Tutorial haar knippen man halflang

Datum van publicatie: 21.11.2020

Lagen in het haar knippen bij de man werkt dus anders dan wanneer je dit bij een vrouw gaat doen. Zelf je haar knippen heb je wellicht nog niet eerder gedaan, maar is op dit moment de beste keuze.

Kam je handoekdroog haar vervolgens in drie delen: een achterkant, de zijkanten en de bovenkant.

Lees verder na de reclame. Doe dit door je schaar evenwijdig aan de kam te houden, zodat je niet scheef knipt. Ga achteraf nog eens over het hele hoofd zodat je ook de kleine haartjes meekrijgt.

Lees ook:. Zorg er wel voor dat de kam zich tussen je hoofdhuid en de rand van de snijbladen bevindt.

De kniptechniek bij een herenkapsel is anders dan bij een dameskapsel. Het kapsel dat ik in deze tutorial aan je ga laten zien is geschikt voor halflang en lang haar. Ze zijn geschikt om het haar van iemand anders te knippen maar je kan ze onhandig vinden om je eigen haar te knippen. Dit kan zijn voordat je begint met zelf je haar knippen, tijdens of na?

Zo kan tutorial haar knippen man halflang via beide spiegels kijken of je wel nauwkeurig te werk gaat. Bij een iets langere haardos zit er niets anders op dan de schaar erbij te pakken.

  • Aan dit artikel hebben 12 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem.
  • Aanmelden Facebook.

Geen peanuts

Gebruik eerst wat hittebeschermer als je je haren gaat drogen met een haardroger dit is onze favoriet. En eerlijk: het voelt aan als veel langer. Zie je dat niet zitten, of heb je iets langer haar? Je wil je geknipte haar misschien op een oud shirt of op een andere manier opvangen. Lees dan: zelf je haren knippen.

  • Door de snijvlakken van je schaar evenwijdig te houden met je kam knip je een deel haar zonder schade te veroorzaken. Verdeel je haar in secties.
  • Zoek allereerst een geschikt voorbeeld van een look die jou aanpreekt.

Cookies maken wikiHow beter. Tondeuses hebben verschillende opzetstukken waarmee je de lengte van het kapsel kunt tutorial haar knippen man halflang. Er zijn ook speciale haartrimmers die gemaakt zijn om je haar te knippen. Autohuur rome fiumicino video's.

Maak je haarlok dan pas nat op het moment dat je het gaat knippen. Hieronder heb ik alle tools die ik gebruik of soortgelijke tools voor je op een rij gezet.

Haar in lagen knippen bij de man

Door de snijvlakken van je schaar evenwijdig te houden met je kam knip je een deel haar zonder schade te veroorzaken. Doe dat aan beide kanten. Kam je haar in model en begin je haren te drogen.

Blijf ingelogd? Dit artikel is Een foutje valt daarbij niet zo hard op, tutorial haar knippen man halflang. Ik verzamelde allerlei fantastische herenkapsels die je zelf gemakkelijk of iets minder gemakkelijk kan scheren of knippen. Alpha M is een bekende blogger en Youtuber die echt fantastische tips geeft voor mannen: fashion, mode,… you name it. Je hebt hiervoor geen opzetstuk nodig. Je wil je geknipte haar misschien op een oud shirt of op een andere manier opvangen.

Zelf je haar knippen als man

Je voelt je waarschijnlijk meer op je gemak als je gewoon iets minder vaak naar de kapper of stylist gaat in plaats van die bezoekjes volledig af te zweren. Haal je potten en pannen dus uit de kast voor een culinaire herfst. Dan springen de afgeknipte puntjes niet in het rond, maar vallen ze naar beneden. En eerlijk: het voelt aan als veel langer. Zoek allereerst een geschikt voorbeeld van een look die jou aanpreekt.

Voorzichtig dus, zo kun je je bakkebaarden laten groeien of ze volledig afscheren, want een uitschuiver is gemakkelijk gemaakt. Hieronder heb ik alle tools die ik gebruik of soortgelijke tools voor je op een rij gezet. Je wil misschien wel wat kleine wijzigingen aanbrengen, vooral niet tijdens de eerste keren dat je zelf je haar knipt, tutorial haar knippen man halflang. Investeer daarom in een scherpe kappersschaar die je online kunt kopen? In de meeste gevallen wil je niet van haarstijl veranderen.

Maak je haar vluchtig nat met een sprayfles. Bovenkant en achterkant knippen Hierbij werk je natuurlijk met twee spiegels.

Goed begonnen is half gewonnen

Daardoor beschadig je de puntjes van het haar, waardoor ze snel gaan splitsen. Hoewel het opwekken van groene energie op zich meestal duurder is, merkt u als consument het verschil amper of niet in uw portemonnee. Deel 1 van Is het dus nog niet meteen nodig om zijn haar kort te wieken, dan adviseren kappers om best af te wachten tot een professionele knipbeurt.

Gebruik een fijne kam! Probeer haar over je oren, te lange bakkebaarden en lange plukken haar aan de achterkant van je nek te voorkomen? Lees verder na de reclame.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
28.11.2020 08:02 Laurens-Jan:
Een keukenschaar is geen goed idee, omdat de bladen veel dikker en botter zijn. Pak bovenop ook het haar tussen je kam en beweeg de kam omhoog tot je de gewenste lengte hebt gevonden om te knippen.

25.11.2020 23:01 Githa:
Ga rond de oren met de punt van de tondeuse.

25.11.2020 22:33 Brando:
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.