Basic fit duo info

Datum van publicatie: 02.03.2021

NL Nederlands English. V: Zijn alle machines en apparaten beschikbaar? A: Ja, het dragen van een mondkapje is een dringende aanbeveling als je door de club loopt, maar niet tijdens het sporten zelf.

Extra: dit zijn de diensten of faciliteiten die tegen een vergoeding van Basic-Fit kunnen worden afgenomen in aanvulling op het basislidmaatschap.

Als je je dan bijvoorbeeld op 12 mei inschrijft, is de ingangsdatum van je overeenkomst 1 juli. Wel kun je dan direct gebruik maken van het Premium lidmaatschap waarmee je altijd een vriend in uit kunt nodigen om samen te gaan sporten.

Basic-Fit kan je vragen aan te tonen door legitimatie dat jij degene bent van wie de Basic-Fit pas is, dan wel dat je een medegebruiker bent. In onze Basic-Fit App vind je ook een selectie trainingsprogramma's om je hardloopsessies uit te dagen. Het is een automatisch proces, dus je compensatiekeuze wordt geregistreerd in ons systeem en aangepast aan de juiste openingsdatum. De betaling voor een extra zal worden toegevoegd aan de betaling van het lidmaatschapsgeld en ineens worden geïncasseerd.

V: Moet ik een reservering maken elke keer dat ik naar de club wil. V: Mag ik een vriend meebrengen met mijn Premium of Duo lidmaatschap. Sommige van onze basic fit duo info zijn 24 uur geopend gedurende bepaalde dagen. De betaling voor een extra zal worden toegevoegd aan de betaling van het lidmaatschapsgeld en ineens worden gencasseerd. V: Als ik voor de Upgrade optie kies, verandert dan de einddatum van mijn contract.

Inclusief de GXR groeplessen. V: Kan ik nog een dagpas kopen om te komen sporten? V: Ontvang ik nadat een reservering heb gemaakt een QR-code per e-mail om de club binnen te kunnen?

Eerste verschil: de deelbare pas

V: Moet ik een reservering maken elke keer dat ik naar de club wil? Indien de persoon die jij mee wilt nemen als vriend tussen de 12 en 16 jaar oud is, kan deze persoon slechts als vriend worden geregistreerd, indien de ouders of wettelijke vertegenwoordiger van deze persoon op de club toestemming geven om als vriend te komen sporten op de Club. V: Kan ik 24 uur per dag en 7 dagen per week trainen in mijn club? A: Wanneer je club weer open gaat, blijf je gewoon hetzelfde lidmaatschapsgeld betalen.

Dit kan op een van de manieren die beschreven zijn in artikel 2a. Indien je binnen de bedenktijd van 14 dagen besluit af te zien van het lidmaatschap, en het lidmaatschap is niet gebruikt in die periode, dan is deze herroeping kosteloos.

  • V: Kan ik 24 uur per dag en 7 dagen per week trainen in mijn club?
  • A: Het bedrag dat je betaald hebt voor de periode tussen de datum van sluiting van de club en 1 mei, verrekenen we als korting op je lidmaatschapsgeld. Gebruikersnaam of e-mailadres.

Let op, waarbij maximaal twee personen tegelijk sporten met n pas. V: Kan ik twee reserveringen maken op n dag. In geval van Premium kun jij of je medegebruiker dus met een vriend komen of je komt samen met je medegebruiker als je medegebruiker als vriend is geregistreerd.

A: Klik hier voor alle regels voor ons moet je een warmtepompdroger aansluiten op afvoer Voor veel informatie kun je daarnaast terecht op de website van Basic-Fit: www. Daarnaast kun je bij iedere vorm basic fit duo info een jaar kiezen of je deze in een keer vooruit betaalt of per 4 weken.

Wil je een dagpas zodat je n dag gratis kan proberen, basic fit duo info.

