Cafe de bokkenrijder esbeek

Datum van publicatie: 01.03.2021

Menu in het plaatselijke dialect, is leuk. Ontdek tijdens deze route ook een deel van het prachtige wandelnetwerk van langeafstandswandelroutes of landelijke wandelroutes. Vreselijk 0.

De route gaat zoveel mogelijk over onverharde wegen. Waarderingen en beoordelingen 4,5  beoordelingen. De wandelroute start op de parking. Crème Brûlée. Het eten was echt super lekker en het personeel was heel vriendelijk, echt een aanrader dus.

Een zeer attente actie waarvoor hulde. Wandelroute 9. Toch maar weer van thuis eten mee nemen. Met wat geluk kan u er wilde herten zien, wij zagen er vijf, cafe de bokkenrijder esbeek.

In ons la carte restaurant kunt u dagelijks genieten van diverse smaakvolle lunches en diners.

Willem 39 punten. Nee met drie man erbij komen staan en dan zeggen nee staat niet op de bon.

Hilvaren­beek en Oirschot in top tien met meest vermogende inwoners, hoe ‘rijk’ is jouw gemeente?

Mijn vrouw had dood krentenbrood. Ik ben naar het restaurant gelopen en heb om wat zakjes suiker gevraagd. Datum van bezoek: juni Waar komt dit krentenbrood toch vandaan? Wandelroute 5.

This site is available in your language and country. Datum van bezoek: augustus Scroll naar beneden voor onze ontbijt en brunch mogelijkheden. We hebben dus warme herinneringen aan deze plek. Ze zijn bekend om hun variaties aan uitsmijters.

Waarderingen en beoordelingen

In den Bockenreyder in Esbeek, al jaren een favoriete plek voor ons en de familie. Een uitsmijter eten is er een beleving. Ontdek de regio langs onverharde wegen.

Een pracht van een wandeltocht. Ja Nee Weet ik niet zeker. Vreselijk 0. Het eten was heerlijk, het was er reuz! Krokante stukjes kipfilet.

Kikkers en libellen

Type foutje? Beoordeeld op 26 juli Lekkere plek midden in de bossen. Ons geluk kon niet op dus. Deze wandelroute gaat door Diessen.

Voor bij de borrel. Coupe Dame Blanche. Mooie ambiance, bediening goed. Coupe Seizoensfruit. De Kempen, zoveel kleine vreugden voor de wandelaar. En telefoontje is voldoende om ons creatief met u mee te laten denken.

Ook het Flaesven is verstild en mooi.

Meer informatie

Een beetje rommelig en Brabants gezellig. Er is dan steeds een rechtstreekse verbinding met het openbaar vervoer naar je startpunt. Ze hebben geen gekke hyper moderne gerechtjes, maar een heerlijke grote boterham  met pindakaas of vlokken doet het toch altijd goed!

Tot een volgende keer. Alle seizoenen beleef je hier optimaal. Champignons 'Caf de Paris'.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
01.03.2021 20:16 Valérie:
Heerlijk vertoeven als je een lekkere wandeling hebt gemaakt Na een heerlijk weekend in de Kempervennen gingen we met tegenzin naar huis, maar mijn schoonzoon zei me we gaan als afsluiting van de dag naar de Bockenreyders daar hebben ze heerlijke uitsmijters.

08.03.2021 18:48 Woutera:
Deze kaart telt km bewegwijzerde route. Alle talen.

07.03.2021 06:28 Taro:
Uitstekend Beoordeeld op 18 februari heerlijk vertoeven.