Weer in boa vista kaapverdie

Datum van publicatie: 25.01.2021

Wij gebruiken deze cookies NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven. Klimaat Boa Vista per maand. Italie kleurt weer oranje: code rood lokaal in Montenegro 14 okt.

In de periode tussen eind september en juni is het bijna geheel droog, staat er meer wind en is de temperatuur aangenaam koelere avonden. De schildpadden worden halverwege augustus tot en met november geboren en vertrekken dan richting zee. Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. Boa Vista is een eiland behorend bij Kaapverdië.

Wind: ONO 3. Wel warme kleding voor de avond meenemen.

Reis en verblijf Reisorganisaties Accommodaties Vliegtickets. Hallo Mirjam, de stroming in de zee kan dan op bepaalde plekken sterker zijn. Het hele jaar zijn de Kaapverdische eilanden aangenaam warm en schijnt de zon. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. Is er n pagina bv Facebook waar je ervaringen kan delen betreft Sal.

  • Hallo, Wij zijn nu op boa vista en de temperatuur is 28gr met een flinke wind.
  • U kunt gratis uw browser upgraden door op het onderstaande icoon te klikken.

Het weer nu in Boa Vista

Hoi, wij ook op 1ste kerstdag naar Riu Karamboa, Boa Vista. Wil je nog meer weten over het klimaat en weer op Kaapverdië? Er valt in juli op 3 Dagen neerslag met een totaal van 3 mm en het is deze maand 28 Dagen droog op Boa Vista.

Goede dag ik ga 11 september naar Sal ik zie dat dan de meeste regen valt maar volgens mij valt dat wel mee toch is dat dan gewoon een bui van 10 tot 30 minuten En de bewolking zal ook wel mee vallen toch.

In januari kan er een behoorlijke harde wind staan, ideale condities voor surfers. De temperatuur komt in december in de avond in principe niet onder de 20 graden.

  • We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. Wordt het lekker weer of niet?
  • In januari kan er een behoorlijke harde wind staan, ideale condities voor surfers.

Het weer is er bijna het gehele jaar mooi en door de aanwezige wind is het klimaat zeer aangenaam. In het oog van Epsilon 22 okt. Wind vanuit de Sahara kan zorgen voor een stijging van temperatuur, weer in boa vista kaapverdie. Er valt in augustus op 6 Dagen neerslag met een totaal van 31 mm en het is deze maand 25 Dagen droog op Boa Vista!

Gemiddeld is het maximaal 24C in december op Boa Vista en minimaal rond de 24C. Het ligt in een kaarsrechte lijn op 4. Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag. Hotels en appartementen op Boa Vista Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking.

Klimaatcijfers

Is je budget beperkt dan zijn de accommodaties het goedkoopst in april tot en met juni en in oktober. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. Het weer in Boa Vista. Wat kunnen wij verwachten?

Hallo Merel, Eilanden zijn sowieso goed te combineren als je bijvoorbeeld een binnenlandse vlucht neemt, ideale condities voor surfers. Uitgebreide regenradar.

Fijne vakantie alvast gewenst. Het hele jaar zijn de Kaapverdische eilanden aangenaam warm en schijnt de zon. De daagse weersverwachting Boa Vista.

Weersverwachting Sal Rei volgende week

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag? Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen. Er valt in december op 1 Dag neerslag met een totaal van 2 mm en het is deze maand 30 Dagen droog op Boa Vista. Super daar in januari wel wind maar prima te doen.

  • De watertemperatuur ligt tussen 24°C en 29°C.
  • Erg leuk ook als je meerdere eilanden bezoekt onze aanrader ook.
  • Er valt in totaal 3 mm neerslag op 5 dagen.
  • Gemiddeld is het maximaal 27°C in oktober op Boa Vista en minimaal rond de 26°C.

Vooral tijdens de regentijd loopt deze op en kan het behoorlijk warm en benauwd worden! Klopt helemaal Gudo. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 34 C en is de wind matig, Het weer is nooit te voorspellen natuurlijk maar op basis van historische weergegevens kan gezegd worden dat je droog en warm weer kan verwachten met een aardig briesje wind.

Ook leuke weerwidgets, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Hallo Milou, weer in boa vista kaapverdie, zodat je zelf het weer in boa vista kaapverdie voor Boa Vista voor de komende 3 tot 5 dagen kunt tonen lang dik haar permanenten je eigen site.

Onze site werkt hierdoor niet optimaal. Op Boa Vista is het nu uur 's middags op zaterdag 24 oktober Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, windkracht 3.

WZW 1 1. Hallo Merel, In januari kan er een behoorlijke harde wind staan, ideale condities voor surfers. Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. Het weer is nooit te voorspellen natuurlijk maar op basis van historische weergegevens kan gezegd worden dat je droog en warm weer kan verwachten met een aardig briesje wind.

OZO 2 2. Totale daglichtperiode is uur. De temperatuur schommelt het gehele jaar zo tussen de 25C en 29. Er valt in mei op 2 Dagen neerslag met een totaal van 2 mm en het is deze maand 29 Dagen droog op Boa Vista.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
28.01.2021 03:37 Matthijs:
Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Maan op uur.

01.02.2021 09:37 Kyan:
Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor pinnen of geld opnemen.