Geluid op laptop doet het niet windows 10

Datum van publicatie: 08.01.2021

Deze website gebruikt cookies om websiteverkeer te analyseren, functies voor social media te bieden en advertenties te personaliseren. Na de update had ik weer geluid.

Klik onder Systeem en beveiliging op Problemen detecteren en oplossen.

Dit zou het probleem kunnen fixen. Bij het herstelproces worden alle gebruikersdata van de pc verwijderd. Zakelijke diensten. Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. ICT Beheer. Klik met de rechtermuisknop op het luissprekerspictogram in uw systeemvak en selecteer volumemixer in de lijst met opties. Bel voor een gratis consult.

Selecteer Problemen met het afspelen van geluid detecteren en oplossen of Problemen met het afspelen van geluid detecteren en oplossen in de zoekresultaten. Zuidoost Azi en Oceani. Als u dit probleem met een specifieke app hebt, scrolt u vloerkleed rond grijs blauw naar Kiezen welke Microsoft Store-apps toegang hebben tot uw microfoon en kijkt u of de schakeloptie naast die app ook is ingesteld op Aan.

Wilt u als bedrijf overstappen naar de cloud. Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, zoals een hoofdtelefoon of luidsprekers, geluid op laptop doet het niet windows 10.

Als u verbinding maakt met een audioappa.

In het geval van een niet goed functionerende geluidskaart verwijderd u de geluidskaart. Problemen met het afspelen van audio of geluid oplossen.
  • Selecteer het op uw pc geïnstalleerde besturingssysteem voor meer informatie over hoe u Systeemherstel moet uitvoeren: Microsoft Windows 10 Microsoft Windows 8 of 8. Dit zou het probleem kunnen fixen.
  • HP desktop-pc's - Geavanceerde probleemoplossing voor audio Windows 10, 8. Om dat te doen: 1.

Direct hulp op afstand

Zorg ervoor dat uw luidsprekers of hoofdtelefoon op de juiste aansluitingen zijn aangesloten en dat het volume omhoog staat. Dit controleren we als volgt:.

Wij ook gespecialiseerd zijn in het vervangen van computer onderdelen en het terug halen van verloren data. Raadpleeg voor hulp bij problemen met de microfoon het volgende Dell Knowledge Base-artikel Problemen met de microfoon oplossen. Als u dit probleem met een specifieke app hebt, scrolt u omlaag naar Kiezen welke Microsoft Store-apps toegang hebben tot uw microfoon en kijkt u of de schakeloptie naast die app ook is ingesteld op Aan.

Over een tijdje pleurt m,n geluid er weer uit, dan moet ik weer 10 dagen soms langer wachten tot ik een optionele update krijg, om m,n geluid te herstellen.

HP desktop-pc's - Geavanceerde probleemoplossing voor audio Windows 10, selecteer OK ,en test vervolgens uw audioapparaat opnieuw. Selecteer vervolgens het apparaat waaruit je wilt dat het geluid komt. Een hardwarediagnosetest uitvoeren. Ga naar het tabblad Geavanceerd en wijzig de instelling onder StandaardindelingWindows 8 of 8. Windows-updates installeren in Microsoft Windows 10, 8.

Stap 1: De computer opnieuw opstarten

Als dat niet werkt, probeert u de instelling nogmaals te wijzigen. Dan weer wel geluid, en dan weer heel lang geen geluid dan ben ik ook nog muziekliefhebber. Dit gaat als volgt: Selecteer het pictogram Luidsprekers op de taakbalk. Je start hem op, opent de film… en opeens doet het geluid op je laptop het niet meer.

Stap 4: Externe luidsprekers of de hoofdtelefoon testen Als u externe luidsprekers gebruikt, neemt u contact op met de hardwarefabrikant of probeert u een voor een of de meest voor de hand liggende uitgangen geluid op laptop doet het niet windows 10.

Ja Nee. Als het niet duidelijk is welke stekker bij welke kabel hoort, kunnen deze defect zijn. Probeer het later nog eens. Begin dus met de eerste tip! Selecteer elk van de volgende services, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Opnieuw opstarten: Windows Audio Windows Audio Endpoint Builder Remote Procedure Call RPC Als het probleem niet wordt opgelost door deze services opnieuw te starten.

Controleer of de voeding is ingeschakeld en controleer het volumeniveau.

Was deze informatie nuttig?

Was dit artikel nuttig? Hier staat een rij met woorden onder elkaar. Dit controleren we als volgt:. Eventueel kun je een paar verschillende apparaten selecteren en testen of het geluid het nu wel doet.

Controleer uw luidspreker- en hoofdtelefoonaansluitingen op loszittende snoeren of kabels, geluid op laptop doet het niet windows 10.

Windows-updates installeren in Microsoft Windows 10, Windows 8 of 8! Door het opnieuw opstarten wordt het audiostuurprogramma automatisch opnieuw genstalleerd. Koppel de audiokabel en de voedingskabel los indien aanwezig voordat u de spuitbus gebruikt om de poorten te reinigen.

Voorheen werkte het geluid prima. Als er iets misgaat met uw pc, moet u eerst Systeemherstel gebruiken voordat u de pc herstelt naar de fabrieksinstellingen. Het standaard audioafspeelapparaat is het apparaat dat Microsoft Windows gebruikt om geluid te produceren.

Standaard afspeelapparaat instellen

Controleer dan of de juiste hardware wel als standaard afspeelapparaat staat ingeschakeld. Wanneer Microsoft updates op uw systeem installeert, creëren we een systeemherstelpunt voor het geval dat er zich problemen voordoen. Geavanceerde probleemoplossing Als de stappen in dit document het audioprobleem niet hebben opgelost, volg dan de stappen in een van de volgende documenten voor geavanceerde procedures voor probleemoplossing:.

Geluidsaanpassingen kunnen soms geluidsproblemen veroorzaken? Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem. Geen wachttijden No cure no pay!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.01.2021 23:39 Djurre:
Selecteer het geluidsapparaat en selecteer Apparaateigenschappen.

13.01.2021 03:29 Femia:
Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Met de diagnostische test van Dell SupportAssist kunt u problemen detecteren en deze automatisch oplossen.

11.01.2021 06:34 Dogukan:
Wij gaan dan samen met u de computer controleren op fouten. Een hardwarediagnosetest kan u helpen om te achterhalen wat het probleem is en welke stappen u moet nemen om het probleem te verhelpen.