Post kaart versturen gratis

Datum van publicatie: 10.01.2021

De Mobile Postcard-app van bpost werkt op je smartphone en tablet. Bereken en verzend.

Voor vakantiekiekjes Laat het thuisfront weten hoe fantastisch jouw vakantie is, met een mooie vakantiekaart. Stuur dan een zelfgemaakte kaart met jouw eigen foto en tekst. Dat is leuker dan een sms'je of bericht via Facebook of Whatsapp. Kan ik mijn kaart laten bezorgen op zondag of maandag?

Verzend je Mobile Postcard Verzend naar één of meerdere ontvangers tegelijk. Je kunt de kaarten als pakketje bij jou thuis laten bezorgen of rechtstreeks naar de ontvanger laten versturen.

Je hoeft alleen de bestelling te doen en de verzenddatum post kaart versturen gratis te geven. Wat landsheer hond te koop je van mooie enveloppen in allerlei kleuren of prachtige sluitzegels die je op de envelop kan plakken?

Meer weten. Mocht je een pakketje kaarten bestellen, maar eentje met je favoriete foto op. En niet zomaar een postkaart, dan zul je de kaarten zelf op de post moeten doen. Bovendien kun je ook nog een luxe papiersoort kiezen.

Veelgestelde vragen over kaarten maken bij Kaartje2go

Alle vragen en antwoorden over Mobile Postcard. Snel en veilig betalen. Je hoeft dus nooit meer door de regen naar de brievenbus! Kan mijn kaart morgen bezorgd worden? Zelf kaarten maken is heel eenvoudig.

In onze kaartmaker kun je heel eenvoudig een gepersonaliseerde kaart maken - voor iedere gelegenheid! Zo kun post kaart versturen gratis bijvoorbeeld een kaart met chocolade versturen om iemand te troosten of een cadeaubon versturen met kaart om iemand die jarig is te feliciteren met zijn verjaardag.

Stuur een cadeau met de kaart mee Je eigen gemaakte kaart is van zichzelf natuurlijk al een cadeautje, maar wist je dat je ook een cadeau met een kaart kan versturen, post kaart versturen gratis. Zeker wanneer je gaat trouwen, geboortekaartjes wilt bestellen of een uitnodiging voor een groot feest gaat geven. Wil je fotokaarten maken op je computer.

Persoonlijke kerstgroetjes

Zelf een kaart maken en versturen is heel gemakkelijk en daarvoor hoef je niet eens van de bank te komen. Kies een leuke kaart uit de collectie en klik op kaart bewerken. Als je de geboorte van jullie kindje wil aankondigen, met onze unieke geboortekaartjes. Dat kan heel persoonlijk met een zelfgemaakte kaart of wat minder persoonlijk door alleen je naam op de kaart te zetten.

Daarom kun je de kaarten in verschillende soorten bestellen. Zet jouw liefde op de kaart met een leuke valentijnsboodschap of persoonlijke valentijn fotokaart.

Met deze punten kun je sparen voor gratis kaarten. Wij regelen het. Inmiddels hebben we al meer dan 1. Maak een kaart.

Kaart online maken en per post versturen

Als je een kaart stuurt wil je hem misschien morgen al in huis hebben. Upload je mooiste, grappigste of meest romantische foto, voeg je eigen vakantieboodschap toe en duw tot slot op de verzendknop.

Je eigen gemaakte kaart is van zichzelf natuurlijk al een cadeautje, maar wist je dat je ook een cadeau met een kaart kan versturen? Vanuit Kaartje2go kun je eenvoudig kaarten versturen naar het buitenland.

De geboorte van een kindje is een bijzondere gelegenheid! Kan ik een kaart versturen naar het buitenland, post kaart versturen gratis. In 95 procent van de gevallen heb je de kaarten de volgende dag al in huis. Wij regelen het. Verzend je Mobile Postcard Verzend naar n of meerdere ontvangers tegelijk.

Klaar is Kees. In Nederland worden heel veel wenskaarten verstuurd.

Let op: deze actie loopt tot 3 april!

En omdat jij een blijmaker bent, sta jij bij ons centraal! De leukste kaarten maak je zo! Dat kan heel eenvoudig. Je moet nooit op zoek naar postzegels tijdens je vakantie.

Wij maken van je online gemaakte postkaart een echte postkaart en bezorgen die in Belgi binnen de 3 werkdagen en in het buitenland. En omdat jij een blijmaker bent, sta jij bij ons centraal. Kies een leuke kaart uit de collectie en klik op kaart bewerken.

Wat Mobile Postcard uniek maakt Handig post kaart versturen gratis vakantie Je moet nooit op zoek camping met zwemparadijs nederland postzegels tijdens je vakantie.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: