Ring met paardenhaar

Datum van publicatie: 12.01.2021

Supermooi gemaakt en heel blij mee. Bij de ring ontvang je een verzorgingsset om de ring in optimale conditie te houden. Variaties in model of partnerring: Door de vele mogelijke variaties in model wat betreft zowel de breedte van het vlechtbed als een wat forsere rand zijn de ringen ook uitstekend geschikt als partnerring.

Ik zou iedereen aanraden hier een sieraad te laten maken, ook of vooral juist als het gewoon goed gaat met je dier, dan is het heel erg leuk om zoiets te hebben. Top werk!! Ook bij deze ring weer verschillende variatie mogelijk om de ring nog persoonlijker te maken.

De manier waarop ik het pakket thuisbezorgd kreeg is ook heel bijzonder en zo mooi gedaan. Door de vele mogelijke variaties in model wat betreft zowel de breedte van het vlechtbed als een wat forsere rand zijn de ringen ook uitstekend geschikt als partnerring. Omschrijving R en R Fraaie maar liefst 8 mm.

Op het bestelformulier bij 'opmerkingen' kun je opgeven als je een pareltje in de ring wenst! Als u akkoord gaat met de voorwaarde stemt u ring met paardenhaar met dit gebruik. De gouden ring is leverbaar in geelgoud 14 of 18krt, ring met paardenhaar. Ze kunnen best wat hebben maar je moet er wel rekening mee houden dat het geen massief stalen ring is.

Knap hoor!. Diverse variatie mogelijkheden zoals 1 of meerdere afdekelementen aan de voorzijde waar steentjes in verwerkt kunnen worden mogelijk?

Op het bestelformulier bij 'opmerkingen' kun je opgeven als je een pareltje in de ring wenst.
  • Omschrijving R en R Stoere 8mm.
  • In een langer element kunnen ook meerdere steentjes geplaatst worden.

RINGEN VAN EDELMETAAL (goud en zilver)

Roségouden variant met een vierkante top en pavé gezette 3 pnt. Aviiso Exclusieve Sieraden. Mooie ring. Bedankt Myrna voor het prachtige aandenken. Meerdere variaties zijn mogelijk binnen bovenstaande ring. Kijk in het menu onder ' series '. Enkele varianten met verschillende formaten briljantjes.

Goed meten en rekenen is dus heel erg belangrijk. Zowel met zirkonia als diamant te verkrijgen, ring met paardenhaar. Variatie op R en R Helemaal top deze gerodineerd ring met paardenhaar ring met een gouden element waarin een steen schittert. Zowel met zirkonia als diamant te verkrijgen. Top werk!. Wij maken GEEN gebruik van privacy gevoelige cookies.

Paardenhaar ringen

Van een extra zilveren element kan de lengte naar keuze bepaald worden. Super blij mee! Ook de mailwisseling en de verpakking waren zeer zorgvuldig!

Op het bestelformulier bij 'opmerkingen' kun je aangeven welke steen je wenst.

Omschrijving R en R Vakmanschap en schoonheid komen tesamen in deze bijzondere ring waarin 3 banen paardenhaar verwerkt kunnen worden. Het plaatsen van 1 of meerdere stenen en graveringen behoort ook tot de ring met paardenhaar.

Variaties op R en R Een 3 pnt? In de eindstukjes van de ring kunnen 1,5 pnt briljantjes of zirkonia's geplaatst worden om het geheel nog bijzonderder te maken! Aviiso Exclusieve sieraden. Ik heb een prachtig medaillon ontvangen met het haar van mijn overleden paard Woodstock, ring met paardenhaar.

Nog meer paradepaardjes...

Door de mooie verwerking van de haren in het zilver blijft de ring zijn verfijning behouden. Absolute aanrader!! Zeker een aanrader! Bijvoorbeeld: Een ring met een binnen diameter van 17 mm.

Omschrijving R en R Bijzonder fraaie en speelse ring die zowel in gerhonineerde. Ik ben er heel erg blij mee. Een vertaalmachine van nederlands naar frans en een glas kraal. Dit element beschermt de paardenharen op de meest kwetsbare plaats van de ring. Bijvoorbeeld: Een ring met een binnen diameter van 17 mm, ring met paardenhaar.

Dreamy Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Roelofarendsveen Wat gaaf dat je dit met ons deelt. Op het bestelformulier bij 'opmerkingen' kun je opgeven als je een pareltje in de ring met paardenhaar wenst. Lees hier hoe het precies werkt.

Variaties op R en R Een 3 pnt.

Sterling zilveren ring dubbele banen gescheiden door een band zirkonia

Ook bij deze ring is de achterzijde gesloten wat de ring zeer solide maakt. Omdat ik een ruimte wil hebben waar het haar in komt te liggen schuiven ik de twee dunne ringen over de brede.

Hieronder bij 'variaties op de gouden ring' zie je daar enkele voorbeelden van die ook bij een zilveren ring toepasbaar zijn. Kijk in het menu onder ' series '.

Dani Hoofdmoderator Algemeen2 No worries, be happy. Deze ring is eveneens te graveren. Standaard leveren we de ringen zonder de extra afdeklaag.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: