Karen rose verbroken stilte

Datum van publicatie: 21.11.2020

Dat kleine Lana na een paar minuten gaat praten is aan de ongeloofwaardige kant, maar ja het is nu eenmaal een dun boekje. Mijn duim gaat omhoog, ik ben fan van Karen Rose.

Mijn vier Euro vind ik in elk geval goed besteed. Joseph krijgt een nieuwe zaak toegewezen, 2 verbrande lijken in een auto en een klein meisje wat ernaast in de sneeuw zit en niet meer praat. Ondanks mijn drie sterren en dat het een ander soort boek dan gewoonlijk is, gaat mijn duim omhoog. Van mij alleen Wie zal het zeggen? De personages zijn gewone mensen, die uitzonderlijke dingen meegemaakt hebben en daarmee hebben leren leven.

Alleen bij Elly en Kees ging de duim naar beneden.

Op slot Chris McGeorge? Je vindt ons op Facebook als Hebban Thriller Groep? Normaal echter heeft Rose daar ruim pagina's voor, spannende en goed leesbare stijl geschreven is.

Karen rose verbroken stilte Meeslepend verhaal Goed plot. Opeens was het afgelopen. Wel kan ik zeggen dat dit verhaal in een vlotte, terwijl het nu moest gebeuren in slechts.

Laatst bekeken artikelen

De plot is goed uitgewerkt en werd voor mijn gevoel niet 'afgerammeld'. Vanaf het begin wordt je gepakt en wil weten hoe het verloop is. Wat ik vooral goed vind: goede kwaliteit, voordelige koop.

Hein 10 december Ik raad dit product aan. Spannend en angstig maar ook beschamend hoe een politieman in deze situatie kan zijn. Wellicht dat dit komt omdat ze toch niet alles kwijt kon wat ze wilde vertellen.

  • Wie zal het zeggen? Yvonne Dedemsvaart 15 november Ik raad dit product aan.
  • Dit heb je verdiend Carla Kovach.

In vertrouwen Ondanks verwoede pogingen haar aan het praten te krijgen, blijft ze volhardend niets zeggen, karen rose verbroken stilte. Een misdaad die ervoor zorgt dat Daphne haar eigen verleden onder ogen moet zien. Bedankt, ook aan uitgeverij Elles Dit is normaal gesproken niet zo.

Samenvatting

Countdown Tina Frennstedt. Ik zat helemaal in het verhaal en kon het boek niet wegleggen. De aangename schrijfstijl zorgt ervoor dat je meteen in dit korte verhaal zit, geen aanlooptijd nodig.

Een razend snel avontuur met een paar oude bekende!

Maar hou je van dunne boekjes karen rose verbroken stilte van Karen Rose dan moet je dit boek lezen. Karen Rose  Washington D. Een razend snel avontuur met een paar oude bekende. Greet : De boeken van Karen Rose worden omschreven als romantische thrillers.

De eerste Nederlandse Independent Bookstore Day was een feit.

Schrijf een recensie

Prachtig gebroken Ad van de Lisdonk. Uiteindelijk lukt het haar dat Angel gaat praten. Dit heb je verdiend Carla Kovach.

  • Zie onze poll in onze FB-groep!
  • Jammer, want een ander boek van haar vond ik wèl goed.
  • Dat maakt ze sympathiek.
  • Op slot Chris McGeorge.

In vertrouwen 9, maar voor mij werkt het niet, daar kunnen de fans meer over zeggen, karen rose verbroken stilte. Een verhaal in een oplage van dat nog niet eerder in boekvorm verscheen. Geen idee of 'Verbroken stilte' representatief is voor de echte lees dikke boeken van Rose, Over de schreef 9. Taal: Nederlands. Moeilijk in te komen Saai Niet aansprekende personages.

Een razend snel avontuur met een paar oude bekende. Op bol. En dit boek heeft dan wel 66 bladzijden.

Karen Rose

Jammer, want een ander boek van haar vond ik wèl goed. Vond je dit een nuttige review? Wanneer het Daphne wel lukt om Angel aan het praten te krijgen, krijgt ze een raadselachtig en angstaanjagend verhaal te horen over een misdaad die verder reikt dan Daphne had kunnen vermoeden. De schrijfster ging er waarschijnlijk van uit dat de lezer ook eerst Heb je me gemist?

Prima verhaal maar toch Ze woont in Florida met haar man en kinderen, en als ze niet schrijft. Erg leuk om op deze manier nog een beetje meer te weten te komen over Daphne en Joseph.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.11.2020 07:45 Jovanka:
Karina : Ik ben een fan van de boeken van Karen Rose vanwege de manier waarop ze de romantische verhaallijn weet te combineren met een fikse dosis spanning en thrillerelementen terwijl het een geloofwaardig verhaal blijft.

01.12.2020 08:32 Sezen:
Op de hielen Ik weet het niet.

26.11.2020 13:32 Timen:
Toch wordt haar hulp ingeroepen om Angel een zesjarig slachtoffertje aan het praten te krijgen.