De gouden leeuw moerdijk openingstijden

Datum van publicatie: 19.01.2021

T personeel is altijd vriendelijk en doet er alles aan de gasten t na de zin t maken , evenals eigenaar Kees. Je merkt dat de gerechten snel worden bereid, dit levert qua kwaliteit in. Er zijn nog onvoldoende waarderingen van het eten, de service, de prijs-kwaliteitsverhouding of de sfeer voor De Gouden Leeuw, Nederland.

Goede prijs kwaliteit. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Prijs op aanvraag. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Wij zijn alle dagen van de week geopend maar nu even niet. Wij hebben gisteren bij u een diner genuttigd, waarvan ik de kwaliteit beneden peil van uw zaak vind. We beschikken over 14 comfortkamers en 2 familiekamers.

In de tijd dat wij er zaten hadden er tenminste 2 gasten 3 gangen gehad aan de andere tafel. Onze douches en toiletten en parkeergelegenheid zijn gewoon geopend.

Beoordeeld op 19 december goed. Mocht u verdere informatie wensen betreffende de mogelijkheden in ons restaurant, dan nemen wij graag contact met u op. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren, de gouden leeuw moerdijk openingstijden. Dat kan bij ons.

Overige informatie

Alle gasten vragen wij bij binnenkomst hun handen te desinfecteren en niet te komen indien u corona-klachten heeft. In de loop der jaren is de gouden leeuw niet meer het "standaard" truckersrestaurant dat je verwacht. U kunt uw bestelling doorgeven aan de bar en families kunnen de bestelling ook tevoren telefonisch doorgeven. Dit is tevens ook een hotel maar daar weet ik het fijne niet van maar gezien de kwaliteit van restaurant moet het hotel ook wel top zijn. Ook adviseren wij u graag over het gebruik van audiovisuele middelen.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

  • De beste attracties in de buurt Alles weergeven.
  • Chauffeurs kunnen ter plaatse hun maaltijd bestellen en gebruik maken van onze voorzieningen. U kunt uw bestelling doorgeven aan de bar en families kunnen de bestelling ook tevoren telefonisch doorgeven.

Wij hopen u in goede gezondheid te mogen ontvangen? Grote gezelschappen ontvangen wij in onze sfeervolle Eetkamer. Stuur uw foto's naar onze redactiedan plaatsen wij deze voor u. Ons drinken was vergeten, ijs was met onrijpe meloen en fantasieloze kaart. Terras   Het terras is momenteel ook verplicht gesloten.

Foto en Video (15)

We waren op doorreis en zijn op goed geluk binnengestapt. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant? Hotelgasten Ons hotel is gewoon geopend en hotelgasten mogen wel in ons restaurant eten.

Wat te doen. Corona Het is toegestaan om met 2 personen die geen huishouding vormen aan n tafel te reserveren of met 3 of meer personen indien u wel witte wijn verdejo lidl huishouden vormt. Onze parkeergelegenheid, toiletten en douches zijn geopend. Centraal gesitueerd langs de A16, een afspraak met een rel, de gouden leeuw moerdijk openingstijden. Maar de hoofdgerechten ietwat vlak qua smaak?

Corona informatie

Reserveer een kamer. U kunt uw bestelling doorgeven aan de bar en families kunnen de bestelling ook tevoren telefonisch doorgeven. Eetzaal groot en altijd goed gevuld. Families of vrienden die niet één huishouden vormen kunnen wij aan 2 tafels indelen naast elkaar maar wel op 1,5 m.

Niet ten onrechte van de keuken. Log in laser sword star wars quote reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Restaurant  Wij zijn alle dagen van de week geopend maar nu de gouden leeuw moerdijk openingstijden niet. Top chauffeurs restaurant. Alle restaurants in Chaam weergeven. Voor onze gasten die in een meer besloten sfeer in gezelschap willen lunchen of dineren hebben wij De Eetkamer beschikbaar. Wij volgen het dringende advies van de overheid en daarom dragen onze medewerkers mondkapjes.

Voorgerechten

Arjan van de Wijdeven punten. Kaart bijwerken …. Nederlandse brouwers werken samen aan CO2-besparing in transport Milieu.

D menu kaart is uitgebreid en tevens is er een dagmenu. Reserveren Vanaf 15 oktober tot 12 november mogen wij in ons restaurant geen gasten ontvangen.

Deze vermelding verbeteren?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
28.01.2021 00:48 Georgio:
Vanwege het weekend was het erg rustig deze middag, maar de service was prima.

29.01.2021 00:25 Yvanka:
Mocht u verdere informatie wensen betreffende de mogelijkheden in ons restaurant, dan nemen wij graag contact met u op! Ons drinken was vergeten, ijs was met onrijpe meloen en fantasieloze kaart.

19.01.2021 15:11 Meinke:
Chauffeurs kunnen ter plaatse hun maaltijd bestellen en gebruik maken van onze voorzieningen. Datum van bezoek: december