Ruwharige teckel te koop particulier

Datum van publicatie: 18.12.2020

Zoek ruwharige teckel pup teefje! Gezocht: Ruwharige teckel pup Ik ben inmiddels een jaartje op zoek naar een ruwharige teckel pup. Hendrik is geboren op 23 maart

Wat krijgt u mee bij aankoo Black and Tan Dwergteckel puppies te koop Op zoek naar een belgische dwergteckeltje? Chip, vacinaatie, pasport.

Op zoek naar een kortharige dwergteckel puppy? Ik maak hondentruitjes op maat. Maar dat wil niet zeggen dat je deze honden niet veel kan aanleren. Herplaatssite Geteckelde Teckels Geteckelde teckels zorgt dat uw teckel goed wordt herplaatst en is gratis.

Contacteer ons. Onze mama is. De pups zijn geboren op 9 juni en mogen in de week van 5 augustus het nest verlaten! Bij ons is dat dus "dashond" omdat dit ras oorspronkelijk gefokt werd om op dassen te jagen. De albert heijn molenwijk contact met jonge kinderen zorgt soms voor problemen.

Beek 10 okt.
  • Gerelateerde zoektermen.
  • Hij blaft om te waarschuwen en om af te schrikken.

Welkom bij Teckeltje.nl

Esther Kaatsheuvel. Sinds mijn castratie ben ik wat lu. Hij heeft een stamboom. Zoekt u een goed huisje voor u pupje? De pups zijn geboren op 9 juni en mogen in de wee Ruwharige teckel pup met stamboom Wij zijn op zoek naar een ruwharige teckel pup. De ruwharige Teckel komt voor in 3 verschillende formaten.

  • Simone Hendriks Lemmer. Zijn er meerdere ras
  • Gezocht langharige dwerg teckel pup teefje in de kleur choco.

Een kaninchen of dwerg ruwharige teckel teefje. Deze ontzettendegrappige, gechipt. Bezoek website Vandaag. Gezocht Dwergteckel Ruwhaar Ik ben als teckel liefhebber op zoek naar een ruwharige dwergteckel blond of donkerbruin. Pupjes zijn ingee. Vele mogelijkheden.

Voor Teckelinfo, Teckelpups én dekreuen

Over Puppyplaats: Puppyplaats. Moeder pip is een choco merle kaninchen. Kies liever geen teckel als het je eerste hond is, als je weinig tijd hebt of als je geen consequente opvoeding kan geven.

Te koop dwerg teckel ruwharige teckel te koop particulier wild and tan kleur korthaar puppy Deze dwergteckel pups zijn geboren bij ons op 4 juli RvG Bergeijk. Elsendorp Gisteren. Happy Doggy Boechout, BE? Nog een korthaarteckel te koop, roodbruin,ma en pa fci stamboom. Wij zijn voor werk teveel weg van huis en de hondjes hebben eigenlijk i.

Teckel glas in lood raam Aangeboden glas in lood raam met een teckel.

Ruwharige Teckel pups te koop

Er is nog en teefje en een reu beschikbaar. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties! Hondenbandana en bijpassende mondkapjes! Bezoek onze mooie puppy's.

Bellingwolde 1 okt. De bandana sluit. Niet meer bellen alstubl. Harelbeke 8 okt. Teckel truitje op maat gemaakt. Bent u zoek naar een mannetje of vrouwtje. Gerelateerde zoektermen.

Over de ruwharige Teckel

Contacteer ons voor meer info. Bellingwolde 1 okt. Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.

Lara meerle, BE. Op aanvraag 22 okt. Teckel korthaar pups de teckel korthaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al ve.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: