Europa lijst landen corona

Datum van publicatie: 27.02.2021

Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Zie Coronacrisis in Denemarken voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Restaurants moeten sluiten vanaf 20 uur. Dat is het hoogste aantal sinds 25 april. Ziekenhuizen in en rond Parijs nemen intussen noodmaatregelen door de toestroom van coronapatiënten. Coronacrisis in Spanje. Duitsland heeft het verbod op grote samenscholingen zoals sportevents en concerten verlengd tot het einde van het jaar. Op 2 maart werd de eerste besmetting van het virus in Letland gemeld.

Op 22 maart werd de eerste patiënt in de autonome regio Åland vastgesteld.

Ministerie van Gezondheid en Ministerie van Buitenlandse Zaken. Een rechter maakte die beslissing vandaag echter ongedaan en oordeelde dat de federale overheid daar niet bevoegd voor was. De regering besliste maandag evenwel om het te houden bij een gewone verstrenging van de maatregelen, europa lijst landen corona.

Dat stelt haar onder meer in staat om maatregelen te nemen zonder de toestemming van het Parlement? Navigeer Zoeken Archief. Het Verenigd Koninkrijk vaart zijn eigen koers: vanaf 8 juni wordt een controversile [12] veertiendaagse quarantaine opgelegd aan alle binnenkomende reizigers, europa lijst landen corona de uitzondering van Ierland.

Die zijn soms lokaal -bvb. Het aantal hospitalisaties blijft immers voorlopig nog stijgen. Deze reisbeperkingen zijn enkel van toepassing op toerisme.
  • Reisbeperkingen enkel geldig voor toerisme Deze reisbeperkingen zijn enkel van toepassing op toerisme.
  • Geraadpleegd op 1 maart

Navigatiemenu

Klik hier voor een overzicht van de situatie in Europa. Bovendien kunnen er verschillen zijn tussen landelijke en regionale maatregelen.

Zaterdag werd er nog een record gevestigd met Op 6 maart werd de eerste besmetting in Slowakije bevestigd. U kunt op de volgende websites kijken of evenementen of beurzen nog doorgaan:. De regering besliste maandag evenwel om het te houden bij een gewone verstrenging van de maatregelen.

  • Zie Coronacrisis in Turkije voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Zuid-Amerika :.
  • In Spanje is de hoofdstad Madrid een van de zwaarst getroffen gebieden. Tussen dinsdagochtend en woensdagochtend waren dat er nog 36 in totaal.

Supermarkten zijn sinds deze week twee uur per weekdag exclusief open voor ouderen en kwetsbare groepen en de kerken europa lijst landen corona hun publiek tot dertig mensen per dienst. Die moet je wel nog eens apart gaan vertalen. Losse band zorgt voor gevaarlijke situatie op snelweg. Die lijst wordt helaas ook niet regelmatig gepdatet! Informatiepagina van de Bulgaarse regering over corona.

Reisadviezen

Coronacrisis in Europa. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Op 17 maart werd de eerste besmetting in Montenegro gerapporteerd. Op 29 januari werd de eerste patiënt in Finland vastgesteld.

Naam ontvanger. Onderaan de lijst - waar we de landen vinden die het minst zwaar getroffen zijn door het virus - staan Letland 36Finland 32, worden rood ingekleurd? Op 25 januari doken er twee besmettingen op in een skigebied in de Oostenrijkse stad Innsbruck, europa lijst landen corona.

Landen die boven de bevestigde gevallen scoren. BNO News 18 februari .

Hier vindt u ook verwijzingen naar de daar geldende maatregelen tegen corona:. De informatie op deze pagina kan snel veranderen of inmiddels verouderd zijn. San Marino.

  • Wel zijn winkelcentra, grote stadsparken en restaurants nu dicht.
  • Al snel na de massale sluiting van de grenzen, zijn Europese afspraken gemaakt zodat 'gestrande' reizigers van alle Europese landen het recht hebben om terug te reizen naar thuisland en hiervoor doorgang moesten krijgen door 'gesloten' landen.
  • Het vorige record was nog maar een dag oud.
  • In tegenstelling tot de verwachtingen mogen restaurants openblijven.

Ondanks meer dan 1. Dat stelt haar onder meer in staat om maatregelen te nemen zonder de toestemming van het Parlement? Daarnaast moet het plan ook de werkdruk op het personeel zo goed mogelijk spreiden. Vier landen zitten intussen dicht bij de drempel - sommige zelfs hl dicht - en bevinden zich in de europa lijst landen corona MaltaDenemarken en Portugal De autoriteiten zagen zich deze week genoodzaakt om cafs in Parijs voor zeker twee weken dicht te doen, Ierland, europa lijst landen corona.

Veelgestelde vragen per land Voor een aantal Europese landen hebben wij uitgebreide veelgestelde vragen per land opgesteld. Het is cruciaal dat we de maatregelen blijven respecteren.

Zes landen zitten intussen dicht bij de drempel en bevinden zich in de gevarenzone: Ooste. Zo dikke dames boetseren welten er sinds maandagochtend een gedeeltelijke lockdown van kracht in het centrum en elf randgemeenten.

U bent hier

IJsland werd die maand het land met naar verhouding de meeste geteste burgers, en daarbij bleek dat ruim de helft van de geteste personen geen symptomen vertoonde. Faeröer vormt een autonome regio binnen het Koninkrijk Denemarken. KVDS , Laatste update:

Bent u tevreden over deze pagina. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Registreert u zich dan via de website Nederland Wereldwijd bij de Nederlandse ambassade van dat land.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
04.03.2021 04:28 Marjam:
Andere landen stellen reisbubbels voor waarbij buurlanden die een gelijkaardige veilige epidemiestatus hebben de grenzen met elkaar openen en toerisme over en het weer toelaten.

02.03.2021 18:49 Sandro:
Het kan.