Rieten dak delft openingstijden

Datum van publicatie: 18.02.2021

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Plaats recensie. Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt?

Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt? Alle gegevens weergeven maaltijden, functies, over. Heeft dit hotel een volledige bar? Alles corona proof. Heerlijk broodje met geitenkaas en lekkere jasmijnthee met koekje erbij gegeten Vriendelijk personeel en vlotte keuken. Moet wel een heel speciaal broodje zijn.

Hotels in de buurt. Matig 3. Ed van Dort punten. Dat bewaren we voor een andere keer want het uitzicht is schilderachtig. Lees ook onze privacyverklaring. Waarderingen en beoordelingen 4,0  61 beoordelingen. Heeft dit restaurant parkeergelegenheid.

Corona informatie

We hebben dit vandaag aan de eigenaar voorgelegd en deze heeft dat tot onze tevreden opgelost met een gratis kop koffie met gebak. Meer beoordelingen bekijken. Da's wel een beetje vreemd. Ik ga zeker nog een keer terug om op het uitnodigende terras te zitten.

Nederlands In november, december, januari, februari en maart maandag — zaterdag — uur zondag

  • Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Beoordeeld op 25 juli Prachtig plekje midden in de natuur, helaas alleen in het weekend geopend voor diner.
  • De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Alle restaurants in Delft weergeven.

En het ging ons vooral om de zeer onvriendelijke manier waarop het werd gezegd. Rondom Het Rieten Dak ligt, de citroenkwark taart verrukkelijk en het personeel zeer vriendelijk, een royaal terras met gezellige zitjes. Vriendelijke en keurige bediening. Beoordeeld op 13 september via mobiele applicatie Geweldige zaak.

Een ophang tv kast lunch waar we middels Social Deal vouchers van genoten door 4x de rieten dak delft openingstijden gevulde Lunchplank te gebruiken. De cappucino is heerlijk. Op een terras in de natuur aan een grote waterpartij, rieten dak delft openingstijden. De service was erg leuk en correct en de prijzen zeer acceptabel.

Hoe was jouw ervaring?

Het was heerlijk, goed verzorgd en de bediening is erg vriendelijk en zeker ook voor kinderen!!! Beoordeeld op 6 september genieten! Na al meerdere keren hier lekker gegeten te hebben. Ik zou ze even bellen om het zeker te weten.

Hotels in de buurt. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. We komen zeker nog een keer vaker? Blijf altijd op de hoogte via Facebook Blijf altijd op de hoogte via Instagram Blijf altijd op de hoogte via Twitter. Rieten dak delft openingstijden bewaren we voor een andere keer want het uitzicht is schilderachtig.

Meer informatie

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Alle talen. Waardering van reizigers. Tijdens het bezoek bleek dat er een feestje was georganiseerd en daar was de voorbereiding van in volle gang. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

  • Blijf altijd op de hoogte via Facebook Blijf altijd op de hoogte via Instagram Blijf altijd op de hoogte via Twitter.
  • Komen daar dus nooit meer!
  • Door de gemeente Delft zijn is de locatie aangewezen als officiële trouwlocatie waardoor de huwelijksvoltrekking voor de burgerlijke stand dus ook hier kan plaatsvinden.
  • Pizzeria Da Salvatore 21 november

Alles corona proof. Blijf altijd op de hoogte via Facebook Blijf altijd op de hoogte via Instagram Blijf altijd op de hoogte via Twitter. We konden met een goed gevulde maag richting huis, rieten dak delft openingstijden.

Engels 5! Hier scoor je dit weekend gratis ontbijt en verhuizingsopruiming bij Duimeland Speciaal 14 november De beste in rieten dak delft openingstijden buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.

Biedt dit hotel gratis wifi aan. Knus is veel beter en vriendelijker?

U bent hier

Volgens mij in de serre wel. Meer informatie. Voornaam Achternaam.

Vandaag weer bij Het Rieten Dak geweest. Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters. Is dit een Frans restaurant.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.02.2021 09:55 Eugenie:
Lekker geluncht. Meer beoordelingen bekijken.

21.02.2021 17:57 Tijs:
Engels 5. Type reiziger.