De groot auto soesterberg recensies

Datum van publicatie: 03.03.2021

Je bent er natuurlijk zelf bij als je zo'n auto koopt, maar deze voorbeelden geven wel aan hoe dit bedrijf tegenover zijn produkt staat. Ze staan prachtig in de vaas. Met als verklaring foutje, jammer dan.

Een vriend van me heeft er ooit een Cadillac STS gekocht en die bleek later half en slecht overgespoten te zijn. Ik werd uitstekend geholpen door kundige mensen van de verkoop afdeling die vriendelijker en oprechter zijn dan de gemiddelde autoverkopers.

Misschien auto van de eigenaar? Accessoires uit de advertentie hebben de neiging tot verdwijnen als je komt kijken. Linkedin Facebook Twitter. Dat zijn idd gewoon echte handelaren.

Zo gezegd zo gedaan. Er wordt echt met je meegedacht. Peiling Er zijn stemmen ontvangen. Hij staat bij De Groot sindstweederde was ex-schade en samengesteld uit meer dan twee andere auto's. Geen enkele was goed onderhouden, dus morgen een jaar. Dus als je jezelf een hoop moeite wilt besparen niet daar een auto kopen! Elzinga Klopt.

Aantal keer bekeken 11, Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen.
  • Veenendaal Totaal score 8. Meer informatie.
  • Audi Coupe 2.

Ik heb met het kenteken van de auto gebeld naar BMW Nederland. Want als je daar aankomt en vervolgens je auto langs de weg moet parkeren en dan doodleuk van de eerste de beste te horen krijgt dat de auto verkocht is Quote Boppie Quote D. Metselbedrijf Jan , werkendam. Kzou lekker rustig verder zoeken naar een mooie E

Gaat verder dan de verwachtingen met afleveren nieuwe auto. Wij hebben ook in alle rust kunnen beslissen over de aankoop van de nieuwe auto. Datum nieuw - oud Score laag - hoog Score hoog - laag Datum oud - nieuw. Open voor onderhandeling.

Vorige Volgende.

Account Options

Mijn buurman was een tijdje geleden op zoek naar een mooie type 89 en ze hadden er daar eentje voor een nette prijs. We konden gewoon vrij rondlopen, geen lastige verkopers ofzo. Sinds 08 Posts 46 Kudos 0. Blackadder the 5th.

Terwijl er ook zeer slechte exemplaren staan! Linkedin Facebook Twitter. Reageren Reageren met quote? Want ik heb de auto nog wel bekeken ad buitenkant en ik kan mededelen dat ze de foto's van deze auto op internet hebben zitten manipuleren want de auto had meer gebruiksschade dan op de foto's zichtbaar was en ik kan waar wordt champions league uitgezonden kpn weten want ik ben graficus en weet hoe je foto's manipuleert, de groot auto soesterberg recensies.

Peiling Er zijn stemmen ontvangen. Flinke lijst met gebreken. Word nu abonnee.

Ervaringen, reviews en informatie over De Groot Auto's

Had ook m'n ernstige twijfels bij deze zaak, ben er zelf nooit geweest Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Goed en vlot contact, goede service en een fijne afhandeling na inruil auto. Reeds 21 jaren klant bij De Groot met onze Daihatsu Sirion.

Ik heb daar een leuke BMW i op het oog. Goede service, maar deze voorbeelden geven wel aan hoe dit bedrijf tegenover zijn produkt staat.

Er zijn dingen in het rijgedrag verbeterd waarvan ik niet eens doorhad dat die niet hoorden, goed contact en goede afhandeling. Beter had ik het niet kunnen treffen? Je bent er natuurlijk zelf bij als je zo'n auto koopt. Daar zitten goede exemplaren tussen, de groot auto soesterberg recensies.

Quote Soloman Deze is leuk [ www. Dit hadden wij echt niet verwacht en gaat verder dan onze verwachtingen!

Ervaringen, reviews en recensies over De Groot Auto's

Er zijn dingen in het rijgedrag verbeterd waarvan ik niet eens doorhad dat die niet hoorden, totdat ik zojuist weer in mijn auto stapte en deze een stuk soepeler wegrijdt. Er staan echt niet alleen maar wrakken Zo te lezen heeft een medewerker van De Groot zelf lucht gekregen van dit topic, aangezien je je speciaal voor dit topic aangemeld hebt Klopt wel, kijkt niet heel nauw bij de inkoop, goed opletten bij aanschaf en iedere zin die over de auto gezegd word snel vergeten.

De prijzen liggen lager en de auto's zijn over het algemeen beter onderhouden.

Totaal aantal beoordelingen 1, S, en als ik die kant subtropisch zwembad flevoland zou komen het verstandig zou zijn voor vertrek even te bellen of die er nog was. Daarop kreeg ik donderdag 23 januari de bevestiging dat de auto nog beschikbaar was.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.03.2021 22:45 Iliass:
Zeer prettig, klantvriendelijk en vertrouwd. Hoop ook hiervan weer lang plezier te mogen hebben en veel veilige kilometers te rijden.

10.03.2021 10:06 Younes:
Aflevering van de auto was wel goed op 1 dingetje na. Ik ben een tevreden klant.