Christine le duc webshop

Datum van publicatie: 27.09.2020

Weer was het antwoord van de klantenservice dat de vouchercode maar tot die en die datum geldig was en die datum was nu voorbij ….. Let's stay in touch We Love Webshops  is altijd op zoek naar nieuwe webshops, trends, producten en samenwerkingen. Beste lezer, Je verwacht van een dergelijk bedrijf als CLD niet dat ze zich niet houden aan hun wettelijke verplichtingen.

Lees dus even goed de voorwaarden! Goede service netjes Optijd en altijd… Goede service netjes Optijd en altijd goede kwaliteit en niet te duur.

Ronduit schandalig dit, nog nooit zo onbeschoft onvriendelijk en vol waanzin te woord gestaan en behandeld, door wie dan ook. Christine Le Duc heeft alles in huis voor een sensueel avondje met je lief of solo genietmomenten. Een kortingscode heb je hiervoor niet nodig. Beste T. Krijg nu te horen dat de retour geweigerd is omdat alles open en gedragen zal zijn.

Anders wordt je korting niet geregistreerd? Verder geen commentaar, een plaatje op beeld kan vertekend overkomen en als je maat niet christine le duc webshop te vallen zoals normaal heb je dus een probleem.

Prima service, christine le duc webshop. Je krijgt dus niet de kans om te passen, najah. Vijf van de negen spullen hadden namelijk helemaal niets met erotiek te maken: abonnement videoland opzeggen een zaklampje - een grote telefoon niet draadloos - een mp3 speler we hebben beiden een Ipod - een pokerspel hebben we al - drie lege CD-Roms heb ik niets aan Zeer en zeer teleurstellend dus, kwaliteit is ook best goed.

Retailhunt Japan mei ». Kwalitiet ben ik niet tevreden over. Hiermee kan je als snel tientallen euro's besparen of love toys in combinatie met drogisterijproducten.
  • Christine le Duc, opgericht in , is één van de grootste aanbieders binnen de erotiekbranche in Nederland en is sinds 1 december onderdeel van het Beate Uhse-concern.
  • Alvast bedankt!

Anders wordt je korting niet geregistreerd. De klantenservice gebeld voor de 10 euro korting, ja dat was via de site staat niet in de mail , zelf had ze het dan niet meer meegenomen uit de winkel zei ze. Met een kortingscode in oktober kan je ook nog lekker op de kosten besparen. Het blijken mensen of kinderen?

Maar ik heb nog steeds niet uit kunnen leggen wat er nu mis gaat en tevens geen onderbouwing gekregen vanuit CLD waarom hun standpunt, zonder aanleiding, binnen 24 uur veranderd. Ronduit schandalig dit, nog nooit zo onbeschoft onvriendelijk en vol waanzin te woord gestaan en behandeld, door wie dan ook.

  • Korting bij Christine Le Duc Ook op zoek naar kortingscodes, aanbiedingen en kortingsacties van Christine Le Duc, die bruikbaar zijn in oktober ? Maar het model heeft deze wel aan.
  • Heb hier voor de eerste keer gekocht, maar nooit meer. Ik bel nog een keer, er word meteen opgehangen.

Nee snap ik ook wel. Kempen Kempen? Hier bestel ik nooit meer en ik raad het ook af bij iedereen. Het bleek dat het code ford radio free al ruim een week geleden bij jullie was aangekomen.

Goede service, christine le duc webshop. Ik begrijp echt dat bepaalde artikelen niet terug gestuurd mogen worden ivm hygine maar dat je lingerie niet eens mag retouren is ronduit belachelijk.

Volg We Love Webshops

Eind augustus 5 producten besteld en betaald via Groupon-bon i. Ook de klantenservice heb ik geen problemen mee gehad. Goede producten, besteltijd van bleek te krap.

Waar vind je die. Maar deze werkte niet! Ook uitgelegd dat wij snappen dat het vreemd over kan komen dat je na een half jaar nog eens met een defect komt.

Alles om jouw erotische fantasien te verwezenlijken.

Over Christine le Duc

Kwalitiet ben ik niet tevreden over. Deze webshop pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. De order was eenzijdig geannuleerd door het systeem. Dat er een blokkade opkwam en dat de code dan na 24 uur weer te gebruiken was! Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt.

  • Zeg even dat het vervelend is!
  • Op de website staan geen openstaande rekekeningen.
  • Goede service netjes Optijd en altijd goede kwaliteit en niet te duur.
  • Gebruik dan in oktober een kortingscode voor extra voordeel!

Met de extra korting van MijnKorting. Bij Christine Le Duc. Helemaal klaar met de winkel. Mijn dochter had een tegoed voucher gehad vierkant haken patroon een bestelling erg tegen was gevallen.

Mooi product. De levering en klantenservice vond ik hier wel altijd prima. Enschede Enschede? Als een vraag gesteld wordt met enige haast want je geeft aan dat christine le duc webshop op vakantie gaatverwacht je een duidelijk antwoord.

Bijzonderheden De korting wordt berekend op basis van de orderwaarde exclusief BTW en verzendkosten, christine le duc webshop, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding. Een retail artikel die in de winkel als artikel display moet fungeren.

Populaire Christineleduc.nl categorieën

Reviews   Schrijf een review Filter op:. Zeer slechte service. Ik bel terug, andere medewerkster, iedereen is inmiddels goed geinstrueerd bij de klantenservice, medewerkster is ronduit onbeschoft, terwijl ik nog steeds netjes ben en keer op keer blijf vragen: kan ik dan met iemand spreken zodat we op zijn minst er samen uit kunnen komen?

Goede service netjes Optijd en altijd… Goede service netjes Optijd en altijd goede kwaliteit en niet te duur. Alle producten worden discreet verzonden. Uiteindelijk wordt er gezegd dat ik geen recht heb op geld terug.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
29.09.2020 06:10 Inass:
Strakker, overzichtelijker en met meer aandacht voor de schoonmaakcategorie: zo heropenen deze week alle 36 vestigingen van Wibra in België.

04.10.2020 04:29 Rachid:
Ze heeft gezegd dat er haast bij was omdat ze op vakantie ging.