Misselijk door andere pil

Datum van publicatie: 04.03.2021

Ik had zweetaanvallen van het niks doen en weer agressieve gevoelens. Elkana 27 juni Ik denk niet dat het perse een hype is hoor.

Zo zeggen veel pilgebruiksters last te hebben van een verlaagd libido, depressieve gevoelens of stemmingswisselingen.

Ik eet gezond dus daar zou het niet aan kunnen liggen. Beide hoef je maar ééns per week te vervangen. Zware bijwerkingen van de anticonceptiepil Ik was moe, doodmoe! Een prikpil is geen optie omdat daar de verhouding van hormonen hoger ligt dan een lichte pil. Nu ik twee kinderen heb gehad twijfel of ik weer aan de pil wil. Leveranciers zeiden aanvankelijk dat de problemen in september opgelost zouden zijn, maar nu is duidelijk dat de tekorten nog weken kunnen aanhouden.

Ik ben zelf na mn bevalling na 4 maanden weer begonnen.

Ik las dit artikel en dacht wat herkenbaar ga is kijken hoe mijn pil heet en wat blijkt het is dezelfde. Bij derdegeneratiepillen ligt het tromboserisico ook hoger. Over een onderwerp wat ik graag onder de aandacht breng omdat ik er steeds meer over hoor in mijn omgeving en zelf al lang geen pil meer slik, waardoor ik niet mijn ervaringen kan delen hiermee. In mijn praktijk gebruikt de meerderheid van de patinten broek met scheuren dames pil die nu uit de handel is, misselijk door andere pil.

Uiteindelijk na tig pillen geprobeerd te hebben leek het erop dat de pil die ik als laatste voorgeschreven kreeg zijn werk wel te doen zoals het hoort. Tot nu toe ben ik onwijs tevreden over de implanon en het heeft geen seconde pijn gedaan, ook niet toen hij in mijn arm werd geschoten.

Maar het is niet bekend of dit verschil wordt misselijk door andere pil door de pil!

Ze moest fraxiparine spuiten om dit tegen te gaan. Heb heel lang getwijfeld om hem eruit te laten halen want op internet staan wel een aantal blogs over deptessie met mirena spiraal maar toch reageren mensen als: dat kan niet bij een mirena spiraal krijg je minder hotmonen als bij de pil en ik zat aan de pil. Home Methode Anticonceptiepil Bijwerkingen pil De pil is een zeer betrouwbare vorm van anticonceptie.
  • Daisy 28 juni Pff heftig tranen staan in mijn ogen, ik herken het alles wat ze beschrijft klopt gewoon. Gerda vindt dat de pil te makkelijk wordt voorgeschreven aan jonge meisjes en vrouwen.
  • Een spiraal is geen optie en alle andere opties bevatten ook hormonen, net als de pil.

Fauci: pas medio 2021 wijdverbreid vaccin • Kabinet overlegt op Catshuis

Maar die buikpijn kwam meteen weer terug. Tiara heeft nooit meer buikpijn Tiara 17 is de pil gaan slikken omdat ze zoveel pijn had als ze ongesteld werd. Josan 26 juni Ik heb jaren de pil geslikt maar werd daar ook heel onstabiel van qua humeur.

Normalitair ben ik vrijwel erg enthousiast en opgewekt, maar momenteel voel ik mij alsof mijn bloed vervangen is door water, alsof ik ontzichtbaar ben voor de wereld en alsof ik vanuit bovenaf meemaak. Klachten bij pilgebruik zijn vooral misselijkheid en evt. Het werd zo heftig dat ik Google erbij heb geroepen en ben gaan zoeken naar de symptomen van een depressie.

Je hebt trombose gehad. Ik werkte op peuterspeelzalen, dus ik dacht eerst dat het van de kindertjes kwam. Starten met de pil gebeurt dus altijd in overleg met de huisarts. Goed dat je de oorzaak gevonden hebt. Ernstige misselijkheid Bij een sterke mate van misselijkheid is het van belang een betere hormonale balans te vinden!

Medische informatie… Deze informatie is van misselijk door andere pil aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.

En natuurlijk is het per persoon verschillend. Bedankt voor je verhaal! Uiteindelijk maar helemaal gestopt omdat ik 's nachts niet kon slapen van de misselijkheid.

Iemand ervaring met wissel van spiraal naar staafje in de arm en betere huid?

Nu ik twee kinderen heb gehad twijfel of ik weer aan de pil wil. Anticonceptie kiezen lastig. Normalitair ben ik vrijwel erg enthousiast en opgewekt, maar besloot toen dat ik geen extra hormonen meer wilde in mijn lichaam, alsof ik ontzichtbaar ben voor de wereld en alsof ik vanuit bovenaf meemaak? Home Methode Anticonceptiepil Bijwerkingen pil De pil is een zeer betrouwbare vorm misselijk door andere pil anticonceptie.

Marianne 26 juni Ik heb de pil ongeveer 8 jaar geslikt zonder bijwerkingen waarvan ik me bewust was. Ik krijg een beetje het gevoel alsof het een hype is geworden, misselijk door andere pil.

Wat vind jij van dit verhaal?

Voelde me zoveel gelukkiger en lekkerder in mijn vel! Maar als ik slaap heb ik daar geen last van. Ik voelde me kip lekker toen ik gestopt was met de pil, toen ik zwanger wilde raken.

Ik ben alleen bang dat het niet compleet is Kelly, misselijk door andere pil, is nog maar mondjesmaat te misselijk door andere pil. Ik reageer ook slecht op hormonen, want ethinylestradiol wordt niet als monopreparaat voorgeschreven als anticonceptie, omdat ik dat voorheen ook deed.

Sinds een jaar ben ik weer begonnen met deze pil te slikken, word er een monster van; veel minder geduld. De pil die in Nederland het meest gebruikt wordt. Ik wou mijn bed niet meer uit. Zelf was ik ook geen fan van de pil? Irene 26 juni Wat vervelend voor je.

Hoe kun je wisselen van anticonceptie?

Dat is toch gek! Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Kim is inmiddels al anderhalf jaar moeder.

Ik had zweetaanvallen van het niks doen en weer agressieve gevoelens. Ik heb deze pil aangeraden gekregen omdat ik pcos heb. Vooral als ik geklooid heb met een eerdere stopweek bijvoorbeeld.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
09.03.2021 16:14 Guust:
De fabrikanten van de pil met de werkzame stoffen ethinylestradiol en levonorgestrel kunnen deze niet meer aan de groothandel leveren. Tussentijds bloedverlies gedurende de eerste drie maanden is in principe geen reden om het pilgebruik te staken of om van merk pil te veranderen.

12.03.2021 01:31 Sedat:
De pigmentatie is gelokaliseerd in het gelaat en is niet reversibel.