Hoe zet je muziek op je samsung

Datum van publicatie: 26.02.2021

Er is software die het mogelijk maakt om inhoud te synchroniseren tussen je computer en je Samsung Galaxy A Via een van de onderstaande methoden kunt u op uw mobiele telefoon of tablet toegang krijgen tot de muziekbibliotheek op uw computer.

Ten tweede hoe je muziek overzet op je Samsung Galaxy A51, vanaf een Mac. Download Nu downloaden. Open de app eenmaal deze geïnstalleerd is. Zodra dit gedaan is, moet je inloggen op de applicatie en de software. Aanverwant artikel Hoe video en audio te converteren. Met de muziekspeler kun je muziekbestanden afspelen die je hebt overgezet naar je telefoon.

Gerelateerde artikelen! Meer ideen. Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen? Met Windows Media Player. Ring met paardenhaar je een andere methode wilt gebruiken om muziek over te zetten naar je Samsung Galaxy A51, kun je het ook via internet doen.

Als u dus naar muziek wilt luisteren zonder de internetverbinding, kunt u muziek toevoegen aan de Samsung Music-app voor offline afspelen. Dit is een pijl die naar beneden wijst in de rechterbenedenhoek van het scherm. Kies uitvoerformaat Het standaard uitvoerformaat is MP3.
  • Google Play Muziek. Het duurt in elk geval niet lang en is zeer effectief.
  • U kunt deze tutorial bekijken.

Van Play Muziek naar YouTube Music: een stappenplan

Druk op het icoontje voor menu. Methode 3 van Over ons Categorieën. Van Justin Sabrina Bijgewerkt op juli 19, Het verandert geen tekst die is ingebracht door de gebruiker. U kunt het dus goed doen door u aan te melden bij dezelfde Spotify-account op al uw apparaten die toegang hebben tot de Spotify-muziekapp.

  • Wat is heet H.
  • Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site web. Zet muziek, afbeeldingen, video's, contacten, iTunes U, podcasts, spraakmemo's, beltonen en meer over naar Samsung Galaxy S10 en meer.

Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm. Stap 4: Selecteer de inhoud die je wilt verplaatsen. Als het voltooid is kan je alle bestanden op het andere Samsung toestellen zien.

Free Trial Free Trial. Privacybeleid Retourneren SiteMap English.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Italiano: Scaricare Musica su un Samsung Galaxy. Gelukkig hebben wij een alternatief voor jou. Is er goede hulp geboden?

Druk op Muziek? U kunt het dus goed doen door u aan te melden bij dezelfde Spotify-account op al uw apparaten die toegang hebben bowlen rotterdam kuip de Spotify-muziekapp. Als uw scherm is vergrendeld, ontgrendelt u het scherm. Je zal een vibratie of een rinkel voelen ter bevestiging dat de toestellen met elkaar communiceren.

Als het venster Auto Play verschijnt dan mag je deze gewoon sluiten.

Ze downloaden

Om er toegang toe te krijgen, ga je naar deze PC van je PC. Verplaats bestanden tussen iPhone, iPad, iPod touch en Android. Ga naar de muziekbestanden op uw computer en sleep ze naar de map Muziek op uw apparaat in Android File Transfer.

Muziekbestanden toevoegen aan afspeellijst. Terugkeren naar het startscherm Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm. U kunt kiezen voor "Alle muziek synchroniseren met dit apparaat" of "Handmatig afspeellijsten kiezen" om te synchroniseren om specifieke afspeellijsten te beheren voor synchronisatie.

Maar hoe zit het met gratis gebruikers. Om de gewenste sectie gemakkelijk te knippen, gebruikt u de knop "Instellen om te starten" en "Instellen om te voltooien". Of u kunt de link van het nummer, album of afspeellijst kopiren en plakken en vervolgens op "Toevoegen" klikken als u de webplayer gebruikt.

Als het voltooid is kan je alle bestanden spoordeelwinkel eindhoven airport het andere Samsung toestellen zien, hoe zet je muziek op je samsung.

Hoe zet je muziek op je Samsung Galaxy S20 + met Google Play Music?

Apple Music Converter. U moet deze computer vertrouwen om USB-foutopsporing in te schakelen. Spotify is een app voor het streamen van muziek met on-demand streaming van afspeellijsten en gepersonaliseerde aanbevelingen voor artiesten en liedjes.

Je muziek wordt dan van je Mac naar je Samsung Galaxy A51 overgezet. Ga hiervoor naar Instellingen op Galaxy Note 2 or S3. Druk tweemaal op de pijl links om naar het vorige muziekbestand te gaan.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
05.03.2021 20:20 Abdurrahman:
Stap 7 van 17 3. Druk op de gewenste categorie en navigeer naar het gewenste muziekbestand.

27.02.2021 18:12 Chavelly:
Het geselecteerde liedje zal nu gedownload worden op je Galaxy. De nieuwe Samsung Galaxy S4 heeft de service lat hoger gelegd.