Granny square blokken aan elkaar haken

Datum van publicatie: 13.01.2021

De eerste toer is hier met vasten in plaats van reliëfvasten en de tweede toer gebruikt halve vasten in plaats van dat je de haaknaald steeds uit het lusje haalt. Zo ziet dat er van dichtbij uit:. Jan 13 juli Beantwoorden.

Hij geeft licht! De rand is niet zichtbaar aan de voorkant en slechts moeilijk zichtbaar aan de achterkant. De uitgever is nu aan de slag met de vormgeving. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Reactie annuleren. En dan voor de rand nog 3 andere kleuren. Ik verheug me op de nieuwsbrief.

Laatste berichten van Janneke Voorlopig even geen workshops en nieuwe projecten op de haak- en breinaalden - oktober 4, Haakpakket Landleven dekens Heidepracht en Winterzacht - septembergranny square blokken aan elkaar haken. En dan voor pomp voor zwembad opblazen hubo rand nog 3 andere kleuren. Hartelijk dank voor de goede uitleg.

Je neemt alleen de buitenste lusjes van de v-vormige steken op. Vanaf dit najaar ga ik haakworkshops geven.

Verschillende join-methoden Ik experimenteerde met een andere kleur om goed te zien wat het effect van verschillende joins was. De haaknaald kreeg ik op bezoek bij Scheepjes: een Crochet Lite.
  • Zo ziet dat er van dichtbij uit: En zo van wat verder af: En oeps, zie daar, linksonder in beeld: een dérde Lente square kussen in de maak!
  • Ik ben de planning aan het maken en

Berichtnavigatie

Wat een handige tips Catherine en weer zo duidelijk uitgeleg Dat decoratieve randje is echt super Groetjes Nienke. Speciaal voor de Een Mooi Gebaar CAL maakte Thea een methode van in elkaar zetten met vasten, waarbij je diagonaal aan elkaar haakt en er prachtige open ruitjes in de hoeken zichtbaar zijn. De derde haakte ik in de kleur Linnen. Groetjes Tiny. Leuke tips!

Het magazine Landleven bestaat dit jaar 20 jaar en dat jubileum wordt goed gevierd. Je krijgt een mooi sierlijk randje! De vasten leveren een mooi decoratief randje op? Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Accept Read More.

Halve vasten

Als beginneling wat haken betreft is het heerlijk om hier zo duidelijk te zien hoe het moet! Wat ook heel mooi kan zijn. Ik mag drie garenpakketten samenstellen, elk aan de hand van een ander moodboard: Pracht, Puur en Pastel.

Even een update over de Hexagon bloemendeken! Jan 17 mei Beantwoorden. En dan voor de rand nog 3 andere kleuren. Jawel, ik haakte er nog een. Het originele Lente square-patroon wordt met de join-as-you-go methode aan elkaar gehaakt: tijdens de laatste toer haak je met halve granny square blokken aan elkaar haken het tweede vierkant aan het eerste vast.

Handwerk weblogs

Groet Linda. Ik ben de planning aan het maken en We volgen u niet persoonlijk, de cookies werken volledig anoniem. Kortom, spannende tijden, maar vooral gevuld met wachten.

Jawel, ik haakte er nog een. Wanneer je de squares aan elkaar haakt met halve vasten en dan alleen door de achterste lussen, maar vooral gevuld met wachten. Klik hier om meer te weten te komen over deze methode. En toen ik een keer bezig was, had ik voor ik het wist nog eens 9 squares gehaakt. Kortom, ziet het er zo uit:, granny square blokken aan elkaar haken.

Accept Read More. Dan is de vraag: hoe maak je ze aan elkaar vast. Door verder te gaan op deze website wordt er van uit gegaan dat je hiermee akkoord gaat.

Aan elkaar haken van vierkantjes

Ik ben de planning aan het maken en E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Mijn eigen workshopruimte krijgt steeds verder vorm.

Aan elkaar haken van vierkantjes! Dit keer varieerde ik de kleur van de joins: elke join in een andere pastelkleur met restjes van het eerste kussen. De haaknaald kreeg ik op bezoek bij Scheepjes: een Crochet Lite.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.01.2021 17:49 Aïsha:
Wat een heerlijk gevoel was dat!

14.01.2021 00:12 Verena:
Die is dus inmiddels verstreken en ik heb alles, na nog eens gecontroleerd te hebben, aangeleverd.