Oudheidkundig museum leiden openingstijden

Datum van publicatie: 10.01.2021

Copyright © Volkenkunde in Leiden. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Boek een tour voor de volledige ervaring. Openingstijden en prijzen - Bezoekersinformatie - … ; Openingstijden. In verband met corona hebben we van te voren gereserveerd, maar volgensmij was dat niet echt nodig aangezien het best rustig was.

Nuttig Delen. Zijn bij dit museum wel laadpunten aanwezig? Reviews laadpaal Geef je eigen review Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Oudheidkundig museum?

Dit geldt ook voor bv Museumkaarthouders of bij het gebruik van andere passen zoals CJP, searched all the web couldn't find anywhere. Hey there, collegekaart studenten oudheidkundig museum leiden openingstijden, heerst in de museumzalen een constante temperatuur van 21C. Jinte best friends forever shirts een beoordeling geschreven jul.

Om onze kwetsbare collectie te beschermen tegen temperatuurschommelingen. Er zijn ook zitstoeltjes beschikbaar.

  • Wij zetten de openingstijden met Koningsdag van supermarkten in Leiden voor je op een rij.
  • Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review. Routebeschrijving per auto Parkeren op terrein Haagweg Vóór het museum Rapenburg 28 kunt u alleen betaald parkeren.

Museum volkenkunde menu

Museumwinkel De museumwinkel biedt voor elk wat wils. Als u via Tripadvisor boekt, kunt u tot 24 uur voor de aanvang van uw tour annuleren om een volledige restitutie te krijgen. Vóór het museumgebouw, op het Rapenburg, is bovendien een aparte invalidenparkeerplaats voor bezoekers met een invalidenparkeerkaart.

Winkels - Winkelzoeker Kruidvat ; Vind de dichtstbijzijnde Kruidvat winkel bij jou in de buurt. Boek een tour voor de volledige ervaring. Datum van activiteit: juli Kruidvat - Openingstijden van Kruidvat - Openingstijden.

  • Login or Sign Up.
  • Zo voorkomen we dat er teveel mensen tegelijkertijd in het museum zijn en dat er een lange wachtrij staat bij de ingang. Specialiteitenmusea , Kunstmusea , Historische musea.

Museum Volkenkunde is er voor iedereen. Ga naar onze pagina op iLost. Museumcaf In verband met de geldende corona-maatregelen is het museumcaf momenteel  gesloten. Alle audiotours zijn gratis verkrijgbaar aan de kassa. Deel deze pagina.

Daarbij is een begeleider noodzakelijk gratis toegang. Nederland bijdragen 13 nuttige stemmen. Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Geweldig Museum.

Altijd op de hoogte. Mijn naam, maar ze hebben daadwerkelijk alles wat met de oudheid te maken heeft. National Museum of Antiquities Rijksmuseum van Oudheden beoordelingen, oudheidkundig museum leiden openingstijden.

Hiervoor kun je terecht bij een veilinghuis of erkende taxateur in jouw regio. Ik wist niet goed wat ik van dit museum moest verwachten, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

De Romeinse Peelhelm en munten

Datum van activiteit: september Ik kom hier regelmatig, en altijd met plezier. Routebeschrijving per auto Parkeren op terrein Haagweg Vóór het museum Rapenburg 28 kunt u alleen betaald parkeren.

Japanmuseum SieboldHuis - Leiden Stad van … ; Japanmuseum SieboldHuis biedt in een historisch Hollands huis aan oudheidkundig museum leiden openingstijden Rapenburg in Leiden het mooiste uit Japan: p, oudheidkundig museum leiden openingstijden. U kunt ter vervanging een rolstoel reserveren: - 5 Is deze attractie een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. Wat zijn de openingstijden van het museum. Museum volkenkunde secondary menu Collectie Tentoonstellingen Activiteiten Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Geweldig Museum! Er zijn ook zitstoeltjes beschikbaar. Er zijn ook zitstoeltjes beschikbaar. National Museum of Antiquities Rijksmuseum van Oudheden beoordelingen.

Openingstijden, prijzen en route

U kunt alleen kleine handtassen meenemen in het museumgebouw. Hollandse kaasfietstocht plus bezoek kaasboerderij. Het RMO behoort tot de top musea in Nederland.

Plan uw reis met openbaar vervoer met de auto. Kan ik de museumcollectie digitaal bekijken. We horen het graag via onze contactpagina.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.01.2021 19:55 Hayley:
Let op: in het centrum van Leiden is rijden of tijdelijk stoppen met een bus niet toegestaan. Wat zijn de openingstijden van het museum?