Weer bulgarije goudstrand september

Datum van publicatie: 02.03.2021

Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. De coördinaten van Sunny Beach zijn: Latitude:

De temperaturen worden weergegeven in graden Celsius °C. Er kunnen opeens heftige onweersbuien ontstaan die er weer voor zorgen dat er overstromingen ontstaan. Het is deze maand 18 Dagen droog in Bulgarije en gemiddeld sneeuwt het 2 Dagen in december.

Klimaat Goudstrand juli Gemiddeld is het maximaal 27°C in juli in Goudstrand en minimaal rond de 19°C. Het is 54 dagen droog in de lente.

De gemiddelde jaartemperatuur voor West Bulgarije is 15C en er valt in een jaar tijd mm regen. Hotels en appartementen in Sunny Beach Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. De watertemperatuur ligt tussen 8C en 28C. Het aantal zonuren daalt naar ongeveer uur per dag en het zeewater is nog maar 15 tot maximaal 19 graden. Het weer en klimaat van Bulgarije is geschikt voor weer bulgarije goudstrand september zonvakantie. Lees meer over ons cookiebeleid alle cookies. De watertemperatuur ligt rond de 9C.

  • Er valt in februari op 9 Dagen neerslag met een totaal van 21 mm.
  • Er valt in januari op 9 Dagen neerslag met een totaal van 27 mm. Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking.

Beste reistijd Goudstrand, Bulgarije

Gemiddeld valt er op 23 dagen sneeuw in West Bulgarije. Toch kun je deze periode al van de zon genieten, want hij schijnt ongeveer 10 uur per dag. Het ligt in een kaarsrechte lijn op 1. Het is deze maand 17 Dagen droog in Sunny Beach en gemiddeld sneeuwt het 2 Dagen in februari. Gemiddeld is het maximaal 8°C in februari in Sunny Beach en minimaal rond de 3°C.

Het kan lastig zijn om zelf de koers om te rekenen.

Reis alleen naar Bulgarije als dat noodzakelijk is. Sunny Beach in het kort Plaats in Bulgarije Vliegtijd 3 u. Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. Ervaringen weer Sunny Beach. De watertemperatuur ligt adres envelop etiquette de 19C.

Temperaturen

Sunny Beach is met name vanwege het mooie weer een populaire vakantieplaats bij zowel lokale bevolking als toeristen. Het is 55 dagen droog in de lente. Er is geregeld overlast door het weer.

Als je in het buitenland geld moet overmaken dan heb je soms de kaartlezer van je bank nodig. Veel toeristen komen voor muurverf grijs blauw flexa prachtige gouden zandstranden, maar twijfel je of je beter in de mooie zomer of in de rustige weer bulgarije goudstrand september moet gaan.

Wil je op vakantie naar het zonnige Sunny Beach, warme temperaturen en natuurlijk de zon. In de zomer is het in West Bulgarije gemiddeld 24C. In de zomer is het warm en in de winter koud, weer bulgarije goudstrand september.

Zwarte Zee en Balkangebergte

Er valt in september op 11 Dagen neerslag met een totaal van 27 mm en het is deze maand 19 Dagen droog in Bulgarije. Bekijk de grootste vliegvelden. Houd wel rekening met een temperatuurdaling vanaf september. De onderstaande grafieken geven je alle reis- en weersinformatie over het mooie Bulgarije: de gemiddelde temperatuur, het aantal zonuren, de gemiddelde zeetemperatuur en eventuele neerslag.

Gemiddeld valt er op 2 dagen sneeuw in Oost Bulgarije.

  • Zo valt er in de maanden mei en juni de meeste regen van het hele jaar.
  • Er valt in november op 11 Dagen neerslag met een totaal van 29 mm en het is deze maand 19 Dagen droog in Bulgarije.
  • Klimaat Goudstrand juni Gemiddeld is het maximaal 24°C in juni in Goudstrand en minimaal rond de 17°C.
  • Gemiddeld is het maximaal 10°C in maart in Goudstrand en minimaal rond de 5°C.

Langs de Zwarte Zee zijn het maritieme klimaten die het weer bepalen. De watertemperatuur ligt rond de 19C. Deel dit artikel. De zeetemperatuur ligt rond de 13C. Meer richting het zuiden van Bulgarije en ook aan de zuidzijde van het gebergte begint de klimaatscheiding.

Er valt in december op 11 Dagen neerslag met een totaal van 28 mm. Dan is weer bulgarije goudstrand september lente of de herfst een fijne periode.

Klimaatcijfers

De zeetemperatuur ligt rond de 27°C. Er valt in totaal 76 mm neerslag op 37 dagen. Gemiddeld is het maximaal 27°C in juli in Oost Bulgarije en minimaal rond de 20°C.

In het westen grenst het aan buurlanden Servië en Montenegro en in het zuiden aan het populaire vakantieland Griekenland.

Er valt in totaal 76 mm neerslag op 37 dagen, weer bulgarije goudstrand september. Bulgarije is een absolute aanrader voor de toerist bjorn borg boxershorts heren houdt van een vakantieland dat nog geen massatoerisme kent. Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap. Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.03.2021 09:19 Nasira:
November is de natste maand van het jaar met 56 millimeter verdeeld over 7 dagen.

10.03.2021 16:16 Elsa:
Er valt in oktober op 10 Dagen neerslag met een totaal van 24 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Bulgarije. In eerste instantie waren het vooral de lagere prijzen die je betaalde voor een vakantie aan het Goudstrand of Sunny Beach.