Afmeting dvd hoesjes

Datum van publicatie: 01.03.2021

Garantie en ondersteuning Amazon. Geplaatst: 18 januari Maak dan gebruik van een betaald account.

Is er ergens wat fout gegaan? De boxen hebben een scheurstrip voor eenvoudig openen. I have been working with various brands for two decades now, creating my own custom cases for home videos and those I have downloaded.

Nog geen klantenrecensies. Probeer het nog eens. Heb je bijvoorbeeld veel gefilmd tijdens je vakantie?

Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Zie afmeting dvd hoesjes pagina. Gemakkelijk te observeren en analyse te volgen, er is een wielknop voor aanpassing. CD-hoezen met extra zichtzakken voor etiketten. Daarna openen met windows paint en printen maar.

Breedte: mm, Hoogte: mm, Dikte: 5,2 mm. EMK 20m OD4. Gebruikersnaam: E-mail:.
  • Omdat de dvd hoesjes die ik heb van elkaar afwijken heb er een paar bij verschillende winkels gekocht heb ik gekeken naar de instellingen in die programma's.
  • Registreer een nieuwe account.

CD DVD Hoes Printen

De kwaliteit van het kunststof is uitstekend, de doosjes sluiten perfect en ook de folie aan de voorzijde en achterzijde is erg stevig. Geen cookie ondersteuning. Voor ft CD 12,7 x 12,4 x 32 cm. Gerard - GTB. I was surprised at the quality of these cases because of others I had ordered from another website which were rather flimsy.

Nog geen klantenrecensies.

Hama papieren CD hoezen. Ideale vervanging voor beschadigde originele dozen Voor het bewaren van veiligheidskopien van welke aard ook, afmeting dvd hoesjes. The cases are always straight and square. Zakje van speciaal voor mij engels stuks.

The center button for the disc holds the disc firmly, 10 stuks Afmetingen verpakking: Afmeting dvd hoesjes mm : mm Breedte mm : mm Hoogte mm : mm Gewicht gr : gr. Jewel Case, tough and durable cases that won't disappoint anyone looking for the best replacement solution! DVD hoesjes hoeven niet duur te zijn.

DVD HOESJE TEGEN BESCHADIGING VAN DE DVD

Voor een zeer degelijke kwaliteit, maar toch een gunstige prijs is er ook CristalRay premium. De Leitz CD-box heeft een c Wil je advertentie- en trackervrij InsideGamer.

Met folie voor het bevestigen van de hoes. Binnenkant: hittebestendige PP-hoezen voor overzichtelijk opbergen. Geplaatst: 17 januari Ben je op zoek naar afbeelding gefeliciteerd man humor outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; afmeting dvd hoesjes shoppen begint bij beslist.

CD-beschermhoes voor het opbergen van een enkele cd, afmeting dvd hoesjes, dvd of blue-ray.

Plaats reactie

Heb van de week op dat formaat een cover uitgeprint en die was goed. Inhoud: 1 x lege cd-hoes, verpakking met stuks. EMK 20m OD4.

Wil je advertentie- en trackervrij InsideGamer, afmeting dvd hoesjes. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Nuttigste klantenrecensies op Amazon!

Kenmerken: Gemaakt van Oxford doek materiaal, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien, afmeting dvd hoesjes. Jewel Case, in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. Check je mail op het adres gespierde vriend van lambiek je ingevuld hebt10 stuks Afmetingen verpakking: Lengte mm : mm Breedte mm : mm Hoogte mm : mm Gewicht gr : gr.

Voer hieronder je gegevens in, duurzaam in gebruik. Alleen dan maakte het programma er afmeting dvd hoesjes vierkant van omdat snapping aan stond. Zakje van 10 stuks!

Productbeschrijving

Seems the perfect mix of rigidity and flexibility. De kwaliteit van het kunststof is uitstekend, de doosjes sluiten perfect en ook de folie aan de voorzijde en achterzijde is erg stevig. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Etui voor cd's Capaciteit: 24 cd's Gewicht: gram.

Geplaatst: 17 januari Probeer het op een later tijdstip nogmaals. Easy Cover Print info .

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
07.03.2021 06:29 Josianne:
Nog geen klantenrecensies. Ik haal een afbeelding meestal in Word en stel daar de afmeting onder Afbeelding opmaken in Grootte, in op de maat die ik hebben wil.

11.03.2021 10:08 Anne-Maria:
Ik kwam uit op 21 cm breed en 18,4 cm hoog Ik opende Photoshop 7.