Chinese muur restaurant arnhem

Datum van publicatie: 02.03.2021

Het is allemaal redelijk, maar niet hemelbestormend. Beoordeeld op 19 juni via mobiele applicatie Verrassend concept. Datum van bezoek: mei

Dus eigenlijk geen plek om een tafel met gasten neer te zetten. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. Personeel is vriendelijk! Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Helaas konden we het niet mooier maken mensen van de Chineese Muur Arnhem.

Op hier gegeten. We hebben aan de gamba's wel wat moeten peuteren en dus komt de bediening heel attent met een kommetje heet water met citroensap.

Het beste Chinese restaurant in het dorp. De creme chinese muur restaurant arnhem was heel matig. Er was zeer weinig keus aan vlees of vis en verder alleen wat uien en courgette. Wij hadden een arrangement voor twee en een half uur.

En dat klopt eigenlijk wel.

Stuur mij een kopie.
  • Licht hout en turquoise stoffering bepalen het beeld.
  • Zo heb ik het gerecht immers in Peking zelf gegeten. Het eten lag veel te lang in de bakken en de rijst was zelfs helemaal aangekoekt aan de bak.

Openingstijden

Om te smullen! Dit restaurant heeft duidelijk een te grote broek aan en maakt de pretenties die ze tonen absoluut niet waar. De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Maar de tapas gerechten zijn simpel. Dan verwacht je wat. De eigenaresse kwam nog even langs voor een praatje.

Dat kan!

  • We hebben niet ala carte gegeten, maar lopend buffet.
  • Is dit uw vermelding? Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Geselecteerde filters. We hebben niet ala carte gegeten, maar lopend buffet. Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt. Al heel wat restaurants chinese muur restaurant arnhem deze categorie gezien, maar nog nooit zo slecht als de Chinese Muur.

Hoe was jouw ervaring?

Service Afhalen Catering. Erg plezierig! Als je ongezien wilt afspreken met je geheime geliefde, is Renao the place to be!

Echt een enorme aanrader. Het eten: niets op aan te merken, gewoon wat je bij een redelijke Chinees verwacht. Heel objectief hadden we zevens moeten geven, chinese muur restaurant arnhem, varkensvlees! Het eten werd op tijd geserveerd en was voor iedereen goed van smaak en dat voor een groep van dertien mensen. Na heel lang wachten kwam het hoofdgerecht: biefstuk in hete sa.

Corona informatie

Zoals we wel vaker gemerkt hebben, blinkt de Aziatische keuken niet uit in nagerechten. De smaak was flauw. Beoordeeld op 14 juli Vergaande glorie.

Veel te veel vlees. Bezorgrestaurants in de buurt van De Chinese Muur Online eten bestellen, chinese muur restaurant arnhem. Als je binnenkomt voel je je bijzonder op de een of andere manier. Vaak albert heijn groningen bellen je te lang wachten voordat een ieder zijn gerechtje heeft ontvangen. Uitstekend 4. Prijs is helemaal OK!. Soep Er zitten twee soepen bij onze gerechten en die komen uiteraard eerst.

We hebben aan de gamba's wel wat moeten peuteren en dus komt de bediening heel chinese muur restaurant arnhem met een kommetje heet water met citroensap.

Beoordelingen

Dit pittig geprijsde pilsje smaakt goed, maar niet echt anders dan het meeste West-Europese pils. Ondanks dat wij weing Chnees eten, komen wij graag bij deze Chinees voor het afhalen van de gerechten. Wij maken onze keuze en laten het aan de bediening over in welke volgorde het eten wordt opgediend. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed.

Rutte: Nederland heeft geen reden tot juichen! De beste hotels in de buurt Alles weergeven.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.03.2021 03:28 Jytte:
Restaurant is qua uitstraling een standaard chinees restaurant en zeker geen top tent.

03.03.2021 11:15 Ylva:
Diƫten Vegetarisch.