Sony e reader wordt niet herkend

Datum van publicatie: 09.01.2021

Ik zou eerst eens goed de gebruiksaanwijzing lezen. Heeft het voorheen wel gewerkt op Windows 8? Sony: lever svp geen software bij het apparaat.

Open Adobe Digital Editions op uw computer. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Op andere fora las ik dat dit met El Capitan te maken heeft, maar een oplossing die mij werkt heb ik nog niet gevonden. Na de uitgebreide update van Windows10, kortgeleden, herkent de computer de eReader niet meer.

Suggesties inschakelen.

Ik raad jullie ook allemaal aan om vooral geen sony te kopen, sony e reader wordt niet herkend. Adobe Digital Editions is n van de meest gebruikte eBook-beheerprogramma's en kan gratis gedownload worden via de website van Adobe. Hoe tevreden bent u met deze reactie. Deze site in andere talen x. Na de uitgebreide update van Windows10, herkent de computer de eReader niet meer, kosten totaal niets.

Ik kreeg hem helemaal nagekeken terug en een nieuwe accu er .

Verstuur Terug naar overzicht.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Ik wil er nieuwe boeken opzetten, iets wat tot nu toe probleemloos ging. Forum Webwinkel Klantenservice. ALvast hartelijk bedankt. Volgens de verkoper kan het zijn dat de basisinstellingen in een andere taal zijn gezet en dat kan je dan ook zelf niet resetten. Na nogmaals met de helpdesk te bellen krijg ik vervolgens als uiteindelijk advies om dan maar een andere E reader aan te schaffen, omdat ook zij niet weten wat er fout is.

Sla het eBook ergens op waar u ze makkelijk terugvindt. Wie helpt me uit de brand. Ik heb gister een update gedaan, USB poort verwijderen en ook de suggestie op dit forum om het met Calibre te proberen schijnbaar is het een veel voorkomend probleem.

Ik heb reeds alle suggesties van de helpdesk geprobeerd reset, en zelfs nog mijn boek minecraft pe egg wars map kunnen lez. In PDF formaat is er alleen een snelstarthandleiding beschibaar. Dank je voor het antwoorden, sony e reader wordt niet herkend.

Downloaden via Adobe Digital Editions

Elk eBook is te downloaden door te klikken op de Downloaden knop. Hoe krijg ik het weer in het Nederlands? Bij problemen is de helpdesk een duur telefoongesprek waar je geen centimeter mee verder komt. Je vind die blz dan terug in je notities.

Na het verwijderen van de demo modus volgens de beschrijving zelf tiramisu maken zonder ei ik al mijn boeken kwijt. Een service-installatiesectie in dit INF-bestand is ongeldig.

Sla het eBook ergens op waar u ze makkelijk terugvindt. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Echtje leert om zoveel meer met je reader te kunnen doen. Reader PRS-T2 Heeft voorheen gewerkt naar behoren met mijn vorig computer op windows 7 nu alleen op de mac Ik heb een nieuwe computer met windows 8 die wel alle anderen device herkent maar niet de e-reader Sony e reader wordt niet herkend e-reader wordt helaas niet gevonden in apparaatbeheer.

Maak hier je gratis

Daarna kun je bovenaan op 'gereed' klikken en verdwijnen de aangevinkte boeken. Links naar niet-Microsoft sites en programma's worden slechts gegeven voor uw gemak.

Ik heb eerste geprobeerd in de oorspronkelijk Windows 8 en helaas werd de e-reader ook niet herkend Later de upgrade naar Windows 8. Heb je al geprobeerd om het op een andere computer te verbinden?

  • Ik vermoed dat zij aan OEM fabrikanten voorgeinstalleerde systemen bepaalde drivers leveren die de werking van de reader mogelijk maakt, evenals bij hun eigen Sony Vaio systemen, waardoor de reader niet functioneert in upgrade-versies van Windows 8.
  • Misschien neem je die best even door voor je begint te lezen?
  • Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.
  • Een winkel zoeken Een winkel zoeken Zoeken.

Ik heb hem vliegtijd aruba miami voor pagina afgedrukt, sony e reader wordt niet herkend, dus aan 2 kanten. Het enige wat je dan ook zou kunnen doen is de software die ze aangeven installeren in de hoop dat deze het nog herkend?

Zeer frustrerend, maar ondertussen gezien dat ik Sony kan bellen en zij hebben mij een andere setup laten downloaden had ik niet nodig want mijn vraag was moet ik hem op de ereader zetten of op mijn computer en het was het laatste.

Hallo Dave. Ik heb deze ongeveer 4 jaar in gebruik. Ik bedoel de setup sony e reader wordt niet herkend op de ereader zelf staat, want ik heb net boeken gekocht bij Bol.

Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp!

Vrageninfo

U kunt nu de Sony-Reader loskoppelen van de computer en lezen. Is er een uitgebreidde nederlandse handleiding voor te downloaden? Als hij niet aangesloten is aan pc dan stopt hij er snel mee : batterij onvoldoende geladen! Heb je al een reset geprobeerd?

Dat probleem heb ik ook. Op resetten via de resetknop reageert de reader niet. Ook aankoppelen en bovenstaande uitvoeren wil wel eens helpen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.01.2021 23:43 Jesus:
Mijn e-books staan in epub en niet in pdf.

17.01.2021 01:28 Anisa:
Heb je al een reset geprobeerd? Zo ja, dan kan hij ter reparatie aangeboden worden en wordt hij ook onderzocht.