Samsung tv toetsenbord app

Datum van publicatie: 26.02.2021

Chevymounty , In-app aankopen Bekijk alles. Schakel JavaScript in jouw browser in voordat je doorgaat voor een betere ervaring.

Categorie Diensten. Daarnaast vind ik er soms teveel lagg op zitten. Ik neem het je niet kwalijk. Deze app werkt alleen als je telefoon en tv beide op hetzelfde lokale netwerk zitten! Rokie - Roku Remote. Is het geld dubbel en dwars waard. Forums Nieuwe berichten.

Bovenaan Onderaan. Beschrijving Remotie is een elegante en functionele afstandsbediening met toetsenbord en touchpad voor uw Samsung Smart-tv. Toevoegen aan verlanglijstje. Log in Registreer. Louous .

Nieuwste berichten J. Meer van deze ontwikkelaar Bekijk alles.

Account Options

Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert. Windows 10   Wachwoordherstelmedium Nieuwste: Veng Gisteren om Vragen of suggesties? Dit is een draadloos toetsenbord met daaraan een touchpad en er zit een signaalversterker in zodat je tot 10 meter bereik hebt. Remotie is een elegante en functionele afstandsbediening met toetsenbord en touchpad voor uw Samsung Smart-tv.

Bovenaan Onderaan.

  • Een smartphone in de hand lijkt me veel handiger.
  • Beoordelingen en recensies Bekijk alles. Remote for Vizio ·.

Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Directe mail terug op mijn reactie heen en weer! Rokie - Roku Remote, samsung tv toetsenbord app. Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.

Afstandsbediening voor Samsung

De Paradiso , Nieuwste: Aarie25 Gisteren om Populairste items. Luc je hebt vast geen smart tv.

Stuur text naar je TV met het iOS toetsenbord, bijvoorbeeld een webadres. Het zou moeten werken met alle smart-tv's met een netwerkinterface LAN of WiFi ik gebruik het op mijn F en N -serietelevisie. De afstandsbediening blijft in mijn buurt. Dus wat je op je toetsenbord op je smartphone typt verschijnt tegelijk ook op je smart-tv? If there is no such setting, samsung tv toetsenbord app, then sadly your TV does not support remote control over network.

Smart TV afstandsbediening

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Ik heb geen draadloos toetsenbord, dus moet nu de droodloze muis gebruiken en een virtueel toetsen bord. Account Options Inloggen. Informatie Provider Martijn Koopman. Wat is er nieuw Nieuwe berichten.

LouousSuggesties voor jou Bekijk alles. Daarnaast vind ik er soms teveel lagg op zitten, samsung tv toetsenbord app. Gemakkelijker nog dan met de bijgeleverde afstandsbediening. Je kunt gemakkelijk een Premium gebruiker worden door een nmalige aankoop.

Eros NCF-Lid. Forums Nieuwe berichten. Meer dan tevreden en raad iedereen de app aan. Nieuwe berichten.

Schermafbeeldingen

The TV Remote. Details bekijken. Schermafbeeldingen iPad iPhone. De Paradiso ,

Gebruik alle Premium functies onbeperkt. Het toetsenbord verschijnt automatisch op het scherm van het mobiele apparaat nadat uw het invoerveld op uw tv-scherm activeert. Deze app werkt alleen als je telefoon en tv beide op hetzelfde lokale netwerk zitten.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
04.03.2021 04:54 Serana:
Wil echter geen toetsenbord op schoot en ook geen muis.