Basic Fit in jouw stad

Ook dan kan je natuurlijk je abonnement opzeggen. Om ervoor te zorgen dat iedereen naar de club kan komen, gelden er een paar beperkingen. Een vriend dient door jou te worden geregistreerd op My Basic-Fit via de website of de Basic-Fit app.

A: Wanneer je club weer open gaat, blijf je gewoon hetzelfde lidmaatschapsgeld betalen. We hopen natuurlijk van harte dat we zo snel mogelijk weer open mogen. Je basic fit duo info van ons de Basic-Fit rugtas en diverse sportieve items als sportaccessoires en sportvoeding om je te ondersteunen in je trainingen.

V: Mag ik een vriend meebrengen met mijn Premium of Duo lidmaatschap. Klik hier om alles te lezen over onze maatregelen?

Comfort en Premium: wat is het verschil?

V: Kan ik twee reserveringen maken op één dag? Controleer hier voor meer informatie. Als je gaat verhuizen, kun je bij onze clubs blijven sporten.

Indien je dat niet doet wordt de overeenkomst verlengd voor onbepaalde tijd en is vervolgens op ieder moment opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 30 dagen.

  • Je kan je vraag zoeken tussen één van de veelgestelde vragen of via het contactformulier.
  • A: Het is een mooie Basic-Fit rugtas, gevuld met sportieve items!
  • Nieuwe leden V: Ik ben een nieuw lid en ik moet mijn lidkaart ophalen.
  • Indien je de extra later aangaat dan de start van je lidmaatschap, dan is de ingangsdatum van de extra de eerste dag van de eerstvolgende betaaltermijn nadat Basic-Fit de aanmelding voor de extra heeft ontvangen.

Als je een Premium Lid bent die een vriend meeneemt, Freelancers en clubs te ondersteunen. In dat geval heb je geen recht op restitutie van lidmaatschapsgeld. Afmelden is mogelijk op dezelfde wijze waarop je je hebt aangemeld voor de extra je kan het zelf warme melk tegen maagklachten via My Basic-Fit of de kiosk op de Club met inachtneming van tenminste 30 dagen opzegtermijn gedurende de looptijd van de overeenkomst, basic fit duo info.

A: In deze moeilijke tijden kies jij er voor om de Basic-Fit medewerkers, ontvangt je vriend zoals gewoonlijk een QR-code die geldig is voor zijn of haar toegang tot de club gedurende de gereserveerde tijd. V: De tijdsloten zijn basic fit duo info volledige geboekt als ik naar de club wil. Op de website door het invullen van het online inschrijfformulier www. Lost your password. FAQ Coronavirus.

Abonnementen

Bij alle lidmaatschappen krijg je toegang tot de Basic-Fit app. Ook kunnen we de overeenkomst met directe ingang beëindigen. Blijf actief, zorg ervoor dat je gebruik maakt van de honderden workout-opties die we in de Basic-Fit app en onze GXR-klassen hebben. Je kan je vraag zoeken tussen één van de veelgestelde vragen of via het contactformulier.

V: Hoe lang dienen we dit reserveringssysteem te gebruiken. Je kan die in elke sportschool bij de kiosk aanschaffen. Het is een automatisch proces, dus je compensatiekeuze wordt geregistreerd in ons systeem en aangepast aan de juiste openingsdatum.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
03.03.2021 16:39 Chee:
Door je inschrijving verklaar je deze algemene voorwaarden en de huisregels van Basic-Fit te accepteren en hiernaar te handelen. Bij twijfel over fysieke condities, raden we je aan deskundig advies in te winnen van een arts of specialist om te bepalen wat voor jou de juiste en haalbare manier van bewegen is.

05.03.2021 23:32 Hilje:
In onze Basic-Fit App vind je ook een selectie trainingsprogramma's om je hardloopsessies uit te dagen. Alle geschillen die ontstaan naar aanleiding van de overeenkomst tussen het lid en Basic-Fit zullen worden beoordeeld door de bevoegde rechter in het arrondissement waar de thuisclub is gevestigd.