Aanjager auto werkt niet

Datum van publicatie: 03.03.2021

Echter, die gaat alleen over de weerstand. Overigens voor de goede orde: dit gaat om een Fabia II? Er scheen destijds wat aan de hand te zijn met de weerstanden in de unit.

Compacte kennis: van de basiskennis tot diagnosetips voor professionals - op deze pagina's vindt u de knowhow van HELLA voor u dagelijkse werkzaamheden. Aangezien de nieuwe motor vrij prijzig was, is dit wel het proberen waard.

Uitgelezen, tests uitgevoerd, niks herleidbaar kunnen vinden anders dan dat de fans echt OFF zijn zoals wij ook merken. Bouwjaar: , Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.

Mustafa1 , 6 jaar geleden Ik heb vandaag 's ochtends de gedeelte onder mijn parafan schoongemaakt en het water onder mijn parafan door middel van een soort stopje los te halen al het water naar buiten laten lopen, via een plastic buisje onder de motorkap. Als ik de uitleg van Ronnie probeer te volgen zou deze oplossing niet opgaan voor mijn probleem

Die loopt als het varkenshaas oven spek brie aan waardoor hij almaar zwaarder gaat lopen en de boel zichzelf heeft uitgeschakeld, aanjager auto werkt niet.

Mackeytk    4. Voor de octavia is het een thermische zekering van grad C. Dat je raar in de auto ligt maakt mij niet uit, ben wel gewend om rare 'poses' te nemen. Op 16 februari schreef RSRoy : Ik wilde net met een multi meter gaan meten, maar dat is dus niet verstandig.

Posted January 28, Vervolgens de nieuwe zekering er tussen gesoldeerd en het probleem was opgelost.
  • Ik ben blij dat mijn kachel het weer doet, zeker gezien de nachtvorst van de afgelopen dagen. Bedankt voor de reacties!
  • Bericht 21 feb , 0 x Yogaudi stuur een PB naar Ron Na 3 dagen testen geen storing kunnen vinden,maar bij het loshalen van een stekker en weer verbinden was het probleem verholpen.

HELLA TECH WORLD gebruikt cookies

Men heeft bij mij destijds de unit gerepareerd leasebak dus dat opgelost is opgelost. Hoe dat zit met die kachelmotor blijkt daar dan weer niet uit. Zojuist met een 9v blokbatterij en een accutol accu 14v getest op de aanjager connector. Die link had ik ook al gevonden. V0RQ Re: Aanjager of kachelweerstand defect?

  • Het lijkt me een bedradingsprobleem. Die link had ik ook al gevonden.
  • Wie in de omgeving van Rotterdam is aan te bevelen om dit euvel te repareren voor mij?

De motor die koeling verzorgt draait bijna niet meer als ik de garage mag geloven? Upload or insert images from URL? Die how to in het aanjager auto werkt niet wat ik linkte geeft een beeld hoe ingewikkeld het nou is. Privacy Gebruikersvoorwaarden. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. Vervolgens heb ik de kapotte zekering tussen de weerstanden uitgeknipt.

Cookie-instellingen

Dan zullen ze toch iets moeten regelen. Go To Topic Listing. Bericht 15 sep , 0 x Probleem is opgelost, met dank aan Ron47 en zijn maatje Leo!

Of je belt het bedrijf dat jinx80 doorgeeft. Deze zit weer achter de radio etc etc? De comfortregelmodule levert het signaal aan de "kachelweerstand' weer rhodos 1 mei de ventilator in te schakelen.

Uiteindelijk komt er wel iets van warmte uit waardoor de condens na lange tijd wel van de ramen gaat. Aanjager auto werkt niet aanjager heeft vandaag 1x gedraaid en dat was toen ik door een gerimpeld stuk wegdek reed.

Pobresh Re: Aanjager of kachelweerstand defect.

Recommended Posts

Hoi, de auto is vlak voor de vakantie nog bij de dealer geweest. Maar dat is niet helemaal eerlijk. Nou maakt een zekering vaak geen raar geluid. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie.

Meer informatie.

  • Gepost zaterdag 16 februari
  • Clear editor.
  • You can post now and register later.
  • De stekker zit geborgt en is dus veel makkelijker los te maken als je de weerstand vrij hebt.

Twee duimen omhoog voor ze! Mijn vermoeden is dan ook dat de lagers van de aanjager versleten zijn, waardoor er dus veel weerstand was bij het draaien grappige kerst ecards gratis de rotor. Log in Recente berichten. De rest spreekt voor zich Sign In Sign Up. Share this post Link to post Share on other sites. Reply to aanjager auto werkt niet topic Start new topic? Hoi, die was nul.

Join the conversation

RefleCs , Eerst laten uitlezen door de mannen, waarna aanjager uitgebouwd, schoep liep stroef door o. Gebruiker status.

Nieuwere discussies Oudere discussies. Je kunt het op 2 manieren verhelpen : 1 De veertjes wat uitrekken dat de kooltjes weer op de as drukken. Klik om toch te tonen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
09.03.2021 02:54 Clementine:
Inloggen of Registreren.

05.03.2021 13:05 Luuk:
Onderwerp Gereedschap Toon Afdrukvoorbeeld.