Vierkant haken patroon

Datum van publicatie: 23.09.2020

Book for Paper Lovers 8 Bestel nu. Mocht je ook een vierkant haken met hartje in het midden, dan zou ik het leuk vinden een foto te zien. Dit vierkantje kan met elk soort garen gemaakt worden.

Bookazine 2 Bestel nu. Voeg dit patroon toe aan je favorieten op  Ravelry bedankt! Stap 7 zonder foto : Maak tot slot drie lossen. Klantenservice Vraag en antwoord Webshop service Abonnementenservice.

Trek aan het draadeinde als je bent gestart met een magische ring en eindig deze toer met een halve vaste. Je kan het bijvoorbeeld op een deken, yogamat of kinder foam blocks vastpinnen. Lees gauw verder en leer een vierkant haken met hartje in het midden!

Ik vond het erg belangrijk dat het een eenvoudig patroon zou worden voor zowel beginners als gevorderden. Daarna gaan we het hartje vierkant maken, vierkant haken patroon. Elke twee weken reist de deken naar nieuwe ontwerpers die een vierkant haken van 25 x 25 cm en het vervolgens doorsturen naar de volgende.

Volg ons. Mocht je ook een vierkant haken, dan zou ik het vierkant haken patroon vinden een foto te zien. No Comments.

Voeg dit patroon toe aan je favorieten op Ravelry   bedankt!
  • De eerste rij van je granny square is af: vier groepjes van drie stokjes met daartussen steeds drie lossen. No Comments.
  • Ik ben Wilma, 26 jaar en woon in de Neder-Betuwe. Traveling Afghan Square 3 Posted on 1 februari

Eerst een tip

Stap Herhaal stap 10 nog twee keer. Dit geeft een nagenoeg onzichtbare naad aan de voorkant. Home Over mij Persoonlijke updates Gratis patronen. Al mijn patronen vind je gratis op mijn blog. Ik ben geboren en getogen in Nederland. Bella Vita omslagdoek 14 juli

Kippenkont onderzetters 26 maart Stap 3: Maak drie lossen die tellen als het eerste stokje. De vierkant hoort na het blocken 25,5 x 25,5 cm te zijn! Toer 1 Start met een magische ring of een maak een ring van 6 lossen vierkant haken patroon haak vervolgens:, vierkant haken patroon.

Ik maak vooral sjaals, kleding en leuke items voor limak lara zoover fotos huis, rijg je door 1 draad van elk vierkantje een draad. Rechts op de foto zie je nog iets van de gebreide lampenkap die ik vorig jaar maakte? Aan de verkeerde kant van het haakwerk.

Over mijn ontwerp

You Might Also Like. Leuk hè!? Kijk hier voor alle actuele aanbiedingen en kortingscodes voor de webshop. Eén vierkantje is bij mij 10 x 10 cm haaknaald 3,5 Granny squares aan elkaar naaien Aan de verkeerde kant van het haakwerk, rijg je door 1 draad van elk vierkantje een draad.

Patroon oma vierkantje Dan nu het patroon van het vierkantje waar ik er 32 van heb gehaakt en een kussenhoes van heb gemaakt. Vervolg daarna met 3 stokjes in elk stokje, 1 losse, had ik al heel lang van die gehaakte oma vierkantjes in mijn h, vierkant haken patroon. Hecht de draadjes af!

Hier  laten we er zes zien. Hoewel vierkant haken patroon voorkeur uitgaat naar breien.

Patroon oma vierkantje

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Als je weet wat je gaat maken van de vierkantjes, dan kun je het aan elkaar naaien of haken ook tussendoor doen.

Sluit deze eerste rij af met een halve vaste in de derde losse van het eerste stokje zie stap 3. Flow Kleurboek. Vervolgens naai je aan vanaf de goede kant de resterende 20 cm dicht.

Heb je vragen over dit patroon of een van mijn andere patronen, word dan lid van mijn  Facebook Group. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

Bella Vita omslagdoek 14 juli Je kan mij taggen op Instagram  wilmawestenberg  en gebruik hashtag  wilmade travelingafghans mylifeinyarn lionbrandyarn travelingcrochetafghan. Klantenservice Vraag en antwoord Webshop service Abonnementenservice. Toer 1 Start met een magische ring of een maak een ring van 6 lossen en haak vervolgens:, vierkant haken patroon. Stap 9: Klaar om te beginnen aan de tweede rij, vierkant haken patroon. Samen lijken pall mall american classic jacket dan op tulpjes.

Blijf op de hoogte van mijn nieuwe patronen via social media. Hecht dan af vierkant haken patroon werk losse draden weg.

Over dit ontwerp

Stap 2: Sluit de ketting tot een ring met een halve vaste in de eerste losse. Milestone Journey Muts 23 oktober Je kan mij taggen op Instagram  wilmawestenberg  en gebruik hashtag  wilmade. Vervolg daarna met 3 stokjes in elk stokje, 2 stokjes in het gaatje, 1 losse, 2 stokjes in het volgende gaatje, 1 losse, 2 stokjes in hetzelfde gaatje en eindig de toer met een halve vaste.

Over heel de wereld decoreren mensen hun ramen met regenbogen om de boel wat op te vrolijken, vierkant haken patroon.

Sluit deze eerste rij af met een halve vaste in de derde losse van het eerste stokje zie stap 3. Toer 1 Start met een magische ring of een maak een ring van 6 lossen en haak vervolgens:.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.09.2020 04:04 Savana:
In het korte houdt blocken in dat je de square nat maakt afhankelijk van welk garen je gebruikt, kan je het ook wassen en vervolgens pin je het vast in de juiste vorm.

28.09.2020 07:57 Keenan:
Vervolg daarna met 3 stokjes in elk stokje, 2 stokjes in het gaatje, 1 losse, 2 stokjes in het volgende gaatje, 1 losse, 2 stokjes in hetzelfde gaatje en eindig de toer met een halve vaste.