Ggd rotterdam afspraak maken corona

Datum van publicatie: 03.03.2021

Jump to. In de testfaciliteiten test de GGD alleen mensen die klachten hebben en willen weten of ze op dat moment besmet zijn met het coronavirus.

Wil je stoppen met roken maar weet je niet hoe?

In de testlocatie in Schiedam vragen we mensen die langskomen voor een reguliere PCR-test of zij willen meewerken aan dit onderzoek. We weten dat de sneltest minder gevoelig is, maar hoe erg is dat? Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Ook als u online een afspraak hebt gemaakt, wordt u gebeld bij een positieve uitslag.

Volledig scherm.

Sluit Je naam. Dan kunt u altijd aan uw huisarts vragen of u de griepprik kan krijgen. Teams, Zo. Accessibility Help.

Als de proef slaagt en de sneltesten blijken betrouwbaar, zullen ze op grotere schaal worden gebruikt. Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt. De uitslag.
  • Bij mensen die ernstig ziek zijn, testen wij thuis. Het aantal ervaren brandweerlieden dat moet vertrekken, groeit de komende jaren.
  • Wanneer moet ik getest worden? Behoort u niet tot deze doelgroep?

Kan ik gestest worden op corona?

Dit doen we door op die plaatsen in te grijpen waar het risico op overdracht van het v De herfstvakantie staat weer voor de deur, tijd om weer even te ontspannen! Natuurlijk kun je een pizza afhalen of laten bezorgen, maar je kunt er thuis ook een culinair feestje van maken. Bekijk dan de pagina van PharosKennis op www. Om bijvoorbeeld straks weer onbezorgd met ouders te kunnen knuffelen, te kunnen feesten met matties of met vriendinnen naar school kunnen. Vul dan de vragenlijst in en laat weten hoe het met je gaat!

Hoe herken je oplichters die zich voordoen als GGD-medewerkers?

  • U mag pas weer het huis uit en bezoek krijgen als u: 7 dagen geleden ziek werd en 24 uur geen klachten meer heeft van het corona-virus. Als u geen auto heeft, kunt u ook lopend of met de fiets komen.
  • Onze dans is buiten werktijd opgenomen, met inachtneming van de corona-maatregelen. We testen alleen mensen met¬†klachten¬†omdat de test anders niet voldoende kan aantonen of iemand het virus bij zich draagt of niet.

De GGD biedt de griepprik niet aan. Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. Dit doen we door op die plaatsen in te grijpen waar het risico op overdracht van het v U krijgt ter plekke aanwijzingen. De test is voor u dus gratis. Testlocaties in de regio! Samen kunnen we kijken naar de ggd rotterdam afspraak maken corona.

Op grotere schaal

Sections of this page. Folder PDF Vandaag is het Internationale dag van het handen wassen. Vaak gebruik je daar oordopjes of een koptelefoon voor.

Op welke locaties de proef gaat plaatsvinden, ggd rotterdam afspraak maken corona, is nog niet bekend. Ben je op zoek naar begrijpelijke informatie over het coronavirus in verschillende talen. Hoe herken je oplichting uit naam van de GGD! De CoronaMelder -app is vanaf nu in heel Nederland te gebruiken!

Het coronavirus heeft te veel ruimte gekregen om zich te verspreiden. Wist je dat je ook digitaal een afspraak kunt maken.

Online afspraak maken voor coronatest: wil je naar Zierikzee, Katwijk of Haarlem?

Een gedeeltelijke lockdown is daarom noodzakelijk. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden. In oktober en november krijgen mensen met bepaalde medische aandoeningen of mensen die 60 jaar of ouder zijn een uitnodiging van de huisarts.

We weten dat de sneltest minder gevoelig is, maar hoe erg is dat? Ben je op zoek naar begrijpelijke informatie over het coronavirus in verschillende talen?

Daarvoor heb je een DigiD nodig. Daar staan medewerkers van de GGD klaar. Lees voor. Natuurlijk kun je een pizza afhalen of laten bezorgen, Zoom.

U kunt op de externe testlocatie alleen op afspraak langskomen nadat u bent aangemeld bij de GGD. T. Benieuwd ggd rotterdam afspraak maken corona het aantal positief geteste personen in de regio of het aantal coronatesten dat we uitvoeren.

Veel gezocht

Soms wordt u gevraagd zelf uw nauwe contacten na te bellen. Zorg- en onderwijspersoneel kan 7 dagen per week tussen Hoe vaak was jij je handen? Voor professionals Start zoekopdracht.

Op deze pagina leest u meer over de leefregels voor thuisisolatie. Zodra de laboratoriumcapaciteit weer voldoet aan de testvraag is het niet meer nodig om groepen met prioriteit te testen. De dierentuin snapt dat niet, want tal van horecazaken hebben nu een afhaalpunt buiten.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: