Wat is het weer vandaag in geleen

Datum van publicatie: 12.01.2021

Inentingen Geleen Er zijn voor Geleen geen aanbevolen inentingen nodig. Dichtstbijzijnde weerstation.

Wordt het lekker weer of niet? Gemiddeld is het maximaal 10°C in november in Geleen en minimaal rond de 6°C. Binnenkort meer informatie. Het is 33 dagen droog in de lente. Er valt in totaal mm neerslag op 58 dagen. Er valt in juli op 23 Dagen neerslag met een totaal van 95 mm en het is deze maand 8 Dagen droog in Geleen.

Home Nederland Geleen. In de herfst is het in Geleen gemiddeld 10C. De daagse weersverwachting Geleen. Lees meer Website.

Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Weerbericht korte termijn Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Geleen, met vanavond en vannacht nog wel regen.

Er valt in december op 20 Dagen neerslag met een totaal van mm. Wil je nog meer info dan verwijzen we je graag naar onze uitgebreide Cookie verklaring.

Het weer nu in Geleen

Buien en regenradar Regenradar 24 uur vooruit Weerbericht Weerkaarten Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim. In het kader van het Groot Onderhoud Wegen zijn in diverse straten reparaties nodig aan het asfalt en goten of bermen.

Klimaat Geleen per maand. Om deze reden wordt de riolering vernieuwd in de Mauritsweg vanaf de Urmonderbaan en de Heistraat tot voorbij de Pastoor Bastinstraat. De bewoners van deze straten krijgen voor de aanvang van de werkzaamheden een brief van de aannemer. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer.

  • Joep Liefhebbers van nostalgische jaarmarkten kunnen hun hart ophalen op de St. Zon op uur.
  • Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Het ligt in een kaarsrechte lijn op km van Brussel.

Weerbericht lange termijn De komende dagen is het bewolkt en neemt de kans op regen af in Geleen. Oosterse sprookjes in prentenboeken, een reizende tentoonstelling van Villa Verbeelding.

Zoeken op deze trefwoorden. Geleen ligt in Nederland? In een deel van de Heistraat moet ook de riolering vernieuwd worden. Wat is je naam. Evenementen Het hele jaar door in Sittard-Geleen.

Weersverwachting komende 14 dagen Geleen, Nederland

Een westcirculatie zorgt deze daagse periode vaak voor wisselvallig weer, maar we zien ook een tijdelijk drogere periode in de loop van volgende week. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen.

Vanaf 21 september wordt in de Keulse Baan en de Winston Churchilllaan het asfalt steelwratjes verwijderen met touwtje. Musea, theater en exposities in Sittard-Geleen, een grote kermis en sfeervolle feestpaviljoens.

Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Geleen. Op het programma staan internationale toppers. Actueel Nieuws- en persberichten   Bekendmakingen   E-nieuwsbrief. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 13 C morgenmiddag.

Waarschuwingen per regio

Geen locatie gevonden. Ideaal voor als u op vakantie wilt bepalen wat het weer in uw regio is. Deze informatie wordt gebruikt om onze websites elke dag weer een beetje beter te maken. Vanaf 21 september wordt in de Keulse Baan en de Winston Churchilllaan het asfalt vervangen.

Laat je uitdagen door spectaculaire trekpleisters en geniet van een randprogramma vol straattheater en leuke horeca-activiteiten in het hart van Geleen.

Wind: Z 5. Hengelo bewolkt 9,3 0 Hilversum bewolkt 10,6 0 Hoofddorp zonnig 11,0 0,1 Hoorn zonnig 10,1 0,3 Leeuwarden lichte regen 9,6 0,7 Leiden zonnig 11,5 0,4 Lelystad bewolkt 10,0 0 Maastricht zonnig 10,8 0 Nieuwegein bewolkt 10,6 0 Nijmegen zonnig wat is het weer vandaag in geleen 0 Oosterhout bewolkt 10,8 0 Oss bewolkt 10,5 0 Purmerend zonnig 10,9 0,2 Roosendaal zonnig 10,9 0,1 Rotterdam zonnig 11,1 0,1 Schiedam zonnig 11,1 0,1 's-Hertogenbosch zonnig 10,9 0 Spijkenisse zonnig 11,1 0,1 Tilburg zonnig 10,8 0 Utrecht bewolkt 10,6 0 Veenendaal bewolkt 10,2 0 Velsen-Zuid zonnig 11,4 0,4 Venlo bewolkt 10,7 0 Vlaardingen zonnig 11,1 0,1 Zaandam zonnig 10,9 0,2 Zaanstad zonnig 10,9 0,2 Zeist bewolkt 10,4 0 Zoetermeer zonnig 11,1 0,1 Zwolle bewolkt 9,8 0, wat is het weer vandaag in geleen.

Er valt in januari op 18 Dagen neerslag met een totaal van 78 mm. Zo kunnen we de website steeds beter maken en wordt het nog gemakkelijker om jouw Zuid-Limburg te ontdekken. Zon op uur. Waar komt die rookpluim boven Zuid-Itali vandaan.

Activiteiten my tmobile voicemail uitzetten.

Binnenkort in Sittard-Geleen

WZW 3 3. Buien en regenradar Regenradar 24 uur vooruit Weerbericht Weerkaarten Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim. Volgens National gegographic zelfs enen van de beste 10 oktoberfeesten ter wereld.

Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Geleen, met vanavond en vannacht nog wel regen.

Creditcard meenemen Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee! Sittard-Geleen is onlosmakelijk verbonden met evenementen en festivals.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.01.2021 02:16 Charity:
Meer dan Nachten Oosterse sprookjes in prentenboeken, een reizende tentoonstelling van Villa Verbeelding! Dan is het tijd voor de Wèntjerdruim, of wel de Winterdroom, een sfeervol winterevent met een groot aantal activiteiten.

20.01.2021 15:58 Lodewijk:
Ga dan akkoord met alle cookies.

14.01.2021 02:24 Charlot:
In samenwerking met jeugd en volwassenen is een online video gemaakt met betrekking tot 75 jaar bevrijding! ZZW 2 2.