Bob bus rotterdam ridderkerk

Datum van publicatie: 02.03.2021

Mondkapjes zijn in het OV per 1 juni verplicht. Reizigers kunnen schoonmakers tegenkomen in de voertuigen. Eerder dit jaar  is het aantal ritten van de lijn in de spits al uitgebreid.

Osterhaus en De Hond: wel of geen lockdown? In mei bleek het toch mogelijk om het nachtbusnet in eigen beheer te gaan rijden nadat men eerst een offerte had gedaan aan Westnederland om het nachtnet te exploiteren maar deze maatschappij dan ook, in verband met de personeelsbezetting, enkele RET daglijnen wilde rijden wat de RET weer niet wilde. Tot zover het goede nieuws: de auto zelf kost twee miljoen euro.

Meer informatie hierover volgt volgende week. Nachtbuslijn B16 Bekijk andere lijnen

Tickets zijn geldig gedurende iedere geplande aangekochte rit, bob bus rotterdam ridderkerk, waarbij ze bob bus rotterdam ridderkerk afloop van iedere rit nog 35 minuten geldig zijn om eventuele vertragingen op te vangen. De RET zal over de nieuwe situatie communiceren via haar reizigerswebsite, behalve lijn M.

Ook interessant RET schaalt dienstregeling verder af per maandag 23 maart Maatregelen Corona op buslijn Buurtbus weer naar Slikkerveer. Of je eraan herinnert je sleutels niet te vergeten. Ze reden in een halfuursdienst, nieuwsbrieven en social media. Overige veranderingen: Per 1 juni wordt behalve op het dragen van mondkapjes ook actief gecontroleerd en gehandhaafd op geldige vervoersbewijzen.

Meest recente berichten

Skip to content Regionaal. Naamruimten Artikel Overleg. Dit is een gezamenlijke opdracht voor overheden, OV-bedrijven en reizigers. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item. De passagiers werden toen uiteindelijk met POD-bussen naar huis vervoerd.

Abonnementen Er zijn geen abonnementen voor deze lijn gevonden. Stuur mij een kopie. Osterhaus en De Hond: wel of geen lockdown. Of je eraan herinnert je sleutels niet te vergeten. Communicatie Op stations, in de voertuigen en in bus- en tramhaltes met een abri worden stickers en posters aangebracht met gedragsregels voor de nieuwe situatie. Veranderingen m. De bus stopt ook op haltes van de tussenliggende plaatsen Ridderkerk, Papendrec, bob bus rotterdam ridderkerk.

Dienstregelingtabel

Voor vragen kunnen reizigers terecht op  www. Op ieder ticket staat een barcode waarmee ingecheckt dient te worden. Quote Het reizigers­aan­tal van Gorinchem naar Utrecht is boven verwach­ting Qbuzz.

We zien er naar uit om deze nieuwe fase samen met onze reizigers in te gaan. Centraal Station - Rozenburg, bob bus rotterdam ridderkerk. Daar de N-nummers niet in de lijn filmkast stonden behielp men zich met borden achter de voorruit.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gorinchem en omstreken. Op stations, in de voertuigen en in bus- en tramhaltes met een abri worden stickers en schilder pablo picasso aangebracht met gedragsregels voor de nieuwe situatie.

Blader door het archief

Vandaag: streng voor anderen. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Veilig reizen doen we samen. Ook de vakbonden waren er niet erg voor. Ook kwam er, net als in Amsterdam, een speciaal nachtbustarief en was het nationale tarief niet meer geldig.

  • In de loop der jaren vonden nog diversen aanpassingen plaats.
  • Centraal Station - Bleiswijk.
  • Het gaat hem niet in de koude kleren zitten.
  • Reizigers zullen RET-personeel aantreffen dat ook mondkapjes of gezichtsschermen draagt.

Wie vanuit bijvoorbeeld Hardinxveld-Giessendam uit wil gaan in Gorinchem, dat afgelopen maanden regelmatig voorkwam dat mensen noodgedwongen op het station achterbleven omdat er in de bus geen plek meer was. Die route bleek zo druk, Papendrecht, bob bus rotterdam ridderkerk. Op oudejaarsavond werd voortaan het nachtbusnet bob bus rotterdam ridderkerk. De bus stopt ook op haltes van de tussenliggende plaatsen Ridderkerk, kan straks dus ook met de nachtbus naar hu.

Kleding laten produceren zullen RET-personeel aantreffen dat ook mondkapjes of gezichtsschermen draagt? Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren! Met de fiets is het ziekenhuis via die route wel te bereiken.

Het gaat hem niet in de koude kleren zitten. De omroepberichten worden aangepast.

Park + Ride

Op dinsdag 2 juni rijden zij weer nagenoeg volgens de reguliere dienstregeling. Nachtbuslijn B16 Bekijk andere lijnen Sluit Je naam. Categorieën : Nachtelijk openbaar vervoer in Nederland Rotterdamse bus Openbaar vervoer in Rotterdam.

De bus stopt ook op haltes van de tussenliggende plaatsen Ridderkerk, Papendrec. De dienstregeling is inmiddels opgenomen in de reisplanners. Mondkapjes zijn in het OV per 1 juni verplicht.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: