Tarief boot texel met fiets

Datum van publicatie: 02.03.2021

Wanneer je met de auto reist is de prijs van een retourtje inclusief en voor maximaal 9 inzittenden. De overtocht duurt ongeveer 20 minuten.

Contact-informatie Contact Veelgestelde vragen Aanmelden nieuwsbrief. Indien u beschikt over een debiteurenpas kunt u betalen per automatische incasso. U kunt gebruik maken van de self-service loketten indien u een ticket via de Teso website heeft gekocht, of over een Teso pas beschikt. Heb je de boot gemist? Tickets besteld via de Teso website, ticketautomaat of beschikt u over een Teso pas?

Boot naar Texel. Hotel Hotel Hotelchalet. Contact-informatie Contact Veelgestelde vragen Aanmelden nieuwsbrief. Op Texel kunt u op veel plekken een fiets huren. Lees meer.

Gratis parkeren voor de boot naar Texel kan op de veerhaven van Den Helder naast de terminal! Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen.

Kijk voor uitgebreide tarieven op de  website  van Teso. Wil je parkeren op Texel?

Wat kost het?

Gratis bootreis Boekt u 3 maanden voor aankomst? Deze website maakt gebruik van cookies. Adres Teso veerhaven Maakt u gebruik van een navigatiesysteem? De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:. In de salons van de boten en op de opstelterreinen is er gratis draadloos internet WIFI beschikbaar.

Dan zijn de kosten voor een scholierenpas 11,50 euro per kwartaal, tarief boot texel met fiets. Fietsen Texel is het fietseiland bij uitstek. Extra afvaarten en reistijd De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km. Liever persoonlijk contact. De Dokter Wagemaker is de voorganger van de Texelstroom? Wil je zonder zorgen parkeren op Texel. De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:.

Overtocht boot naar Texel

Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar. Teso Texel is de firma die sinds de veerdienst tussen Den Helder en Texel verzorgt. De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:.

Liever persoonlijk contact. Op de boot komt u in een speciale fietsengang terecht. Deze website maakt gebruik van cookies.

De overtocht duurt ongeveer 20 minuten. De fietspaden halflang krullen kapsel door bos en duin, zo komt u al fietsend langs de mooiste natuurgebieden. Indien u maandelijks meer dan euro aan tickets spendeert komt u in aanmerking voor een debiteurenpas. Prijswijzigingen voorbehouden.

Teso Texel

Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e. Veelgestelde vragen Bekijk FAQ. De Texelstroom kan meer personenauto's vervoeren dan de Dokter Wagemaker en is bovendien schoner en duurzamer. Zo koopt u een veerbootkaartje voor de brom fiets U kunt vooraf al een e-ticket kopen via de TESO-website of u koopt een kaartje in Den Helder bij de veerhaven.

Den Hoorn Camping Loodsmansduin.

Meer informatie vindt u op de website van Teso. Bekijk ook de vertrektijden naar Texel. Fiets huren Op Texel kunt u op veel plekken een fiets huren, tarief boot texel met fiets. Indien u maandelijks meer dan euro aan tickets spendeert komt u in aanmerking voor een debiteurenpas.

Beleef de seizoenen op Texel! De self-service loketten zijn enkel voor personenauto's en busjes tot 6,5 meter zonder aanhangwagen of caravan! De Texelstroom kan meer personenauto's vervoeren dan de Dokter Wagemaker en is bovendien schoner en duurzamer. Gebruik dan het voordelige Texel e-vignet.

Disney+ gratis proberen

Hotel Hotel Hotelchalet. E-mail reserveringen krim. Je kunt ook parkeren in de omgeving van de veerhaven.

De overtocht duurt ongeveer 20 minuten. Zakelijke klanten Bent u zakelijke klant van de Teso. Bedrijven Congressen Bedrijfsuitje Vergaderen Bedrijfsfeest?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
12.03.2021 00:58 Birsen:
Echter is Texel als gevolg van de  Allerheiligenvloed in een eiland geworden. Kijk dan naar Over Texel.