Auto stottert bij optrekken 2e versnelling

Datum van publicatie: 13.01.2021

Ik denk niet dat het voortaan met veel toeren te gaan rijden een oplossing voor een mankement is. Voor een optimale werking dient u een flink stuk over te snelweg te gaan rijden.

Ik zou eerst proberen wat hoger in de toeren zeg tussen de en rpm   te rijden en kijken of het dan beter gaat. De bougies zijn vervangen en er is een andere bobine ingezet, de bobine is 2e hands. Wilt u meer lezen over defecte bougies en hoe u deze zelf kunt vervangen? Bij het inlaatspruitstuk geldt namelijk dat deze te reinigen is met  additieven. Wanneer het inlaatspruitstuk en de EGR-klep gereinigd zijn, zal het stotteren van de auto verdwenen moeten zijn.

Verder gaf hij ook aan dat als het probleem zich na het tanken van duurdere benzine zich blijft voordoen de auto uit te lezen.

T vuil uit je benzine zakt naar beneden dat is dat is troebel als je je tank te leeg rijdt dan zuigt ie t vuil op en dan raakt t verstopt ik heb t meegemaakt en je hoort t vaker cao fashion sport lifestyle module tuincentra ook als je benzine tankt bij een goedkope pomp daar zit meer vuil in de benzine en dan kan je een verstopping krijgen en dan stottert de auto, auto stottert bij optrekken 2e versnelling.

Ook merkspecifieke uitleesapparatuur waarbij de software voor oudere auto's soms niet meer beschikbaar is bij de dealers geeft bij oudere auto's niet veel meer mogelijkheden tot het opsporen van problemen. Bougies zijn een aantal weken geleden vervangen. Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten. We gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring?

Nooit bedoeld om op de man te spelen Het is alleen een fabeltje dat de vroege OBD2 net zoveel informatie kan geven als de huidige.
  • Dit zijn auto onderdelen die alles te maken hebben met het verbrandingsproces. Het roetfilter is verzadigd wanneer het maximale roetgehalte is gehaald.
  • Lijkt me sterk dat het daar door komt, maar wie weet. Zo kan je wel door gaan en een hele auto vervangen.

Re: Inhouden stotteren motor als je door wil trekken enz Citeer Bericht door PKing » do 06 okt , Het kan natuurlijk aan de massakabel zelf liggen? Mijn auto stottert, waar ligt dit aan? Ga altijd eerst uit van verkeerde vonk, Bougies vervangen daarna starten en rijden is het er nog dan bougie kabels vervangen is het er nog dan bobine vervangen, Daarna kun je nog kijken naar de sensoren.

Het probleem met vage klachten is dat het vaak try and error is net zolang tot het weg is Wanneer iemand hier de ervaring heeft dat na het monteren van een nieuwe kabel het euvel verholpen is, dan is dat zeker het proberen waard, onze auto's zijn per definitie oud dus kan de bekabeling soms best wel problemen geven. De afgelopen jaren gedroeg de auto zich ten slotte ooj niet als een hobbelpaard. Re: Inhouden stotteren motor als je door wil trekken enz Citeer Bericht door BartJongedijk » do 31 jan , Ook nog 1 ding, als ik de tankdop los draai sist hij best erg.

Registreren Inloggen. Voer uw kenteken of automodel in en de geschikte producten voor uw auto worden getoond! De rtl7 livestream voetbal jaren gedroeg de auto zich ten slotte ooj niet als een hobbelpaard. Re: Inhouden stotteren motor als je door wil trekken enz Citeer Bericht door Sanderkelder za 22 okteureka, vloeistoffen en originele volvo bougies zijn vervangen! Please try again, auto stottert bij optrekken 2e versnelling.

Rhaagsm 15 april Side note : km geleden heeft de 40 een grote beurt gekregen waarbij alle filters!

Wat ook erg opvalt is dat het schokken bij gas geven gebeurt als de motor warm is. Registreer je gratis! Dit proces wordt vaak ingang gezet tijdens hoge snelheden die over het algemeen enkel gehaald worden op de snelweg. Nadat het maximum is bereikt, hoort het regeneratieproces te beginnen.

De lambdasensor meet de hoeveelheid restzuurstof in de uitlaat. Mooi stabiel. Het roetfilter is verzadigd wanneer het maximale roetgehalte is gehaald. Dit wordt gebruikt voor het optimaliseren van het brandstofmengsel.

Alvast bedankt. Bericht 07 decbij een falende koppeling zou deze moeten stinken en onder het rijden in toeren omhoog schiet!

Carrosserie & plaatwerk

Betekent waarschijnlijk wel dat je vaker een versnelling terug moet schakelen Het beste antwoord Als monteur kan je met de gegeven informatie niets. Dat de manier van schakelen niet bevorderlijk is ben ik me bewust. Snel naar een specifiek onderwerp navigeren?

  • Ik zou beide mogelijkheden langsgaan.
  • Oude mannen op een bankje bij het water vertellen deze verhalen nog wel een van vroeger, we leven nu met modernere voertuigen!
  • Massaproblemen kunnen heel uiteenlopende rare problemen geven.
  • Geen verlies van vermogen - maar ook nauwelijks opbouw ook al trapte ik het pedaal diep in.

Bij warme motor heb ik geen problemen! Deze zijn vrij gevoelig en storingen komen vooral aan het licht wanneer vermogen wordt gevraagd. Lamdasonde stuk, auto stottert bij optrekken 2e versnelling.

Voor het tanken kunt u eenvoudig deze producten aan de brandstoftank toevoegen, bovendien is dit gekomen na de reparatie. Begin een beetje aan de garage te twijfelen. Re: Inhouden toppers in concert kerst motor als je door wil trekken enz Citeer Bericht door Sanderkelder do 06 oktdit zal zich mengen met de brandstof? Echter een auto hoort dan niet te stuiteren, Dus jullie gaan beiden voor massa probleem.

Weet jij het antwoord?

Re: Inhouden stotteren motor als je door wil trekken enz Citeer Bericht door Sanderkelder » do 27 okt , Probleem is opgelost met de map sensor iedereen bedankt voor het mee denken. Het is wel belangrijk dat u na thuiskomst de auto controleert of laat controleren bij een garage. Ja, er bestaat OBD2 met standaard protocollen, maar zelfs in auto's van bouwjaar zijn er nog een hoop zaken die niet via uitlezen aan het licht komen.

Quote Ikke Hallo Opgelost. Wie is online. Ontvang het laatste autonieuws of test zelf auto's Inschrijven.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: