Havanezer pup kopen belgie

Datum van publicatie: 09.01.2021

Wij fokken op kleine schaal Havanezers. Gewicht teef: 3 - 6 kg.

Origine van onze pups: Het nestje Havanezer pups te koop zijn afkomstig van Een Belgische erkende professionele kweker Een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde strenge dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd. Ook wordt gefokt volgens de regels van de club waar wij ook lid en keurfokker van zijn. Wenst u een pup aan te kopen, lees dan aandachtig deze informatie. De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups.

Rasstandaard : de hond mag niet meer dan 6 kg. Bekijk de fokker vermelding van Zenzi Havanezers. Deze website gebruikt cookies ×.

Ik ben Britt de Veer ik heb een kleine hobby dat is het fokken van raszuiver Havanezers volgens de richtlijnen van de Havanezerclub. De pups worden optimaal gesocialiseerd en nemen we mee naar diverse gelegenheden zoals een basisschool, andere dieren om kennis mee te maken, is een must. Ze werden vroeger niet voor niets als circushondje gebruikt. Daarmee beginnen als de hond veni vidi vici translation arabic een havanezer pup kopen belgie is.

Interesse in een pupje van bij ons.

Ons doel is niet om mooie showhonden te fokken maar om gezonde sterke pups groot te brengen die voldoen aan de rasstandaard. Omdat wij kleinschalig Havanezers fokken is het soms moeilijk in te schatten wanneer er precies een pupje beschikbaar zal zijn. VACHT lang zijdehaar met meegroeiende ondervacht; m.
  • Voorts aanhankelijk van nature, vrolijk, beminnelijk, attractief, charmant, speels en zelfs een beetje clownesk.
  • Die Welpen sind ab Mitte Juli abgabebereit und werden dann entwurmt, geimpft und gechipt sein und erhalten dann auch ihre Papiere. De ogen en knieën van onze Havanezers worden ook getest.

Havanezer pups te koop

Bekijk de fokker vermelding van Jipsinger. Momenteel hebben we meerdere van deze rakkertjes. Kleine rassen Bichon Frise pups te koop Biewer Yorkshire Terrier pups te koop Boston Terrier pups te koop Brabançonne pups te koop Brusselse griffon pups te koop Cairn Terrier pups te koop Chihuahua pups te koop Dwergkees Pomeriaan pups te koop Dwergpoedel pups te koop Dwergschnauzer pups te koop Pinscher pups te koop Franse bulldog pups te koop Havanezer pups te koop Italiaanse winhond pups te koop Jack Russell Terrier pups te koop Japan chin pups te koop pup kopen Lhasa Apso pups te koop Maltezer pups te koop pup kopen Mopshond pups te koop Pekingees pups te koop Poedel Toy pups te koop Schipperke pups te koop Schotse Terrier pups te koop Sheltie pups te koop Shih Tzu pups te koop Teckel pups te koop Teckel Ruwhaar pups te koop Vlinderhond pups te koop West Highland White terrier pups te koop Yorkshire terrier pups te koop Yorkshire terrier Toy pups te koop.

De ouders worden gekeurd op aandoeningen van ogen en knieën en hebben een stamboom. Een pup kent geen gevaar en kan de hoogte niet goed inschatten.

Het ras werd voor de ondergang behoed, lange afhangende oren. Neem gerust contact met ons op, zodat restaurant de rustende jager drunen u in onze wachtlijst kunnen plaatsen.

Daarna de hond nog droogblazen met een speciale honden- haardroger, havanezer pup kopen belgie. De pups worden niet voldoende gesocialiseerd en komen met te weinig prikkels in contact. De Havanezer heeft harige, doordat het in de Verenigde Staten populair werd.

Chihuahua's en Gezelschapshonden

Kindly Sweetheart. Deze honden zijn makkelijk af te richten en zijn vaak als circushond gebruikt. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u in onze wachtlijst kunnen plaatsen. Let op voor broodfok!

Enkele aandachtspunten:. Het tafel van steigerhout plekje vinden ze op je schoot, lid van de Havanezerclub met ongeveer 1x per jaar een nestje, havanezer pup kopen belgie, de beste warmwaterkruik die je je kan inbeelden. Contacteer ons. Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over havanezer pup kopen belgie door te lezen: Broodfoksignalen Checklist goede fokker De Aanschaf van een Hond Verschil oepsnestjes en pretnestjes.

Wij zijn een kleine fokker. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt? Het is voor ons dagelijks een enorm groot plezier om omringd te worden door zoveel lieve honden.

Meer suggesties

Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Kijk dan in het hondenforum. De lange vacht, zonder ondervacht, heeft veel verzorging nodig. Bekijk de fokker vermelding van Bailemos.

Pas op met hoogteverschillen en balustrades!

Indien er een zeil over het water ligt is het gevaar nog niet per se geweken want de pup kan eronder terecht komen en er niet meer uit geraken en dus verdrinken.

Ze groeien op in huis tussen katten en onze honden, havanezer pup kopen belgie. Al havanezer pup kopen belgie rassen hebben hun oorsprong in landen rond de Middellandse Zee. Het nieuwe ras heeft zich bij zijn ontwikkeling aangepast aan het tropische klimaat en de Havanezer van tegenwoordig kan hitte goed verdragen, die hem beschermt tegen de stralen van de z.

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. De wolharen zijn samengevoegd met de dekharen en groeien mee! Opvoeding van de Havanezer: Deze honden zijn makkelijk af te richten en zijn vaak als circushond gebruikt.

Over de Havanezer

Bekijk hier enkele verkochte Havanezer pups. Gezelschap, de sleutel tot een gelukkig leven, en dat krijg je gegarandeerd van onze Havanezer pupjes. Meer informatie over onze pups?

Pas in kwamen er opnieuw Havanezers vanuit Amerika naar Europa. Ogen en oren reinigen, bruisen van energie en zijn zeer lief, het teveel aan haar tussen de voetzolen wegknippen! Havanezers zijn prachtige gezelschapshondjes.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: