Horizon go auf samsung smart tv installieren

Datum van publicatie: 06.01.2021

Wel bij youtube. Had een telefoon met home erop en Horizon go.

App opnieuw opstarten, uit loggen of zelfs telefoon opstarten werkte niet. Of zijn mn pogingen tevergeefs? Of zin in iets anders: check de tv-gids in de app. Handig, als tweede, derde of vierde scherm in huis. Zo heb je alles bij de hand.

Als dit zo blijft gaat die Chromecast eruit, ik heb vandaag de Google Chromecast, horizon go auf samsung smart tv installieren. Alleen via 1 Android telefoon die we hebben lukt het nog om te casten die herkend hem vaker maar ook die had een keertje dat die de chromecast niet herkend. Heb alles meerdere keren opnieuw geprobeerd maar het icoontje verschijnt op geen enkele pc meer.

Je kijkt live tv met Ziggo GO? Als ik voor chromecast kies dan verdwijnt het icoontje en gebeurt er verder niks.

Van je smartphone of tablet: je tv reist met je mee.

120 gedachten over “Chromecast symbool verschijnt niet”

Of later, met Ziggo Replay. Prijs Gratis. De oudere versie zoals in deze topic aangegeven was automatisch gedraaid op het beeld Geen zin in stijve nek en kon het land bij installatie niet selecteren. In eerste instantie kreeg ik wel het broadcast tekentje in Netflix maar nadat ik dat aangetikt had verdween het tekentje en kon ik niet meer casten.

Ik heb hem inmiddels 2 x geresset maar nog steedsniks op ipad en iphone wat nu te doen.

  • Op mijn mobiel werkt het wel in de google foto app.
  • BruceH Community Manager. Nog een andere versie geprobeerd zal morgen even een nieuwe poging doen met de nieuwste versie.

Alles geprobeerd opnieuw installeren e. Ook zie ik soms een error voorbij komen. YouTube wel? Download the app on your smartphone or tablet. Ik begin het behoorlijk zat te raken en sta op het punt te switchen naar Apple TV.

Beschrijving

Voorbeeld Voorbeeld afsluiten. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Ik kan de optie van PiP niet gebruiken. Heeft iemand een oplossing?

Heeft u na de lange tijd al een oplossing gevonden. Dat zou inderdaad mooi zijn. Sinds kort heb ik een chromecast. Ik keek net een filmpje op youtube via mijn telefoon, chromecast was beschikbaar maar ik streamde niet. Gegroet, het ga je goed en je verbindingen en apparatuur ook.

Voordelen UPC Horizon

Opnemen op afstand moet nog gewoon werken. Ik kom hier op terug! Hai, Ik zit op een camping en daar ondersteunt de wifi niet mn chromecast. Let op: tv-kijken via 3G of 4G kost veel MB's uit je mobiele databundel. Wat bij mij uiteidelijk heeft geholpen is gegevens verwijderen.

Heb je nog andere apparatuur, horizon go auf samsung smart tv installieren. Ik heb gratis videoland gekregen en speciaal daarvoor een chromecast gekocht om via mijn windows gratis muziek afspelen op sonos computer via chrome naar films te kijken op mijn TV.

Ik krijg bij alle apps een chromecast icoon, terwijl dat wel moet kunnen, Ik zit op een camping en daar ondersteunt de wifi niet mn chromecast. Zo heb je alles bij de hand. Beoordelingen en recensies Bekijk alles.

Is je telefoon weer verbonden met de wifi. Ondersteuning graag google en snel een beetje!. Standaard, zonder extra kosten. Hai.

Wat wil je installeren?

Wat altijd werkt is gewoon een internet browser installeren zoals firefox , crome, e. Extra opties Gekoppelde producten. Versie 2. De ene keer wel en de andere keer weer niet.

Youtube kan ik wle casten. Ik heb mijn telefoon moeten resetten en nu herkent de iPhone mijn chromecast op tv niet meer. Het antwoord op je vraag is "Screen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.01.2021 15:58 Edmund:
Heb je de app al eens opnieuw geïnstalleerd? Of later, via Ziggo Replay.

09.01.2021 19:37 Morena:
Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

09.01.2021 08:16 Kingsley:
Schermafbeeldingen iPad iPhone iMessage.