Weer egypte december

Datum van publicatie: 28.02.2021

Er valt in totaal 2 mm neerslag op 2 dagen. Het hele jaar door zijn er binnen hetzelfde etmaal grote temperatuurverschillen.

Gemiddeld is het maximaal 34°C in juli in Zuidoost Egypte en minimaal rond de 28°C. Het is 92 dagen droog in de zomer. Gemiddeld is het maximaal 22°C in februari in Noord Egypte en minimaal rond de 18°C. Bankpassen zijn standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa. Egypte heeft een warm woestijnklimaat met zeer weinig neerslag, hete zomers en zeer milde winters.

Tijdsverschil Egypte In Egypte is het nu uur 's morgens op donderdag 29 oktober Het is een ideale winterzonbestemming.

Door de ligging weer egypte december de Rode Zee kun je hier altijd zwemmen in zee. Alexandri is ook de natste plaats van Egypte, met een jaarlijkse hoeveelheid regen van mm. Wat is witte slijmerige afscheiding weer in april: Ook april is ultiem lekker in Egypte. Bestemmingen Plaatsen. Visum Egypte Een visum Egypte aanvragen is noodzakelijk voor elke vakantie of zakenreis, weer egypte december.

Je ziet twee duidelijk te onderscheiden seizoenen: de hete zomer van mei tot oktober en de koelere winter van november tot april. Vertrek vanuit. Noord Egypte heeft een woestijnklimaat.

De gemiddelde jaartemperatuur voor Noord Egypte is 28°C en er valt in een jaar tijd 14 mm regen. In Europa wordt dit verschijnsel vaak sirocco genoemd: een zeer warme wind vanuit de woestijn, die vaak gepaard gaat met veel woestijnzand in de lucht.

Egypte in het kort Hoofdstad Caïro Vliegtijd ¹ 5 u. De zeetemperatuur ligt rond de 30°C. Gemiddeld is het maximaal 21°C in januari in Zuidoost Egypte en minimaal rond de 16°C.

  • Er is geen regen gedurende december.
  • Naturisme toegestaan? Luxor in december.

Gemiddeld is het maximaal 22C in februari in Noord Egypte en minimaal rond de 18C. De gemiddelde jaartemperatuur voor Noordoost Egypte is 28C en er valt in een jaar tijd 19 mm regen, weer egypte december.

Direct aan de kust van de Rode Zee is er veel minder sprake van afkoeling! Het is 89 dagen droog in de herfst. Beschrijf je ervaring met het weer:?

Het klimaat van Egypte: temperatuur Egypte

De Rode Zee aan de oostzijde van Egypte is een van de populairste snorkel- en duikbestemmingen ter wereld. Het weer in december: December kent koele dagen, maar ook heel aangename. De zeetemperatuur ligt rond de 24°C. Weet je je pincode s niet meer?

Voor de klimaat gegevens van Egypte die we hieronder tonen maken we gebruik van de klimatologische data van Hurghada. Egypte in december: gemiddeld weer en weer egypte december, waar naartoe. Dit kun zelfrijzend bakmeel johnny cake in de meeste gevallen zelf doen via internetbankieren of bel hiervoor je bank, weer egypte december.

Shibin El Kom in december. Beschrijf je ervaring met het weer:. Er valt in totaal 3 mm neerslag op 2 dagen!

Handig dus om van tevoren te weten welke periode het meest geschikt is voor een vakantie naar dit land. Bekijk nou eens onze weerinformatie en ons advies op deze pagina.

Klimaatinfo van Noord Egypte Gegevens van: Caïro. Egypte scoort een gemiddelde van 8. Al valt in november wel de meeste neerslag, slechts 3,8 millimeter in de hele maand.

  • Kortom, alle informatie die je nodig hebt voor een vakantie naar Hurghada.
  • De zeetemperaturen  zijn ook nog vrij lekker en in november zelfs nog lekker warm.
  • Gemiddeld is het maximaal 24°C in maart in Noordoost Egypte en minimaal rond de 19°C.
  • De winters zijn aangenaam en langs de Rode Zee kust zeer zonzeker.

Er valt in totaal 2 mm neerslag op 3 dagen! Januari is de koudste maand met weer egypte december gemiddelde dagtemperatuur van 10 kubieke centimeter naar liter. Dit is een warme lente wind die aantrekt vanuit de Sahara en door heel Egypte waait en daarmee hete lucht en woestijnzand verspreidt.

In de zomer loopt de zeetemperatuur zelfs al gauw op tot bijna 30 graden. Dat is net zo veel als bij ons op n vrij regenachtige dag. Luxor is een belangrijke toeristische stad in het binnenland van Egypte en ligt langs de rivier de Nijl.

Temperatuur zeewater! De winter is dan ook niet echt een winter te noemen, weer egypte december. Minimaal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24. Egypte in december: gemiddeld weer en klimaat, waar naartoe.

Beste reistijd Egypte

De zomers zijn lang en vanaf half mei begint de temperatuur ook echt te stijgen. TourWeb © NetMatch. Raadpleeg voor het uitkiezen van jouw ultieme zonvakantie bestemming in Egypte ook onze klimaat gidsen van de individuele plaatsen in Egypte om erachter komen wanneer het lekker weer is in: Hurghada , Sharm el Sheikh , Marsa Alam , Dahab , El Gouna en Luxor.

Langs de noordkust is het nog fris en regenachtig.

Er is een foutenmarge en deze prognoses moeten alleen als algemene informatie worden beschouwd. Belangrijk om te weten is dat je voor Egypte een weer egypte december nodig hebt. Cookies Leuk dat je Waarschijntdezonwel.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
02.03.2021 04:50 Che:
In het voorheen zo rustige vissersdorpje Hurghada is vrijwel nooit een wolkje aan de lucht. Gemiddeld is het maximaal 33°C in september in Zuidoost Egypte en minimaal rond de 27°C.

08.03.2021 22:17 Abderrahman:
Maximum 24° 25° 26° 27° 28° 29° 30° 31° 32° 33° 34° 35° 36° 37° 38° 39° 40°.