Gedicht bij overlijden ongeboren kind

Datum van publicatie: 25.02.2021

Hoe het ook mag heten, we zullen je nooit vergeten. Mama is trots op waar ze nu staat, met jou veel in m'n gedachten, heb … Ons kruumeltje De hoop stierf na het blij verwachten: geen kloppend hartje van mijn kind; geen toekomstplannen in gedachten; geen navelstreng die ons verbindt.

In ons hart zul je altijd bloeien  Klein gedichtje over gemis van een klein kind. Als ik een vlinder zie, moet ik aan jou denken.. Helaas mocht dit niet zo zijn En hoop veranderde in zo ontzettend veel pijn Een nieuwe weg in slaan dat wil je helemaal niet Want dat doet veel te veel verdriet Het verzacht dan misschien een beetje de pijn Dat er mensen mee wandelen op die weg en er voor jullie zijn Weet dan dat je er niet alleen voor staat Heel veel sterkte in de tijd die komen gaat.

Als … Oneindig samen   Zó gewenst en ontzettend blij Droeg ik jou even heel dichtbij. Melancholiek hoor ik in mijn tuin aan hoe haar lied verwaait in de zwoele wind, zacht kabbelt de bron verder in de nacht.

Lief mooi vlindertje   Vandaag alweer een maand geleden heb jij onze wereld verlaten. Ik had zo graag met je willen knuffelen … Eind aan jou begin   Kindje Lief maar te klein kindje Jou hartje is nu traag En het is nog maar de vraag Is het volgende week nog te zien Of is het dan al gestopt misschien, gedicht bij overlijden ongeboren kind.

Voor de aller kleintjes   De aller kleinste Ik voelde nooit een schopje, Ik Voelde nooit jouw rond spartelen in mijn …? Zo klein en zo prachtig. De dagen lengen en zijn zwanger van het licht.

Ik zou zo graag, heel even willen kijken, en zien hoe het in de hemel is.

Geboortekaartjes

Geschreven door:  Eelco en Janet Geschreven voor:  Anouk. Tot ooit Nog geen 1,5 jaar oud was ze, mijn dochtertje toen haar neefje overleed en ze heeft hem helaas nooit gezien. Geschreven door Jong, Jeannet de. Herinneringen   Met een wanhopig gevoel gaan mijn gedachten terug Het lijkt al lang geleden De tijd ging te vlug De weken zonder jou mijn lief sterrenkind …. Huil maar even

  • Lieve maud gebruik je vleugeltjes   Lieve maud We hebben de toekomst verloren Je werd niet gezond geboren Ik zag je in het ziekenhuis Je vader zei m'n meisje komt nooit meer levend …. Je lag daar zo klein en teer wat deed mijn hart zo zeer om je zo te zien vechten voor een leventje zo klein Op deze grote wereld zou ook een plekje voor je zijn maar ook met al je strijdlust het mocht niet baten wat kan ik deze wereld haten Het doet me nu ook heel veel pijn dat je nooit meer bij ons zal zijn In ons hart daar leef jij voort omdat je toch met vreugde in ons leven hebt kunnen wezen Weet dat er heel veel mensen van je houden waar je ook naar toe zal gaan in ons hart blijf jij voortbestaan.
  • Met zoveel liefde gedragen, Met zoveel pijn afgestaan…. Eric Clapton ~ Tears in Haven.

Mooi hoe ze hem dan toch draagt in haar hart. En al loop ik weer lachend rond, Dick van. Voor Ellen. In het donker durf ik te zeggen, wat overdag niemand hoort? Je handjes hebben nooit kunnen spelen en je beentjes hebben nog nooit op deze wereld kunnen staan.

Gedichten van anderen

Wij hopen dat het verdriet zal vergaan en jij altijd in onze gedachten blijft bestaan. We hebben je gedurende lange tijd …. Het schrijven van de pagina is gemakkelijk: gewoon typen!

Voor de aller kleintjes   De aller kleinste Ik voelde nooit een schopje, Ik Voelde nooit jouw voetjes tegen mijn hand trappelen, Ik Voelde nooit jouw rond spartelen in mijn ….

Je was slechts kort op aarde. Whispering in your ear. Met jullie groot verdriet Vergeet ook de Vader jullie niet? Het verdriet om [Naam] gaat nooit meer over maar jouw komst verzacht wel wat de pijn We zullen heel veel van je houden en hopen dat jouw leven lang en gelukkig zal zijn? Geschreven door:  Jose van Dorp Gedicht bij overlijden ongeboren kind voor:  Onze kleinzoon.

Acda en de Munnik Ren Lenny Ren.

Heb je ook een gedicht?

In gedachten zijn we bij jullie. Kerst, of eigenlijk gewoon de hele decembermaand, is een moeilijke maand als je kindje er niet bij kan zijn. Ik wil schreeuwen Dat wij zonder jou zijn, kan ik niet vatten. Een stil verdriet.

Een jaar. In het donker kan ik huilen. Hoe je warme lijfje voelde en ik door je haartjes kroelde. Geschreven door:  Lin de Laat Geschreven voor:  Voor onze ongeboren tweeling. Geschreven door Schutte, Gerard. Woorden …? Toon Hermans.

Verlies van een kind

Toggle navigation. Geschreven door Beijersbergen-Groot, Diny. Wat hadden we hier naar uitgekeken Helaas duurde het maar enkele weken Totdat het … Zo Als een kaars

Wij danken je voor de getoonde  betrokkenheid en fijne woorden die ons hebben geholpen bij het verwerken van ons verlies. In m'n hart is er een plaats … Gedicht voor Bo   Geen plekje op aarde, maar voor altijd in ons hart. De uitvaart van een doodgeboren baby is vaak anders dan bij volwassenen, gedicht bij overlijden ongeboren kind.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: