Chinees nieuwerkerk aan den ijssel reigerhof menu

Datum van publicatie: 09.01.2021

Schandalig, ben vanaf de opstart van de Chinese Muur een wekelijkse klant, vandaag onze KAI: kipfilet. Beperkt buffet en bijna nooit stampensvol.

Voor de prijs kan je nergens anders zo een lopend buffet krijgen. Bij een doorreis is dit vaak mijn favoriete Chinees. Hui Kuo Yok varkenshaas met groenten in Hui Kuo saus.

Heel erg zonde van dit restaurant. Foe Yong Hai met varkenshaas Champignonsoep Ik kreeg een cola en een rum apart.

Naturel garnalen in schaal. Visfilet in pikante saus Het eten was qua smaak wel okee, maar het buffet in deze tijd is in vergelijking met andere Chinese restaurants vl te klein. Bami Goreng met garnalen. Beoordelingen 1 : De Chinese Muur Bekijk alle beoordelingen. Kom hier al jaren. J de Haan.

San Sie met Chop Suey saus.

Primaire Sidebar

Op deze kaart vindt u naast de klassieke Chinese gerechten ook een aantal lekkere specialiteiten uit verschillende Aziatische keukens. Wel reserveren, want het is altijd stampensvol. Tausi Yuu visfilet in zwarte bonensaus. Bami met varkenshaas en groenten over de bami Nasi Goreng met gesneden kip.

  • Indische Kroepoek.
  • Messor Gouda.

Toen wij er wat van zeiden, deden ze er nog niets aan. U bevindt zich hier: Home. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze Diner Discounts of lees de beoordelingen van uw favoriete restaurant. Soon Chee Kai kipfilet met ui in hete knoflooksaus Kipfilet met champignons Yu Hsing Yuk varkenshaas met groenten in pittige saus Babi Pangang met spek met was uit wasmachine ruikt muf saus apart.

Algemeen over De Chinese Muur

Visfilet in pikante saus Ik kom hier vaak met mijn vrouw en zoontje. Gebakken Peking eend met pikante saus.

Openingstijden Er zijn nog geen openingstijden bekend Biermerken Er zijn nog geen biermerken bekend   Keurmerken Er zijn nog geen keurmerken bekend. Algemene Indruk: 1. Mihoen met Chinese garnalen en groenten Champignonsoep Garnalen met broccoli.

Yu Hsing Kai kipfilet met groenten in pittige saus .

Corona informatie

Hui Wou Ngau runderhaas in zeer scherpe saus. Nasi speciaal ¼ kip en 1 stokje saté Dit ontkende ze..

  • Linda 10 punten.
  • Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.
  • Tausi Yuu visfilet in zwarte bonensaus.
  • Champignonsoep

Chinees Restaurant "de Chinese Muur". Hotels in de buurt. Bami met varkenshaas en groenten over de bami. Garnalen met champignons. De eigenaar en personeel waren ontzettend aardig en het eten was heerlijk. Mihoen met varkenshaas en groenten Plak de code op de plaats in de website waar u de banner wilt hebben staan.

Hoe was jouw ervaring. Voor 2 personen.

Foto's van De Chinese Muur

Garnalen met tomatensaus. Foe Yong Hai vegetarisch. Visfilet in zoetzure saus

Minimaal 15 personen Vraag onze medewerkers voor meer informatie over de Catering. Mie Fang met garnalen. Chinese garnalen met broccoli Gon Bao Ha garnalen in Gon Bao saus.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.01.2021 19:21 Roelien:
Loempia Chinese Muur.

15.01.2021 10:44 Jairo:
KAI: kipfilet. Openingstijden Dag.