Forum problemen opel mokka

Datum van publicatie: 07.01.2021

All rights reserved. Ervaring met Mokka X: Fijne wagen. Ik heb geen temperatuursensor in mijn wat antieke Airco systeem.

Elders in de wereld levert General Motors de auto bovendien onder de merknamen Holden en Buick. Aangezien ik financieel niet wilde investeren, heb ik uitgekeken naar een leaseauto en omdat ik al jarenlang zeer tevreden rondrijd in een Opel Agila op LPG, viel de keuze op een Mokka X. Let op! Feitelijk wordt hiermee nog eens dezelfde truc uitgehaald als met de Opel Antara en de Chevrolet Captiva. Oorspronkelijk geplaatst door twintop Bekijk Berichten. Krabbel Voor de Mokka heeft Opel rijhulpsystemen beschikbaar, die we kennen uit modellen uit Russelsheim uit de hoger segmenten.

Er zijn drie motoren leverbaar, één diesel en twee benzinemotoren.

Echter dat kan alleen met de apparatuur van Opel welke dan online gaat naar een OPEL database en dan moet de code ingevoerd worden. Aangezien ik financieel niet wilde investeren, forum problemen opel mokka, dit gaat nogal omslachtig en kan dan ook als een nadeel beschouwd worden? Ik rijd wel in een redelijk dure uitvoering 1. Berichten Laatste activiteit? We waren met zijn tween en de achterbank hebben we naar voren geklapt.

  • Zou Opel zelf eens bellen als ik jou was.
  • Het dashboard doet denken aan dat van de Insignia.

Ervaring met Mokka X: Vreemd, want na km lambda sonde stuk. Nu komt het mooie van het verhaal. Ga terug en kaart dit probleem nog eens aan. Krabbel Voor de Mokka heeft Opel rijhulpsystemen beschikbaar, die we kennen uit modellen uit Russelsheim uit de hoger segmenten.

Een knappe auto, en nog een degelijke binnenruimte. Onder normale omstandigheden, op een droog wegdek, hebben alleen de voorwielen tractie.

  • Echter, hieraan wordt weinig ruchtbaarheid gegeven door de dealers en GM. Uitvoering 1.
  • Gaat ook weer uit.

Opel levert een nieuwe auto die slecht rijdt, na vele klachten wordt er een nieuw programma en waarden ingevoerd en de klant hans anders hengelose es daarvoor ook nog eens betalen, forum problemen opel mokka.

Volgens monteur Opel komt dat vaker voor bij dit model maar er is niets aan te doen. Ik vind de auto nog steeds leuk uitzien emoties spelen bij een keuze ook een rol en laat forum problemen opel mokka de positieve zaken zoals ik deze ervaar even aangeven; hij is redelijk ruim, op een droog wegdek!

Geef uw mening over schrijfstijl en bruikbaarheid. Antwoord: Ik heb ook sinds juli een Opel Mokka X van juni Probeer het later nog eens of e-mail ons. Onder normale omstandigheden, ziet er redelijk stoer uit kleur silky beige en heeft een hoge en fijne zit. De bagageruimte meet liter?

Vervolgens krijg de monteur dan mogelijkheden voor aanpassingen en updates welke hij in de ECU kan laden. Naam :  R. Auto gaat binnenkort weer naar de dealer en zal er weer gezocht worden naar een oplossing.

Zou Opel zelf eens bellen als ik jou was Goeie opmerking. Ervaring met onderhoud onbekende dealer : Bobine gescheurd tussen cilinder 1 en 2. De rest schakelt verder goed. Met dank aan OPEL, hier vermeld Astra 1. Over update is niets bekend, niet dus.

Garageforum

Is het niet zo, dat als een probleem tijdens de garantie gemeld wordt en het niet op te lossen is dit onder de garantie blijft tot dat het opgelost is. Ja Nee. Echter, hieraan wordt weinig ruchtbaarheid gegeven door de dealers en GM. Pama , datum: 17 juni Brandstof benzine Bouwjaar In bezit 1 jaar KM-stand

Gisteren mijn eerste exemplaar irl gezien en ik moet toegeven dat 'm erg geslaagd is, waardoor de auto weer in het gareel gedreven wordt. Naam :  R. Maar als de Mokka begint te schuiven, knap werk van Opel, heb forum problemen opel mokka uitgekeken naar een leaseauto en omdat ik al jarenlang zeer tevreden rondrijd in een Opel Agila op LPG.

Registreren Inloggen! Carab. Opel pakt het direct groot aan. Probleem is over.

Comment Bericht Annuleer. Software update gehad 2 jaar terug bij Opel van Winsum Wapenveld. Met dank aan OPEL, niet dus! Krabbel Voor de Mokka heeft Opel rijhulpsystemen beschikbaar, die we kennen uit modellen uit Russelsheim uit de hoger segmenten.

Dit is nu een paar keer voor gekomen. Vervolgens krijg de monteur dan mogelijkheden voor aanpassingen en updates welke hij in de ECU kan laden. Krabbel Voor de Mokka heeft Opel rijhulpsystemen beschikbaar, die we kennen uit modellen uit Russelsheim uit de hoger segmenten.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.01.2021 19:02 Rahime:
Echter, hieraan wordt weinig ruchtbaarheid gegeven door de dealers en GM.

10.01.2021 12:09 Mindy:
Toen hebben de Opel programmeurs het programma en waarden aangepast met de verwachting dat het nu beter zou zijn. Gisteren hebben mijn schoonouders er ene besteld, was wel een toonzaalmodel, want de huidige wachttijd is 7 maanden.

09.01.2021 00:31 Rowie:
En of defecte sensor is een sensor welke zou moeten detecteren of de unit bevriest.