Cafe wijk bij duurstede

Datum van publicatie: 14.01.2021

In de zomer kunt u genieten van een drankje en een hapje op ons terras met uitzicht op de Markt en de Grote kerk. Deze plaats kent een lange historie en stond in de Middeleeuwen bekend als Dorestad.

See what travelers are saying:. Nijmegen, Nederland bijdragen 89 nuttige stemmen. Geselecteerde filters. Write a review. Reserveren is gewenst. Maar Wijk bij Duurstede biedt meer, veel meer. We ate a

Die kunt u bij ons opladen, terwijl u geniet van een hapje of een drankje. We ate a Met de electrische fiets. Excellent shrimp croquette Ontvangst met een glas cava en een crostini.

Wilt u op het terras eten, dan is reserveren niet noodzakelijk maar wel handig. De opgewekte kroegbaas Gert-Jan heet je van harte welkom. Zo is het mogelijk zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven uit eten te gaan en zijn de corona maatregelen het best te handhaven.
  • Is this a Central European restaurant? It was accompanied with a fresh salad and fries.
  • Welke hotels zijn er in de buurt van Cafe Pub de MalleMolen?

Donderdag 1 januari 2015

The place was packed on a Friday evening and there were at least three brief interruptions for a recorded trumpet fanfare accompanied by table fireworks to celebrate birthdays.

Restaurant 't Klooster. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Dutch Accu leeg? The wine was nice merlot.

  • Does this restaurant offer free wifi? Excellent shrimp croquette
  • Maandag      Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Cafe Het Pakhuis, The Netherlands 3 bijdragen. Utrecht, Wijk bij Duurstede. We ate a Welkom op de site van Eethuys Dorestad Genieten in een huiselijke sfeer Lieve gasten. RobindeRooij heeft een beoordeling geschreven jul.

OPENINGSTIJDEN

Een beoordeling schrijven. Welke hotels zijn er in de buurt van Cafe Pub de MalleMolen? Poor 0. We ate here because it was cheaper than other places in town, but were pleasantly surprised by good simple cooking, not low quality.

Alles was schoon en proper, ook de wc's. Waar maak je zoiets mee? Datum van activiteit: juli. We werken dan met 2 sessies. Onze bovenetage is eventueel af te huren voor gezelschappen van maximaal 25 personen.

Best nearby hotels See all. We zijn heel blij dat we ons terras en restaurant weer mogen gebruiken waarvoor het bedoeld is. Welke restaurants zijn er in de buurt van Cafe Pub de MalleMolen?

Zeven dagen per week bent u in ons grand caf-restaurant welkom voor een lunch, Wijk bij Duurstede, diner. Updating list Date of visit: June Is This Your Listing. Vrolijk en gastvrij. Reviewed June 17, Good value simple food. Cafe Het Pakhuis, cafe wijk bij duurstede.

AGENDA MALLEMOLEN

Nijmegen, Nederland bijdragen 89 nuttige stemmen. Dank Robin, een prachtige recensie! See all restaurants in Wijk bij Duurstede.

Welke hotels zijn er in de buurt van Cafe Pub de MalleMolen. Time of year. Thanks for helping.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: