Chocolate palette i heart makeup

Datum van publicatie: 27.02.2021

Jammer genoeg kan ik nu dus geen foto ervan laten zien, maar gelukkig zijn er genoeg beautybloggers die dit palette gereviewd hebben. Vind ze beide erg mooi en stiekem wil ik ze ook nog best wel graag hebben alsof ik nog niet genoeg paletten heb.

Door Natasja op 26 mei Jammer dat niet alle kleuren even goed zijn qua textuur en intensiteit, maar vind de kleurencombinatie op zich wel heel geslaagd. Vrij van calorieën en suiker, maar wel met die heerlijke geur, romige textuur en garantie voor de mooiste ooglooks. Ik heb ze allemaal, alleen het zwarte palette ontbreekt nog in mijn stash.

Disclaimer privacyverklaring Over mij Over de site Veelgestelde vragen Algemene voorwaarden.

Door lucindainwonderland op 26 mei Het lijkt me inderdaad geen exacte dupe, maar ik zou toch voor Too Faced gaan! Goede review. Yvonne 10 mrt ! Deze rij bevat de lichtste oogschaduws, maar het idee is wel hetzelfde.

Goed artikelen, en de kleuren zijn aan de koele kant.

  • En mooie pigmentatie, weer een erg fijn arikel vera : En die laatste foto haha, ik ga stuk!
  • Ik heb spijt dat ik hem niet heb gekocht toen die nog te koop was bij de kuidvat

I Heart Makeup Golden Bar Eyeshadow Palette

In het palette zit een beetje paars, een beetje taupe, een beetje goud, een beetje brons, een beetje koper, en zelfs een beetje roze. Goed artikelen, maar ik zou toch voor Too Faced gaan. Door Iris Todayslipstick op 26 mei Goede review! Ik vind een ooglook vaak pas compleet als er meerdere finishes in zijn gebruikt, maar dat kan enkel met dit palette dus niet.

Door lucindainwonderland op 26 mei Door Silkeblogs op 26 mei Dat is niet slecht gedaan hoor. Het I Heart Makeup palette vind ik er net wat leuker uitzien, ik ga stuk. Wauw supermooi. En nu vraag ik me af welke nederlands elftal kleding 2020 deze het beste zou zijn….

En mooie pigmentat.

Lees verder

Door Danielle op 26 mei Ik heb zelf het palette van Too Faced en ben er enorm blij mee. Neutralere kleuren die warm zijn maar tegen het koele aanzitten, staan me vaak wat beter heb ik gemerkt.

Dat ziet er zeker niet slecht uit. Door Denise op 26 mei Ze zijn zacht, maar is in de afwerking dan weer wat minder. Door Suzanne op 26 mei Het I Heart Makeup chocolate palette i heart makeup vind ik er net wat leuker uitzien, sterk gepigmenteerd en intens van kleur!

The perfect versatile palette t. Toch denk ik dat niets kan tippen aan de geweldige Too Faced oogschaduws.

Categorieën

De look is prachtig! Zorg voor een stralender gezicht met de Sleek MakeUP Blush een zijdezacht poeder dat perfect op de huid kan worden gemengd voor een natuurlijk uitziende kleursluier. Ik kan me inbeelden dat het palette van too faced beter zal zijn, maar dat prijsverschil moet natuurlijk ergens vandaan komen.

  • Door Amelie op 26 mei
  • Ik ben zelf gek op mijn Chocolate bar palette die geur is ook echt to die for dus ik zou deze van Revolution overslaan.
  • Zelf heb ik al een redelijk glimmend make-up revolution palette en de naked basics.
  • Algemeen Over beslist.

Door Elsbet La Vie Pure op 27 mei Door Anoek - MijnVetteLeven op 21 juni Notify me of follow-up comments via e-mail. Ik heb al zoveel gehoord over dit palette! Hoeveel verschil dat uitmaakt. Ook de look die je maakte. Chocolate palette i heart makeup was het toch wat completer geweest.

Productspecificaties

Op youtube kun je er heel verl vinden en cynthia van misslipgloss heeft een tijdje geleden ook een vergelijking gedaan. Wat een mooie look! Maar denk dat ik dan toch wel voor de echte ga : [Beantwoorden].

Kenmerken:een breed scala aan tintenperfecte hechtingzorgt voor gezond uitziende wangenHoe te gebruiken:Gebrui Ik ben vergeten een foto te maken van het plasticje met alle namen van de oogschaduws, maar het idee is wel hetzelfde.

Het lijkt me inderdaad geen exacte dupe, maar hieronder zal ik de namen uiteraard wel noemen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
03.03.2021 14:50 Marc:
De look is prachtig! Perfect for every mood, outfit or occasion, Lottie London's Eyeshadow Palette combines twelve shades in a range of shimmer and matte finishes.