Armband met paardenhaar laten maken

Datum van publicatie: 12.01.2021

Ze heeft een polslengte van 15cm strak. Uiteraard is het mogelijk om een spoed bestelling te doen, vermeld dit wel duidelijk.

Bling schuivers voor om een ronde  vlecht. Graag het volgende invullen en mailen :. Al het haar word van te voren op een speciale manier gewassen. Hallo graag wil ik een mooie armband laten maken voor mijn beste vriendin ik wil graag: 5 strengen platte vlecht Diamantensluiting zilver Bedeltje 4 best friends van de 2e foto. We maken niet alleen prachtige sieraden met haren, maar we werken ook met materialen als paardenkiezen.

Stuur hiervoor een mailtje met het bedrag en uw adres gegevens. Share: Tweet Delen op Tumblr.

Visgraat vlecht : Een vlecht met 2 strengen. Lees hier gefeliciteerd nicht met je verjaardag het precies werkt.

Armbandje voor mijn dochter besteld, armband met paardenhaar laten maken. Elk paard is voor ons kostbaar, en we besteden dan ook de grootste zorg en aandacht aan het ontwerpen en fabriceren van onze sieraden. Wanneer je dan het armbandje open neerlegt krijg je dan aan het begin een kant van de sluiting, daaraan bevestigd het kruis.

Toen ze hem kwamen ophalen heb ik nog een stuk van zijn staart af laten knippen. Absolute aanrader!! Ik heb een maand geleden een mail gestuurd maar hier nog geen reactie op ontvangen.

Een mooi en waardevol sieraad.

Top werk!! Wij maken GEEN gebruik van privacy gevoelige cookies! Als u interesse heeft in een armband, ketting of ander sieraad van paardenhaar, maar u heeft nog vragen over paardenhaar sieraden, neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem gerust contact met ons op! Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Altijd al iets moois van je lieveling willen hebben?

Wil je juist alles door elkaar. Kan ik nog een armband bestellen. Dan zit je hier goed. Naam vereist. Horse Event Expo - Haarlemmermeer 14 - 15 september Wat is de levertijd!

Evenementen

Vriendelijke groeten, Brigitte. Zoals op de eerste foto met het bit? Een set oorbellen en het bijpassende collier besteld en ontzettend dankbaar voor de eindresultaten! Anders hoop ik dat u er nog iets anders mee kan maken, maar het liefste heeft ze een armband.

Super blij mee. O en de verpakking alleen al was een kadootje. Hallo, maar we werken ook met materialen als paardenkiezen. We armband met paardenhaar laten maken niet alleen prachtige sieraden met haren, Ik wil heel graag een armband alleen kom ik nt aan 50cm. Evenementen Uiteraard bent U bij ons in Oss welkom, maar we zijn ook buiten de deur te vinden.

Nieuwe Collectie

Neem dan contact met mij op, ik heb vrijwel alle bedeltjes. Horse Event Expo - Haarlemmermeer 14 - 15 september Ik zou hem dan namelijk met die sluiting willen met 6 strengen.

Hallo, ik heb een vraagje, armband met paardenhaar laten maken. De sleutelhangers zijn op een onwijs mooie manier naar ons verzonden, echt een verassing om te ontvangen. Ik zou dan graag dit willen: Een visgraat met 2 strengen op plaatje1. Met vriendelijke groet Joella Meerlo. Sieraden van paardenhaar. Je kan dus beter iets te veel haar hebben, als te weinig. We maken niet alleen prachtige sieraden met haren, maar we werken ook met materialen als paardenkiezen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke win acties & kortingen!

Jullie vertelden dat de armband eind van de week zou toekomen bij ons maar we zijn nu al n paar weken verder en we hebben nog steeds niets ontvangen. Bedeltjes en sluitingen:  Er is keuze uit 10 tallen bedeltjes, heb je zelf een bedeltje in gedachte maar staat die er niet tussen? En als ik 2 armbandjes tegelijk bestel zit daar dan nog een voordeel aan?

Wil je juist alles door elkaar. Ik zou hem dan namelijk met die sluiting willen met 6 strengen. Langer kan natuurlijk ook.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: