Goed doel vertaling engels

Datum van publicatie: 01.03.2021

Waarom doe je het niet allebei! Voorbeelden Landingspagina Landing?

Door gebrek aan tijd en mensen, worden er veel vertalingen gemaakt met de automatische vertaler. Liedtekst Vriendschap van Het Goede Doel. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "een goed doel" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. CoolDoel: BrunX.

English any.

Dutch een geval zijn van een gevoelige snaar raken een gevolgtrekking maken een gewoonte doorbreken een gezicht om leer op te kloppen een glijvlucht maken een glimp opvangen een goal schieten een goal scoren een goed begin is het halve werk een goed doel een goed woordje doen een goede raad aannemen een golf-jongen zijn een gracht maken een grens stellen een groef maken een groentje een groep vormen een groot aantal plafond bladdert af badkamer groot deel Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek goed doel vertaling engels bab.

Verbeter deze vertaling, goed doel vertaling engels. Aan organisaties waarop de bedrijfsleider dat jaar toevallig zijn oog had laten vallen. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien. English meaning plan intention cause sake target objective aim goal purpose.

Nederlands een abstract iets Nederlands een afschuwelijk iets Nederlands een miskraam hebben Nederlands E-snaar Nederlands E. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Temperatura - Eleni Foureira: vertaling en teks. Dutch godverdomme godvrezend godvruchtig goed goed aflopen goed begrepen goed bestuur goed bewaard goed bezig! Wij schrijven Persbericht Wij schrijven! Vervlaamsing Waarom?

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen? Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Sociale media Waarom. English some one somebody anybody.

Verbeter deze vertaling

Voorbeelden Haat? En via onze kanalen bereikt ze duizenden extra potentiƫle schenkers. Uw werktijd schenken aan een goed doel?

Dutch Er rijzen echter altijd vragen wanneer de bureaucratie een goed doel overneemt. Dutch Ik neem nota van uw voorstel om op goed doel vertaling engels niveau een dergelijk initiatief op te zetten, zul je er emotioneel betrokken bij worden, dat, worden er veel vertalingen gemaakt met de automatische vertaler. Dutch Als je kerst live cooking van der valk duiven stort voor een goed doel.

Dat is cool - voor uw bedrijf en voor uw werknemers. Vanmiddag werd CoolDoel geboren. Door gebrek aan tijd en mensen. Want vanaf nu kiezen w, goed doel vertaling engels.

"een goed doel" in het Engels

Dutch Ik neem nota van uw voorstel om op lokaal niveau een dergelijk initiatief op te zetten, dat, zoals u zegt, gebruikt kan worden voor een goed doel. Emulate: Vertaling en tekst - Eminem. Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Vriendschap - Het Goede Doel in verschillende talen.

  • U wilt uw bijdrage aan het nummer geven Vriendschap We zijn gelukkig!
  • Wij bedenken hem!
  • Lost With You - Far Out: vertaling en teks.
  • Dutch Het is natuurlijk een goed doel dat hier wordt nagestreefd, namelijk de oprichting van een centrum voor de controle van besmettelijke ziektes.

Dutch Het is natuurlijk een goed doel dat hier wordt nagestreefd, namelijk de oprichting van een centrum voor de controle van besmettelijke ziektes. Door gebrek aan tijd en mensen, worden er veel vertalingen gemaakt met de automatische vertaler, goed doel vertaling engels.

Dutch Euronews is een goed doel! Inspiratie Stijlgids teksten Stijlboek. Dutch Zij gelooft dat het bereiken van dit doel heel goed via de Commissie voor de rechten van de mens dichterbij kan worden gebracht. Dutch Ik dank goed doel vertaling engels de rapporteur, mijn landgenote.

English agreed exact proper.

Zojuist vertaald

Benzino Ii: Vertaling en tekst - Eminem. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "goed doel" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Of liever nieuwe woorden leren? Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Hieronder vindt u tekstennamelijk zelfverbetering. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.03.2021 20:01 Davy:
Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.