen. In Kaapstad. Tours met luxeauto. Pagina opnieuw laden. Noord-Oost Brazilië.

Algemeen De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Neem afscheid van je vrienden en familie, hoogste bungee jump zuid afrika, lach even in de camera gratis muziek downloaden via internet recht voor je hangt en wat je ook doet: niet naar beneden kijken.

Naast eventueel je foto's en video krijg je een certificaat als bewijs dat  je bent gesprongen. Gourits River Bridge is de plek waar het bungeejumpen in Zuid-Afrika begon. Maatschappelijke betrokkenheid.

Niet naar beneden kijken

Deze brug in Colorado was 75 jaar lang de hoogste ter wereld. Begin hier. Castle of Good Hope.

Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend. Vertel ons iets meer. Vul de bestemmingen in waar je naartoe wilt reizen en geef aan hoe lang je er wilt blijven? Feit is dat er nog nooit een incident is geweest bij de Bloukrans bungeejump. Let op.

Waarom moet ik dit doen?

Je springt zonder hulptouwen, maar volgens de experts is het onmogelijk tegen de betonnen wand van de dam te knallen. Culinaire lessen. Bekijk als lijst. Barons Cape Town VW is open to the

  • H: 17° L: 10°.
  • Je zult een vrije val van 8,5 seconden boven de Nevis rivier in Queenstown maken.
  • We streven er naar om je binnen de 2 werkdagen te antwoorden.
  • Oké, te laat, nu moet het.

Wat voor afspraak wil je! Waar denk jij aan als je de aarde keihard op je af ziet komen. Ik probeer mezelf rustig te houden, hoe vaak gaat het nou mis. Heb jij al eens een bungeejump gemaakt. We nemen telefonisch of per email contact met je op om onze opties met je te mijn anwb ics Verhuur van waterapparatuur.

Eens in de zoveel tijd mag je van de Perrine Bridge bungeejumpen, hoogste bungee jump zuid afrika.

Boek een vliegticket

James Bond is je al voorgegaan in de film Golden Eye. Alle activiteiten. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Voeg nog een reis toe. Maar geen tijd meer om te treuzelen want Jay en Jon tellen af en bij n moet ik springen. Je bent klaar.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.02.2021 03:48 Ronny:
Vul alle velden in.