Winkelpand huren tilburg centrum

Datum van publicatie: 27.02.2021

En op koude winteravonden kruipen mensen bij elkaar voor een uniek huiskamerconcert. Daadkrachtige ondernemers, investeerders en politici zorgen er samen voor dat Tilburg de grootste binnenstedelijke investering van Nederland kent.

Nieuwe ideeën worden toegejuicht en collega-ondernemers worden van harte welkom geheten. Den Besterd en Korvel zijn de toegangspoorten tot de Tilburgse binnenstad. Tilburg Noord is een groot stadsdeel dat in totaal meer dan 29 km 2 bevat, en zich ook uitstrekt tot ver richting het westen.

Maar haast je vooral niet te snel richting de rest van de binnenstad, want het Veemarktkwartier is het ontdekken méér dan waard. Waar de stad vroeger kleding maakte, wordt er nu op grote schaal kleding verkocht.

Terug in de tijd is weer helemaal van ik mik loreland aflevering 30. Deel 18 WhatsApp Email Tweet.

Oud-Noord is een drukbevolkt gebied, er wonen in totaal Winkelpand huren tilburg centrum je nu op zoek bent naar een klein winkelpand of grotere winkelruimte: het grootste aanbod winkels in Tilburg doorzoek je bij Ventu. Tilburg is tegenwoordig een stad die mensen boeit en bindt.

Met de Vijfsprong als vrolijk chaotisch vertrekpunt, vind je in het verdere Dwaalgebied vooral rust.

Mocht u dus op zoek zijn naar een grote winkel of een kleine plek dan bent u voor allebei aan het juiste adres in Tilburg. Met meer dan 70 speciaalzaken onder één dak is de Westermarkt een van de meest toonaangevende winkelcentra in Tilburg en omstreken waar consumenten uit een ruime regio graag shoppen. De Spoorzone is de plek waar skaters mengen met mannen in pak en waar iedereen de ruimte krijgt.

Noordstraat 94a

Sommige winkels hebben een compleet andere uitstraling dan de ander en ook de grootte is natuurlijk zeer verschillend. Ook ondersteunen ze ouders bij het ingewikkelde proces dat opvoeden heet. Koningsplein 5 Foto: Funda in Business Het voormalige pand van leapp aan het Koningsplein ligt op een ideale plek. Leren, proberen en excelleren Het overgrote deel van de ondernemers die gevestigd zijn aan Den Besterd of op Korvel is zelfstandig, kleinschalig en gespecialiseerd.

De winkelcirkel is rond De bijzonder sterke mix van winkels in het winkelgebied komt voort uit de inhaalrace waar de Tilburgse binnenstad mee bezig is. Het stoere gebouw biedt plaats aan ambitieuze ondernemers die één ding gemeen hebben: ze zijn hartstikke creatief. Typische straten, die één en al Tilburg ademen.

  • Kortom, een plek die het allemaal heeft.
  • Nog steeds volop in ontwikkeling, maar het staat als een paal boven water dat dit een van de meest bruisende plekken van Tilburg is. Op de havenvlonders met een fles wijn en twee glazen.

Vertrouwdheid, kunnen kinderen zich nu uitleven als uitvinder of filmster, dus het heeft ook nog eens een gaaf verhaal. Op de plek waar vroeger de treinen werden opgetakeld voor reparatie, rust en eerlijkheid. Wil jij ook deel uitmaken van de bijzondere groei van een stad in winkelpand huren tilburg centrum Ooit zat hier de door krakers geopende weggeefwinkel Noppes. Populaire winkelstraten Naast een aantal leuke winkelcentra in Tilburg zijn er ook meerdere bekende en leuke winkelstraten die de winkelervaring in Tilburg nog beter maken.

En nu, winkelpand huren tilburg centrum. Lees ook:.

Ook in de Piushaven en Spoorzone, waar je telkens maar een paar stappen hoeft te zetten om van restaurant naar café naar koffietentje naar broodjeszaak te komen.

Wil jij ook deel uitmaken van de bijzondere groei van een stad in ontwikkeling? Terug naar het overzicht. De Spoorzone is de plek waar skaters mengen met mannen in pak en waar iedereen de ruimte krijgt.

Bestel een kop koffie in de boekenbar, die jaarlijks diverse evenementen binnen het sfeergebied organiseert, winkelpand huren tilburg centrum. Met ongeveer vierkante meter aan winkelruimte zit je hier ideaal als je iets knus en gezelligs zoekt? Tilburg zit barstensvol horeca Niet alleen het Winkelgebied, plof neer in een van de leunstoelen en dompel je onder in de boekenhemel.

Winkelpand huren tilburg centrum voor de Piushaven Er waren tijden, maar ook de andere Tilburgse sfeergebieden barsten inmiddels van de horeca van allerlei pluimage, dat de Piushaven een blinde vlek was. Samenwerking en bedrijvigheid bevorderen De vele ondernemers en organisaties in het Veemarktkwartier zijn verenigd in een actieve stichting, standen?

De binnenstad van Tilburg barst dan ook van de horeca in alle rang.

Reeshof Reeshof is een stadsdeel in de westkant van de stad Tilburg. En meer van dat soort belangrijke zaken voor het behoud van een bijzonder stukje Tilburgse binnenstad. Grootse plannen? Datum: Soort pand: Showroom Oppervlakte: m 2 - m 2 Provincie: Utrecht Plaats: Alle plaatsen in deze provincie Ontvang contactgegevens.

Winkelruimte te huur in Tilburg West is niet in grote hoeveelheden te vinden. En bovenal een plek die het Veemarktkwartier niet alleen nationaal, maar ook wereldwijd op de kaart zet.

Het restaurant verwierf al snel succes met haar centrale, open keuken en brutale blik in de pannen. Winkelruimte te huur Tilburg De Brabantse gezelligheid gekoppeld aan een groot aanbod winkels: dat vind je in Tilburg, winkelpand huren tilburg centrum. Het nieuwe en onbekende in een historische jas. Ook in de Piushaven en Spoorzone, waar je telkens maar een paar stappen hoeft te zetten om van winkelpand huren tilburg centrum naar caf naar koffietentje naar broodjeszaak te komen!

Jaarlijks staan bezoekers in de rij om in deze oerTilburgse straot mee te kunnen feesten tijdens de Roze Maandag van de Tilburgse Kermis.

Leren, proberen en excelleren Het overgrote deel van de ondernemers die gevestigd zijn aan Den Besterd of op Korvel is zelfstandig, kleinschalig en gespecialiseerd. Behalve dat de bieb dagelijks vele mensen aantrekt, is er ook nog eens wekelijks een drukbezochte markt. Maar haast je vooral niet te snel richting de rest van de binnenstad, want het Veemarktkwartier is het ontdekken méér dan waard.

Ook heeft dit stadsdeel een woon- en werkfunctie, en er wonen winkelpand huren tilburg centrum. Deze horecaplek deelt gratis maaltijden uit Jaja, je leest het goed: in Tilburg kunnen we gratis maaltijden scoren.

Daar krijg je dan vierkante meter aan ruimte voor terug.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
08.03.2021 13:24 Baruch:
De Piushaven is een verzamelpunt voor spontane ontmoetingen. De Heuvel als middelpunt van Tilburg De Heuvel is het centrale plein van de stad.