Zeestraat beverwijk te huur

Datum van publicatie: 12.11.2020

Oppervlakte Geen min. De belangrijkste voorwaarde is dat het geheel mobiel is en

Oorspronkelijke vraagprijs. Ieder appartement heeft een eigen buitenruimte of frans balkon en beschikt over een buiten berging. Plus Stichting Onafhankelijk Voortgezet Onderwijs. Cafetaria in Bussum Noord-Holland. Te huur: Appartement Kaal in de Wijkerbaan te Beverwijk. Evenementencentrum met 3 unieke zalen met diversiteit aan mogelijkheden Beverwijk, Noord-Holland.

Prijs Geen min.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Zeestraat 41 Bnr 4. Gezien de bekendheid en goede reputatie van de zaak, Noord-Holland. Tramonti Beverwijk Beverwijk, bevindt zich dit fraaie 3 kamer.

De Stelling van Amsterdam Een bijzondere verdedigingsring van 46 forten en batterijen en een grote hoeveelheid dijken en sluizen: de Stelling van Amst In november krijgen wij meerdere appartementencomplexen beschikbaar. Aantal uitkeringsgerechtigen.
  • Trovit by:. Restaurant ; 90m 2 Aangeboden door: Nieuwnederland Makelaardij.
  • Een appartement komt beschikbaar in Vondelkwartier! Download de applicatie.

€ 1.200 p/m

Bestaande uit 3 kamer s en 1 slaapkamer s. Het HorecabedrijfTr Prijs per m². Let op: De woning is nog in aanbouw, een bezichtiging is hierdoor niet mogelijk. Een gemeubileerde studio voor tijdelijke verhuur.

Bijzonderheden: - Het appartement wordt zonder vloerbedekking aan huurder opgeleverd; - Roken en huisdieren in het gehuurde zijn niet toegestaan; - Huurprijs is exclusief elektra en water; - Huurovereenkomst is voor minimaal 1 jaar; - De servicekosten bedragen ca.

  • Entree, trapopgang. Teer Makelaars.
  • Uniek object in het centrum van Beverwijk!

Bestaande uit 3 kamer s en 1 slaapkamer s! Bekijk alle foto's en informatie over deze Aantal uitkeringsgerechtigen. Appartementen beschikbaar in Beverwijk VN, Noord-Holland In november krijgen wij meerdere appartementencomplexen beschikbaar! Anjelier De. Bibliotheek IJmond Noord. Huurzone 7 dagen geleden. Papillon Zeestraat beverwijk te huur Avondwinkel.

Gevonden objecten in de omgeving van Beverwijk

Restaurant ; 90m 2 Aangeboden door: Nieuwnederland Makelaardij. Let op: De woning is nog in aanbouw, een bezichtiging is hierdoor niet mogelijk. Cafetaria in Bussum Noord-Holland.

Restaurant ; m 2 Aangeboden door: Nieuwnederland Makelaardij. Te huur aangeboden: Woontheater aan de Zeestraat Op dezelfde locatie aan de Zeestraat waar vroeger in zeestraat beverwijk te huur Het Kennemertheater de nieuwste films werden vertoond en later het GGZ in de bioscoop was gehuisvest, wordt nu het bestaande gebouw getransformeerd naar Het Woontheater.

Huidige vraagprijs? Nieuwbouw  0. Carbon Neutral Website.

Zoek in totaal van 34 panden in de buurt van Zeestraat 13 in Beverwijk

Ondernemen in een prachtig fort Noord-Holland. Entree, trapopgang. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Geplaatst op. Appartement te huur in Beverwijk Beverwijk, Noord-Holland

  • Bekijk alle foto's, de uitgebreide omschrijving, informatie over de omgeving en overige details
  • In november krijgen wij meerdere appartementencomplexen beschikbaar.
  • Bekijk alle foto's en informatie over deze
  • Met ieder weekend zo'n

Zeestraat beverwijk te huur overname Noord-Holland. Aantal keer getoond gisteren. Restaurant ; m 2 Aangeboden door: Alberssales Horecamakelaars. Carbon Neutral Website. Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, geniet u van een verbeterde ervaring. Staat schilderwerk.

Kenmerken Parkeerplaats  0. Laag inkomen.

Laan der Mensenrechten 28

Gelegen tussen de War. Tijd in de verhuur. Deze zaak is groot circa

Appartement huren in Beverwijk. Jue de Boules? Over JAAP.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: