Zwart beeld laptop wel muis

Datum van publicatie: 11.01.2021

Linux installeren Merel 01 juli -

Wat moet u doen wanneer de computer Windows normaal opstart. Ook voor dit soort vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk. Slovenija - Slovenščina. México - Español. Kies uw model. Herhaal vervolgens dezelfde procedure voor de tweede sleuf. Suomi - Suomi.

Tijdens iedere test verschijnt in het venster een statusbalk en een geschatte tijd voor voltooien. Nadat de test is voltooid, aqua mundo tarieven u op F4 of op de toets met dit symbool om de schermafbeelding over te zetten naar andere beeldschermen die zijn aangesloten op het systeem! Optionele video vereist. Gebruik de Linkerpijl- of Rechterpijl- toets om door het menu te navigeren en ga naar de optie Primaire vaste schijf zelftest.

Raadpleeg de documentatie van je apparaat, zwart beeld laptop wel muis.

  • Als Windows reageert, hoor je een korte pieptoon en knippert het scherm of wordt dit gedimd terwijl Windows probeert het scherm te vernieuwen. Verwijder randapparatuur apparatuur als een printer, een externe harde schijf, andere USB-opslagmedia etc.
  • Test op geheugenproblemen met de zelftest van de geheugenmodules. Tip: U kunt door met de zaklamp van uw telefoon op het scherm te schijnen controleren of de computer wel is opgestart.

Iemand een oplossing.. Anoniem 05 mei - Je hebt dan weer het oorspronkelijke OS werkend. Controleer op problemen met betrekking tot de geheugenmodule. Echter staat er aangegeven dat er wel verbinding is.

  • Als u denkt dat er een geheugenprobleem is, voert u eerst de Snelle test uit van circa 10 minuten.
  • U kunt voor uw vragen telefonisch  contact opnemen met een van onze professionele helpdeskmedewerkers voor eventuele oplossingen voor dit vervelende computerprobleem. Lees hier hoe je Windows 10 in veilige modus start.

Zoeken in alle ondersteuning. HP Klantondersteuning. Als de vaste schijf niet slaagt voor een van de tests, is de controle van de verbinding met de vaste schijf een van de eerst uitgevoerde hardwaretests!

Mogelijk is er een verbindingsprobleem met uw pc of met uw monitor of scherm, zwart beeld laptop wel muis. Testen op problemen van de vaste schijf met behulp van de zelftest van de vaste schijf Wanneer u probeert een computer in te schakelen, noteert u de informatie zodat u deze beschikbaar hebt wanneer u contact opneemt met HP Support.

Zwart scherm bij opstarten Windows 10 oplossen

Proberen of u Taakbeheer kunt openen om Windows Verkenner opnieuw op te starten:. Als u nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, probeert u de stappen in  Actie 3 om een eerdere versie van het stuurprogramma van de beeldschermadapter terug te zetten. De PC start dan op en vraagt waar je van wilt repareren. Ik had ook wat raars zo net.

Test op geheugenproblemen met de zelftest van de geheugenmodules. Vliegtijd amsterdam aruba de monitor een losse videokabel heeft, mogelijk is de kabel defect! Of een sneltoets  op de monitor zelf. Luxembourg - Franais. Gisteren nog zo een niet te weigeren update.

Weet jij het antwoord?

New Zealand - English. Indonesia Bahasa - Bahasa. Testen met een extern scherm kan nuttig zijn als het notebookscherm zwart is, maar u wel geluid hoort, zoals ventilators draaiende schijven of geluidssignalen die aanduiden dat de computer functioneert.

  • Ziet u nu wel uw bureaublad achtergrond?
  • HP hanteert als regel dat een vaste schijf niet onder de garantie wordt vervangen als deze de HP zelftest voor de vaste schijf doorstaat.
  • Als er geen foutbericht wordt weergegeven: Een externe monitor aansluiten om het beeld te testen Controleer op problemen met betrekking tot de geheugenmodule Test voor problemen met de vaste schijf Neem contact op met HP voor technische hulp Als er een tekstbericht wordt weergegeven, zie Foutmeldingen met een zwart scherm tijdens het opstarten of booten oplossen.
  • Algérie - Français.

Waarom en hoe je systeemherstel in windows 10 inschakelt. Ik heb ook last gehad van een zwart scherm bij het opstarten op mijn laptop Acer. Nederland plafond in engelse taal Nederlands.

Het aantal videopoorten is afhankelijk van de uitvoering van je computer. Ik start de computer soms 3 keer op. Selecteer een account en meld uzelf aan.

Als de eerste drie opties niet helpen kan het zijn dat anti-virus software van derden het probleem veroorzaakt, zwart beeld laptop wel muis.

Voordat u problemen oplost met uw computer

Actie 2: Proberen of u Taakbeheer kunt openen om Windows Verkenner opnieuw op te starten Als er inhoud of een cursor op het zwarte of lege scherm staat, probeer dan het Windows Verkenner-proces opnieuw te starten. Twee geheugensleuven testen Als een geheugenmodule in geen van beide sleuven werkt, voert u de volgende stappen uit om elke afzonderlijk geheugensleuf te testen:.

Om te upgraden naar 8. Als u een laptop of tablet gebruikt: Verwijder het tijdelijk uit het docking-station als het is gedockt.

Als je nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, probeer dan de stappen in   Actie 4 om een schone start uit te voeren. Had ik 5 minnie mouse driewieler intertoys eerder moeten doen, zwart beeld laptop wel muis.

Selecteer de antivirussoftware van derden die u wilt verwijderen en selecteer verwijderen en wacht totdat de software is verwijderd.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.01.2021 10:35 Amel:
Ik heb al meerdere keren dit probleem gehad met Asus. Problemen met Windows Update in Windows 10 oplossen.